Vakantiehuizen in Sylt

2.412 accommodaties in Sylt - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Sylt

Appartement voor 4 personen in Tinnum, met tuin
4 pers., 1 slaapkamers, 2,2km naar het strand
5,0
20 recensies
Tinnum, Sylt
vanaf
€ 127per nacht
Groot vakantiehuis voor 6 personen in Sylt-Ost, with whirlpool and sauna as well as tuin
6 pers., 4 slaapkamers, 500m naar het strand
5,0
8 recensies
Sylt-Ost, Sylt
vanaf
€ 365per nacht
Appartement voor 4 personen in Sylt-Ost, met tuin
4 pers., 2 slaapkamers, 600m naar het strand
4,4
20 recensies
Sylt-Ost, Sylt
vanaf
€ 68per nacht
Appartement voor 2 personen in Westerland
2 pers., 1 slaapkamers, 800m naar het strand
5,0
1 recensie
Westerland , Sylt
vanaf
€ 88per nacht
Appartement voor 4 personen in Westerland , met tuin
4 pers., 2 slaapkamers, 950m naar het strand
4,0
1 recensie
Westerland , Sylt
vanaf
€ 121per nacht
Appartement voor 2 personen in Westerland
2 pers., 1 slaapkamers, 800m naar het strand
5,0
1 recensie
Westerland , Sylt
vanaf
€ 81per nacht
Appartement voor 2 personen in List, met tuin
4,9
6 recensies
List, Sylt
vanaf
€ 76per nacht
Appartement voor 2 personen in Tinnum, met tuin
5,0
1 recensie
Tinnum, Sylt
vanaf
€ 76per nacht
Appartement voor 3 personen in Westerland , met balkon
3 pers., 1 slaapkamers, 550m naar het strand
5,0
1 recensie
Westerland , Sylt
vanaf
€ 93per nacht
Groot vakantiehuis voor 6 personen in Westerland , met sauna en tuin
6 pers., 2 slaapkamers, 700m naar het strand
Westerland , Sylt
vanaf
€ 416per nacht
Appartement voor 1 personen in Westerland
1 pers., 1 slaapkamers, 800m naar het strand
Westerland , Sylt
vanaf
€ 75per nacht
Appartement voor 4 personen in Rantum (Sylt), met terras, met huisdier
4,3
22 recensies
Rantum (Sylt), Sylt
vanaf
€ 77per nacht
Appartement voor 6 personen in Westerland
6 pers., 3 slaapkamers, 1,1km naar het strand
Westerland , Sylt
vanaf
€ 102per nacht
Appartement voor 2 personen in Rantum (Sylt)
Rantum (Sylt), Sylt
vanaf
€ 104per nacht
Appartement voor 1 personen in Tinnum
5,0
40 recensies
Tinnum, Sylt
vanaf
€ 42per nacht
Appartement voor 2 personen in Westerland , met tuin
Westerland , Sylt
vanaf
€ 61per nacht
Vakantiehuis voor 3 personen in Westerland , met balkon
3 pers., 1 slaapkamers, 300m naar het strand
Westerland , Sylt
vanaf
€ 106per nacht
Appartement voor 2 personen in Westerland , met balkon en sauna
2 pers., 1 slaapkamers, 400m naar het strand
5,0
1 recensie
Westerland , Sylt
vanaf
€ 107per nacht
Toon alles

Highlights in Sylt

  • Hondenvriendelijke vakantieregio
  • Zuivere natuur
  • Uitgebreid programma van evenementen
  • Vele excursiemogelijkheden

Populaire zoekopdrachten in Sylt

Internet 2.836
Huisdieren toegestaan 1.396
Balkon/Terras 2.560
TV 3.063
Tuin 1.176
Parkeermogelijkheid 2.769
Wasmachine 1.850
Verwarming 1.878
Lift 508

Vakantiewoningen op Sylt

Een vakantieappartement in het centrum van het eiland

Sylt biedt meer dan alleen champagne en kaviaar en is daarom een van de populairste bestemmingen voor Duitsers, die de voorkeur geven aan een verblijf in een appartement of vakantiewoning in het centrum van Westerland. De meeste moderne vakantieappartementen bevinden zich in pas gerenoveerde of liefdevol onderhouden vrijstaande huizen, van waaruit u binnen enkele minuten te voet de gezellige cafés, restaurants en het strand kunt bereiken. Bovendien profiteert u van de directe verbinding met de luchthaven, die slechts een paar honderd meter van uw vakantiehuis verwijderd is, en het treinstation, wat uw reis bijzonder comfortabel maakt.

Een vakantiehuis op het platteland

De Kampen in het noorden is veel rustiger dan het levendige Westerland, Tinnum en Keitum, waar u heerlijk kunt ontspannen in een idyllisch rieten frieshuisje met zijn karakteristieke rode bakstenen muren vlakbij de golfclub, direct achter het beschermde duinlandschap op de Rode Klif. Als u zich daarentegen helemaal wilt afsluiten van de beschaving, bijvoorbeeld om kracht en inspiratie op te doen voor uw werk, dan is een vakantiehuis in List aan de noordpunt van het eiland of in Hörnum in het uiterste zuiden precies wat u zoekt.

Blauwe hutten op Sylt
Blauwe hutten op Sylt

Vakantie op Sylt

Reizigers en activiteiten

Sylt met hond

Net als Usedom en Rügen is Sylt ook een hondeneiland. Dit komt vooral door de brede duinen en eindeloze stranden van het eiland, die u met uw viervoeters kunt gebruiken voor uitgebreide wandelingen. Op 16 aangewezen hondenstranden langs de Sylt westkust heeft u de mogelijkheid om naar hartelust te ravotten met uw hond in de branding of om hem de mogelijkheid te geven om andere viervoeters te leren kennen. Veel restaurants op het eiland hebben zich ook voorbereid op een klantenkring van vier poten en zijn daarom graag bereid om verfrissingen te verstrekken of een eigen oefenterrein te hebben waar je metgezel zich vrij kan bewegen terwijl je eet.

Sylt voor natuurliefhebbers

De Noordzeekust van Sylt is een paradijs voor natuurliefhebbers, want natuurreservaten zoals de Rantumerduinen, de Rode Klif en het noorden van Sylt herbergen veel zeevogels en bieden ontspanning in de wilde natuur. Bijzondere hoogtepunten zijn de Braderupse Heide, dat ook een natuurreservaat is, het Rantumbekken met zijn 30 soorten watervogels en de verschuivende duinen bij List, die tot zeven meter per jaar bewegen. Een wandeling in de UNESCO Werelderfgoed Waddenzee maakt ook deel uit van een bezoek aan Sylt. Tijdens een begeleide wandeling over de zeebodem leert u niet alleen interessante wetenswaardigheden over de getijdenbewoners en de mechanismen van eb en vloed, maar ook over de verzorging van uw huid met het mineraalrijke slib.

Dingen om te weten

Beste reistijd

De ligging voor de kust geeft Sylt het hele jaar door een overheersende westenwind, die bijna alle wolken naar het vasteland drijft en zo het hele jaar door voor een hoge zonneschijnduur van gemiddeld tot negen uur per dag zorgt. Sylt is een van de zonnigste regio's van Duitsland en geniet daarom al in mei een grote populariteit onder de pinkstervakantiegangers. Luchttemperaturen tot gemiddeld 20 graden Celsius en watertemperaturen tot 18 graden Celsius maken Sylt een ideale bestemming voor een strandvakantie in juli en augustus. Hondenbezitters kunnen hun vakantiewoning ook boeken van november tot maart, want dan geldt de leiband verplichting niet op veel stranden.

Regelmatige evenementen

Het evenementenprogramma van het eiland begint op 21 februari met de Biikebrennen, het nationale feest van de Friezen, waarbij de winter wordt verdreven en de traditionele zeevaart op de Noordzee wordt geopend. De Duitse Polo Masters in augustus en het wereldkampioenschap surfen voor de kust van Westerland in het laatste weekend van september zijn beide sportevenementen waar je vanaf de strandpromenade de surferselite van de wereld kunt bewonderen. Sylt staat ook bekend om zijn rijke theater- en cabaretprogramma's zoals het "Meerkabarett im Zirkuszelt" bij de luchthaven van het eiland. De kerstmarkten in Kampen en Achsum, maar ook het oudejaarsvuurwerk met de traditionele gemaskerde piste, markeert het einde van het jaar.

Het lied "Westerland" van de rockband "Die Ärzte" zingt over de schoonheid van het eiland Sylt.

Top 5 reistips Sylt

Houten pad op Sylt
Houten pad op Sylt
Sylt Aquarium

Het Sylt Aquarium in Westerland is een ideale bestemming voor uitstapjes voor jong en oud. In 25 met zeewater gevulde zwembaden op meer dan 2.000 vierkante meter ontdekt u op meer dan 2.000 vierkante meter zowel de huishoudelijke als de tropische onderwaterwereld. Hoogtepunten zijn de koraalwereld met exotische vissen en kleurrijke koralen en het Helgoland-bekken, dat de typische onderwaterwereld voor het enige diepzee-eiland van Duitsland laat zien. Voor jong en oud opent het aquarium dagelijks van 10-18 uur de deuren voor jong en oud.

Het megalithische graf van Denghoog

De Thinghügel in Wenningstedt bewijst dat Sylt al meer dan 5000 jaar geleden bewoond was. U komt bijzonder dicht bij de inwoners van de bronstijd door een bezoek aan de megalithische graftombe, ook wel bekend als de Denghoog, die in het derde millennium voor Christus als hofheuvel diende en ook het grootste complex in zijn soort in Noordwest-Europa is. U kunt zelfs de grafkamer bezoeken, die bestaat uit 18-tons stenen uit de ijstijd.

Ervaar de krachten van de natuur

In de directe omgeving van uw vakantiewoning in List vindt u het beleveniscentrum "Naturgewalten", waar u van dichtbij kunt ervaren hoe de natuurkrachten het leven op het eiland en op de eilanden hebben bepaald. Deskundige gidsen weten ook de complexe onderlinge verbanden van de Noordzee, weer- en klimaatonderzoek aan de kleinsten uit te leggen zonder de details uit het oog te verliezen.

Fijnste single malt whisky

De single malt whisky Sylter Tide is net zo ruw als de zee bij Sylt en zijn naam is niet zonder reden. De fijne druppel wordt opgeslagen in Europese eikenhouten vaten in zout water voor de kust en rijpt onder invloed van eb en vloed tot hij na zes maanden uit de getijden komt en als regionale specialiteit wordt gebotteld. Voor whiskyliefhebbers is het Sylt Tide met zijn fruitig-zoute noot een echte openbaring.

Het Friese leven in zijn puurste vorm

Het Friese leven beleeft u niet alleen in een appartement op Sylt, maar ook in het zogenaamde "Oude Friese Huis" in Keitum. Daar krijgt u inzicht in het leven van de eilandbewoners in de 18e eeuw en leert u het traditionele handwerk van de eilandbewoners kennen in de museumweverij, waar u zelfs zelf kunt knutselen.