Hotspots in New York

Tips voor je reis naar New York

New York City is een ervaring als geen ander. Alle culturen zijn hier vertegenwoordigd en de stad is beroemd om de mode, kunst, het nachtleven, eten en theater. Begin je avontuur in de Big Apple! We hebben een aantal verborgen highlights voor je reis naar New York verzameld.

1. Hotspot New York: Brooklyn vlooienmarkt

Of het nu in de zomer of in de winter is, dit is waarschijnlijk de beste rommelmarkt die je kunt bezoeken. Van april tot oktober is de rommelmarkt in DUMBO deels een vintage bazaar, deels een ouderwets stadsplein en deels een foodhal. Je vindt hier honderden topverkopers voor meubels, vintage kleding, verzamelobjecten en antiek, evenals een selectie aan sieraden, kunst en ambachtelijke producten door lokale ambachtslieden en ontwerpers. De markt vindt elke zondag plaats. De “wintervlo” van november tot april bevindt zich in het Atlantische centrum en is geopend op zaterdag en zondag. Wandel lekker rond, kijk om je heen en vindt een aantal prachtige koopjes.

Brooklyn Flea Market

Brooklyn Flea Market / © Instagram: ricardopastorello

2. Hotspot New York: Gallow Green Rooftop

Als je even aan NYC wilt ontsnappen zonder de stad te verlaten, is het Gallow Green dakterras een goede plek om naartoe te gaan. Je hebt het gevoel hebben dat je kilometers ver weg in een buitentuin staat. Gallow Green bevindt zich op het dak van het McKittrick Hotel in Chelsea, een wijk aan de westkant. Je kunt hier dineren of een drankje drinken, te midden van een weelderige tuin-oase met veel licht. Hoewel Gallow Green de perfecte locatie is om een ​​fantastische zomeravond door te brengen, is het ook een onvergetelijke ervaring in de winter! Het dakterras van het McKittrick Hotel verandert elk jaar in bergachtige omgeving waar je je even terug kunt trekken. Dit is de plek om te ontspannen, met een warm drankje in een gezellige ski-sfeer.

Gallow Green Rooftop

Gallow Green Rooftop / © Instagram: pripri630

3. Hotspot New York: The Wild Son Café

Dit café is een geweldige brunchplek in het Meatpacking district tussen de Highline en de Hudson rivier. The Wild Son serveert ontbijt en lunch met een menu dat is gericht op een ‘gezonde filosofie’. Terwijl de gerechten de ontbijtklassiekers bevatten, hebben ze verder voedzame ingrediënten. Een favoriet is de glutenvrije “Boekweitpannenkoekjes” met wilde bloemenhoning, sinaasappel- en kurkuma-boter. De bar serveert creatieve cocktails, koud bier en biologische wijnen, evenals verse en luxe sappen. Wat je ook kiest, het zal sowieso lekker zijn!

The Wild Son Café

The Wild Son Café / © Instagram: soiltostudio

4. Hotspot New York: Guggenheim Museum

Het Guggenheim New York Museum in het monumentale gebouw – ontworpen door Frank Lloyd Wright – is beroemd om de indrukwekkende verzameling en tijdelijke tentoonstellingen. Het museum zelf is een iconisch architecturaal meesterwerk – je loopt geleidelijk een spiraalvormige route, van verdieping tot verdieping en pauzeert onderweg om de moderne kunst te bewonderen. Naast stukken van Manet, Picasso, Chagall en Bourgeois vind je hier de grootste collectie Kandinsky in Amerika. De algemene toegangskaarten kosten $25. Maar we hebben een tip voor je: het Guggenheim biedt een pay-what-you-wish-beleid op zaterdag van 17.45 tot 19.45 uur.

Guggenheim

Guggenheim Museum / © Instagram: hannahos99

Vakantiehuizen in New York

Meer artikelen in deze categorie: