Villa’s in Olhão

Villa’s in Olhão

6 accommodaties gevonden voor Villa’s. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Vind Villa’s in Olhão

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Olhão, die interessant kunnen zijn

Informatie over villa's in Olhão

🏡 Villa's beschikbaar: 13 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -46%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €32.
⭐ Meest populaire voorzieningen: balkon, wifi en airco.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 1 accommodaties.
🏊 Met zwembad: 7 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Villa’s in Olhão

Wat voor type faciliteiten kan je verwachten bij de villa's in Olhão?

Wat betreft de voorzieningen die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de villa's de meeste voorzieningen hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire faciliteiten die verschaft worden, zijn over het algemeen: airconditioning (100%), wifi (100%) en tuin (86%). Klinkt goed, toch?

Hoe worden de villa's doorgaans beoordeeld in Olhão?

In deze regio hebben ze veel positieve beoordelingen. Veel (57%), hebben een beoordeling van 4,5 sterren. Dat inhoudt dat het in Olhão mogelijk is om zonder moeite een villa te vinden voor je volgende trip!

Zijn de villa's in Olhão passend voor reizigers met een huisdier? Bieden de villa's in Olhão doorgaans draadloos internet?

Jawel! In deze regio heeft 100% van de villa's wifi. Dus geen paniek, je blijft tijdens je verblijf connected!

Wat betaal je voor de villa's gemiddeld in Olhão?

De meeste, 86%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de ideale bestemming voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een villa dat bij jou past.

Zijn de villa's hier gewoonlijk uitgerust met een zwembad?

Natuurlijk! Volgens onze data, is 86% van de villa's hier uitgerust met een zwembad. Het is de perfecte bestemming om de warme zomerdagen door te brengen! Bovendien heeft 57% zelfs een barbecue!

Zijn de villa's in Olhão geschikt voor een tripje met een grote groep of beter voor een vakantie met een kleine familie?

Hier verwelkomt 71% van de villa's tot acht personen, en 71% beschikt over minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de villa's verwelkomen ook kleine groepen met maximaal vier gasten, en 100% van de villa's zijn inclusief minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is daarom de ideale bestemming als je met de familie op vakantie gaat (groot of klein)!

Zijn villa's een goed idee voor een luxe weekend in Olhão?

Ja absoluut! De meeste villa's in Olhão hebben extra voorzieningen om te worden beschouwd als een luxe accommodatie. Namelijk 86% van de accommodaties heeft een zwembad, 86% heeft een tuin en 0% heeft zelfs een sauna. Klinkt veelbelovend toch?! Zoek je een villa uitgerust met airconditioning? Natuurlijk, 100% van de villa's heeft deze voorzieningen. Het zal niet moeilijk zijn om jouw droomverblijf te vinden.

Weet je wat de meest geschikte tijd van het jaar is, om een uitje te plannen naar Olhão?

Als we kijken naar de eigenschappen van de accommodaties in Olhão, is het gemakkelijk om te zeggen dat dit een zomerbestemming is. De gegevens laten zien dat 86% van de accommodaties een zwembad heeft, 86% heeft een tuin en 100% heeft een airco. Wacht echter niet langer om een verblijf te boeken in Olhão zodat je kunt genieten van je zomervakantie.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer