Hotspots in Canggu

Tips voor je reis naar Canggu

Canggu is een ontspannen kustplaats in het zuiden van Bali. De boho-vibe, cafécultuur en ontspannen sfeer maken het een must-see tijdens je reis. We hebben een aantal verborgen highlights voor je reis naar Canggu verzameld.

1. Hotspot Canggu: Cafe Organic

Deze plek is helemaal het einde voor fijnproevers! Café Organic maakt gezonde vegetarische en veganistische maaltijden met passie, geproduceerd met verse en lokaal gekweekte ingrediënten. Of je nu in de stemming bent voor een kleine maaltijd of een zwaar diner, hier zul je tevreden zijn! De selectie van Café Organic varieert van matcha pannenkoeken en smoothie bowls tot aan vegan hamburgers. ga zeker even langs en geniet ervan!

Cafe Organic

Cafe Organic / © Instagram: laraamir_

2. Hotspot Canggu: The Lawn

Deze plek is veruit één van de beste strandclubs in en rondom Canggu. De nieuwe hotspot heeft een “picknick concept” met een uitgestrekt groen, grasveld waar je kunt ontspannen op rotantapijten, zitzakken, picknickkleden of in een hangmat. Het is zeker een aanrader om hier aan het einde van de middag heen te gaan zodat je je kunt voorbereiden op een epische zonsondergang met wat drankjes en snacks. En het allerbeste is dat The Lawn op vrijdag een happy hour heeft! Twee drankjes voor de prijs van één!

The Lawn

The Lawn / © Instagram: poppy.and_.sage_

3. Hotspot Canggu: Love Anchor Markt

Gelegen in het centrum van Canggu, biedt deze plek een mix van winkels, cafés, bars en een bazaar. Loop lekker wat rond, winkel een beetje, drink koffie en koop heerlijk vers voedsel voordat je naar het strand gaat voor de zonsondergang. Je kunt de bazaar de hele week bezoeken, maar in het weekend vind je nog meer kraampjes met van alles; van kleding tot aan souvenirs en prachtige sieraden.

Love Anchor Market

Love Anchor Market / © Instagram: s__venton

4. Hotspot Canggu: The Jungle Trader Shop

De Jungle Trader is een nieuwe conceptstore die je zeker moet bezoeken tijdens je verblijf in Canggu. De winkel is versierd met groen en zijn onder andere verzamelobjecten vanuit de hele wereld te zien. Je vindt hier prachtige indigostoffen, houten borden, kettingen, rotan schalen, mooie kussens en natuurlijk keramiek. De Jungle Trader is een verzameling van bijzondere en unieke schatten afkomstig vanuit het hele geliefde eiland.

The Jungle Trader Shop

The Jungle Trader Shop / © Instagram: thejungletrader

Vakantiehuizen in Canggu

Meer artikelen in deze categorie: