Hotspots in Washington D.C.

Tips voor je reis naar Washington D.C.

Natuurlijk is het de politieke hoofdstad van de Verenigde Staten, maar Washington D.C. is zoveel meer dan alleen dat. Er is een breed scala aan verschillende eetgelegenheden en coole bars. Ook is er een schat aan geschiedenis, musea en monumenten. Je kunt weken in alleen de musea doorbrengen en dan heb je nog steeds niet alles gezien. Het is daarom niet alleen New York dat op je bucketlist thuishoort – Washington D.C. is ook absoluut een reis waard! We hebben een aantal verborgen highlights voor je reis naar Washington D.C. verzameld.

1. Hotspot Washington D.C.: Astro Doughnuts

Het concept is eenvoudig: twee Amerikaanse favoriete comfort foods, wat natuurlijk donuts en gefrituurde kip is, maar dan met een moderne twist van nieuwe en toch seizoensgebonden smaken. Als je een verse, speciale donut wilt om je verlangens te bevredigen, is dit de plek om naartoe te gaan. Astro Donuts begon met twee jeugdvrienden die samen hockey speelden en na games werden beloond met donuts. En dat had blijkbaar een blijvend effect! Hun meest populaire menu-item is de Crème Brûlée Donut, wat door de Washington Post is uitgeroepen tot “de beste donut in D.C.”. Maar naast hun bekroonde donuts, bieden ze ook een verscheidenheid aan gekruide kip gerechten, waaronder de Sriracha en pittige knoflook kippenvleugels (zeker het proberen waard!).

Astro Doughnuts

Astro Doughnuts / © Instagram: downtowndcbid

2. Hotspot Washington D.C.: Kramerbooks & Afterword

Geopend in 1976, was dit de eerste boekhandel in het land die diner, lunch, ontbijt en ‘s avonds drankjes aanbood. Wat een geweldige combinatie! Liefhebbers van boeken zullen blij zijn met de uitgebreide secties poëzie, geschiedenis en reizen. Alles, van zeldzame speciale boeken tot de nieuwste bestsellers, vind je hier. Het café is een geweldige plek om op een regenachtige dag rond te hangen met een goed boek. Van woensdag tot zaterdag organiseren ze zelfs nachtelijke livemuziek. Het dichtstbijzijnde metrostation is Dupont Circle.

Kramerbooks & Afterword

Kramerbooks & Afterword / © Instagram: aqauariusofcolor

3. Hotspot Washington D.C.: Columbia Room

Op deze plek komen cocktails en gerechten samen om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren. Columbia Room bestaat uit drie delen: de Spirits Library en Punch Garden zijn open zitplaatsen, hoewel er beperkte zitplaatsen beschikbaar zijn. De Punch Garden is een heerlijk dakterras, wat deels overdekt is met een tarp. Ook is het dakterras omgeven door plantenbakken die gevuld zijn met kruiden, de kans bestaat dan ook dat deze worden gebruikt voor je cocktail. Het is de perfecte plek voor een ontspannen avond in de zomer met heerlijke drankjes. Een cocktail kost ongeveer 15 $.

Columbia Room

Columbia Room / © Instagram: aishjames

4. Hotspot Washington D.C.: Freshfarm Market

De beste manier om een ​​zondagochtend door te brengen is om naar de Freshfarm Market van Dupont Circle te gaan. Freshfarm biedt meer dan 40 boeren stalletjes waar verse en lokale producten verkocht worden. Je hebt er fruit en groenten, vlees, vis, bloemen en zeep. Bij veel kraampjes kun je bovendien wat dingen proeven voordat je ze koopt. Dus neem lekker een kop koffie, wandel rond, ga een beetje winkelen en snacken en geniet van de geweldige sfeer. We raden aan hier vroeg in de ochtend naartoe te gaan om de drukte te vermijden. Je kunt het hele jaar door de markt bezoeken. Het dichtstbijzijnde station is Dupont Circle.

Freshfarm Market

Freshfarm Market / © Instagram: allymumm

Vakantiehuizen in Washington

Meer artikelen in deze categorie: