Over Holidu

Hier delen we nieuwsberichten over Holidu als bedrijf en over Holidu’s producten. Lees bijvoorbeeld over de laatste trends op de vakantiehuizenmarkt of over de nieuwste features op de website en in de Holidu app.

Holidu Nieuws

Holidu haalt 37 miljoen euro op in Serie D-financiering

Wij zijn blij om aan te kondigen dat Holidu €37 miljoen aan kapitaal heeft aangetrokken. De Serie D-financieringsronde wordt geleid door 83North, terwijl ook bestaande investeerders deelnemen.
Holidu Nieuws

Steeds meer vakantiewoningen kunnen kosteloos worden geannuleerd

Holidu, dé zoekmachine voor vakantiehuizen, speelt in op een van de belangrijkste reisthema's van 2021: flexibel vakantie kunnen boeken. Dit komt omdat het reisgedrag sinds de uitbraak van de Corona-pandemie aanzienlijk veranderd is en een gratis annuleringsoptie nu voor veel reizigers van het grootste belang is.
Holidu Nieuws

Voormalig Booking.com CEO Kees Koolen investeert 4 miljoen in zoekmachine voor vakantiehuizen Holidu

Voormalig Booking.com CEO Kees Koolen investeert meer dan €4 miljoen als onderdeel van een €5 miljoen uitbreiding na de €40 miljoen Serie C-ronde 2019. Dit maakt Holidu, de zoekmachine voor vakantiehuizen en een van de snelst groeiende technologiebedrijven in de reisindustrie, vandaag bekend.
Holidu Nieuws

Holidu, een veilige optie

Ben je op zoek naar een website die vakantiehuizen vergelijkt met een gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid om jouw aankomende reis voor te bereiden? We leggen je uit waarom Holidu precies is waarnaar je op zoek bent en waarom wij jouw beste partner in crime zijn, voor jouw volgende vakantie en alle andere die nog zullen volgen!
Holidu Nieuws

Holidu haalt €40 miljoen op!

Holidu, een toonaangevend technologisch bedrijf in de vakantiehuizen sector, kondigde in September 2019 aan dat het een financieringsronde Series-C van €40 miljoen heeft afgesloten. De ronde werd geleid door Prime Ventures, met deelname van Coparion en MairDuMont Ventures. Alle bestaande investeerders, waaronder EQT Ventures, Venture Stars, Senovo en business angel Chris Hitchen, namen ook deel aan de ronde.
Ontvang als eerste de nieuwste updates over reizen, lifestyle en de beste deals.
Door te registreren ga je akkoord met de
Algemene voorwaarden
en
Privacybeleid
. Je zult deals van Holidu en onze partner Bookiply ontvangen.