Hotspots in San Diego

Tips voor je reis naar San Diego

Met meer dan 100 dagen zon per jaar is het geen wonder dat San Diego een populaire bestemming is om te overwinteren. Deze stad is enorm relaxed, levendig, divers, mooi en heeft een fijne strand-vibe.
We hebben een aantal verborgen highlights voor je reis naar San Diego verzameld.

1. Hotspot San Diego: Potato Chip Rock

Deze wandeling is absoluut een foto waard! Mensen staan ​​op de rand van een dunne rots die eruit ziet alsof hij elk moment kan breken. Maar maak je geen zorgen, je bent veilig. De wandeling naar Potato Chip Rock is in Poway bij het Poway Lake. Het ligt ongeveer 30 minuten ten noorden van San Diego. Er zijn verschillende paden die je naar de top brengen, maar de route die begint bij het meer is toch wel de mooiste. Zorg ervoor dat je vroeg in de ochtend begint, omdat er helemaal geen schaduw is.

Potato Chip Rock

Potato Chip Rock / © Instagram: ginalud

2. Hotspot San Diego: The Nolen Rooftop Bar

The Nolen is een mooie en moderne rooftopbar in San Diego, met een spectaculair uitzicht op de stad van de Coronado-brug tot Point Loma. Vanaf het dakterras kun je de hele skyline van San Diego zien! De rooftopbar van Nolen San Diego is gespecialiseerd in moderne en tijdloze cocktails. Dit is absoluut een paradijs voor cocktailliefhebbers.

The Nolen

Nolen Rooftop Bar / © Instagram: thenolenrooftop

3. Hotspot San Diego: Gratitude Café

Deze prachtige locatie is een plantaardig restaurant dat gespecialiseerd is in gastronomische gerechten met 100% biologische ingrediënten. Het menu ondersteund de gezondheid en duurzaamheid voor de gemeenschap en van de planeet. En wees niet verbaast: de gerechten op het menu zijn bevestigingen (als je bijvoorbeeld rauwe Mexicaanse lasagne wilt, bestel je die door te zeggen: “Ik ben fantastisch”). Al met al: top locatie, prachtig interieur en overheerlijk eten.

Cafe Gratitude

Gratitude Café / © Instagram: morgan_smile

4. Hotspot San Diego: Coronado Beach

Coronado Beach, ook wel bekend als Central Beach, begint bij het beroemde Hotel del Coronado en gaat verder naar het noorden, naar Sunset Park. Coronado is geen eiland, maar een schiereiland verbonden met het vasteland van San Diego door een smalle strook land van ongeveer 11 kilometer. Het strand is onwijs mooi en populair onder alle leeftijden: hier ga je heen om te zwemmen, zonnebaden, surfen of voor een mooie wandeling bij zonsondergang. Perfect voor een hele dag!

Vakantiehuizen in San Diego

Meer artikelen in deze categorie: