Vakantiehuizen in Saint-Tropez

647 accommodaties in Saint-Tropez - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Saint-Tropez

Appartement voor 6 personen in Saint-Tropez, met zwembad en tuin
6 pers., 2 slaapkamers, 50m², 650m naar het strand
4,7
7 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 145per nacht
Vakantiehuis voor 8 personen in Saint-Tropez, met zwembad en balkon/terras
8 pers., 3 slaapkamers, 75m², 100m naar het strand
4,4
5 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 197per nacht
Appartement voor 4 personen in Saint-Tropez
4,8
5 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 142per nacht
Appartement voor 2 personen in Saint-Tropez, met balkon
3,4
9 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 72per nacht
Groot vakantiehuis voor 6 personen in Saint-Tropez, met terras
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 348per nacht
Appartement voor 6 personen in Saint-Tropez, with balkon and whirlpool as well as zwembad
6 pers., 2 slaapkamers, 44m², 300m naar het strand
4,7
12 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 132per nacht
Appartement voor 2 personen in Saint-Tropez, with zwembad and uitzicht as well as balkon
3,6
36 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 62per nacht
Appartement voor 4 personen in Saint-Tropez, with zwembad and balkon as well as balkon/terras
4 pers., 1 slaapkamers, 50m², 700m naar het strand
4,7
7 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 134per nacht
Appartement voor 4 personen in Saint-Tropez, met balkon/terras en zwembad
4 pers., 2 slaapkamers, 60m², 450m naar het strand
4,0
3 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 191per nacht
Appartement voor 2 personen in Saint-Tropez, met terras
5,0
15 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 236per nacht
Appartement voor 4 personen in Saint-Tropez
4 pers., 1 slaapkamers, 500m naar het strand
4,0
1 recensie
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 144per nacht
Appartement voor 4 personen in Saint-Tropez
4 pers., 1 slaapkamers, 41m², 200m naar het strand
4,9
18 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 111per nacht
Appartement voor 4 personen in Saint-Tropez, met terras en balkon/terras
4,9
6 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 733per nacht
Villa voor 10 personen in Saint-Tropez, met balkon en zwembad
10 pers., 5 slaapkamers, 650m naar het strand
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 16.719per nacht
Vakantiehuis voor 2 personen in Saint-Tropez, met tuin, met huisdier
4,2
68 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 120per nacht
Kamer voor 2 personen in Saint-Tropez
2 pers., 400m naar het strand
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 220per nacht
Appartement voor 6 personen in Saint-Tropez
5,0
15 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 405per nacht
Appartement voor 6 personen in Saint-Tropez, met zwembad en tuin
4,4
33 recensies
Saint-Tropez, Draguignan en omgeving
vanaf
€ 148per nacht
Toon alles

Populaire zoekopdrachten in Saint-Tropez

Zwembad 154
Internet 264
Balkon/Terras 184
TV 264
Airconditioning 235
Tuin 137
Parkeermogelijkheid 237
Wasmachine 254
Verwarming 212

Wetenswaardigheden over Saint-Tropez

Vakantiewoningen in Saint-Tropez – Een vissersdorpje met de charme van een wereldstad

Met haar bijna 5.000 inwoners behoort de kleine havenstad Saint-Tropez helemaal in het Zuidoosten van Frankrijk aan de betoverend mooie Côte d’Azur tot een van de bekendste plekken van het land. Politiek behorend tot het departement Var in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur en gelegen op een schiereiland aan de voet van het Massif des Maures, trekt het elk jaar veel bezoekers

uit binnen- en buitenland. 100 kilometer ten westen van Nice en bijna 80 ten westen van Cannes past dit kleine vissersdorpje naadloos in het rijtje van high-society-hotspots aan de Franse Rivièra en straalt het deels een mondaine, maar op vele plaatsen ook landelijke charme uit. Met een vakantieverblijf of een vakantiehuis verken je dit elitaire vakantieoord op een buitengewone manier.

De ontwikkeling van Saint-Tropez tot High-Society metropool

Al vanaf 599 voor Christus stichtten de Griekse zeevaarders in Marseille een belangrijk handelscentrum, met tal van kleinere nederzettingen op strategisch belangrijke plaatsen. Wanneer de Romeinen het gebied in 31 voor Christus veroverden, kende de regio een bloeiperiode en groeide vele nederzettingen uit tot steden met Romeinse infrastructuur, wat je tot op de dag van vandaag nog kan zien aan de ruïnen. Saint-Tropez dankt haar naam aan een legende, volgens welke het lichaam van de christelijke martelaar, de heilige Torpes die door Nero onthoofd werd, op de plaats van de huidige stad aanspoelde. Met de ondergang van de Romeinen begon ook de neergang van de stad en de hele zuidelijke kust van Frankrijk. De streek kreeg het hard te verduren door piraterij en talrijke kleinere en grotere oorlogen,

waardoor vele steden weer betekenisloze vissersdorpjes werden.

De opgang van Saint-Tropez als toeristische trekpleister begon pas vanaf de jaren ’20 wanneer talrijke kunstenaars zoals Paul Signac, Henri Matisse en Pierre Bonnard het kleine dorpje met haar heerlijk klimaat, ongerepte natuur en adembenemende kust ontdekten. Ook enkele films, waaronder de bekende gendarmeriefilm met Louis de Funès werden hier gedraaid en de Franse actrice Brigitte Bardot woonde hier een groot deel van haar leven. De bezoekersaantallen namen gestaag toe en bovenop de 5.000 inwoners komen er elk jaar bijna 5 miljoen bezoekers. In het toeristisch bolwerk Saint-Tropez vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan appartementen en vakantiehuizen terug die tegemoet komen aan al je wensen.

Reistips en vrijetijdsactiviteiten in Saint Tropez

Sinds haar stichting heeft de stad altijd al een belangrijk militair-strategisch belang gehad en werd daarom goed beschermd. Vandaag de dag behoort de Citadel uit de 16e eeuw tot de meest geliefde bezienswaardigheden van Saint-Tropez en herbergt een museum over de maritieme en lokale geschiedenis. Maar de grote jachthaven en het in 1965 aan het einde van de baai gebouwde mini-Venetië van Port Grimaud zijn eveneens zeer populair bij de vakantiegangers. Hoewel het prijsniveau, hier waar de stars en sterren vanuit de hele wereld genieten van hun vakantie, zeker hoger is dan in andere plaatsen aan de Middellandse Zee, zijn er toch enkele zeer gunstige vakantiewoningen en vakantiehuizen in Saint-Tropez voor een kleiner budget, van waaruit je de mogelijkheid hebt om uitstapjes te maken naar de naburige hotspots van de Franse Zuidkust.

Als hotspot voor de high society biedt Saint-Tropez werkelijk een indrukwekkende waaier aan bars, restaurants, clubs en uitgaansmogelijkheden. Daaronder de bekende locaties zoals de strandclubs Tahiti Plage, Club 55, Nikki Beach en Aqua Club, waar de kans om een echte beroemdheid tegen het lijf te lopen zeer groot is. Daarnaast zijn er ook vele kleinere en minder prijzige gastronomische aanbiedingen, waar bijvoorbeeld verse visspecialiteiten worden aangeboden. Buiten het hoogseizoen komt Saint-Tropez opnieuw tot rust en straalt het weer de charme van het kleine, slaperige vissersdorpje aan de kristalheldere Middellandse Zee uit.

Hoewel er heel wat toeristen aangetrokken worden door de beroemdheden en de bezienswaardigheden, lokt het fantastische zwemparadijs nog steeds de meeste bezoekers naar Saint-Tropez. Met de Baai van Pampelonne vindt men hier het langste zandstrand van de Côte d’Azur en ook andere stranden, zoals Escalet Beach, zijn echte droomstranden met een rijk toeristisch aanbod. Om welke reden je ook naar Saint Tropez trekt, bij Holidu vind je in elk geval een geschikte vakantiewoning of -huis voor je verblijf.

Informatie over Saint-Tropez vakantiewoningen

Wil je je vakantie in een vakantiehuis of vakantiewoning in Saint-Tropez doorbrengen? Doorzoek en vergelijk bij Holidu 108 vakantiewoningen en 193 vakantiehuizen van alle belangrijke vakantieverblijfwebsites en vind jouw droomverblijf aan de beste prijs. Ontspan je in 119 verblijven op je eigen balkon of je eigen terras en geniet in 119 accommodaties van een tuin. Neem je graag je hond mee op vakantie? Dat is geen probleem. In 85 appartementen en vakantiehuizen kan je jouw hond meebrengen. In minstens 16 woningen of huizen heb je een wondermooi uitzicht. Stel bij je zoekopdracht op Holidu de passende filter in en laat alleen die appartementen

met een uniek uitzicht verschijnen. Is er iets meer ontspannend dan met een boek op je terras te zitten, genietend van een blik in de verte. 118 appartementen en vakantiehuizen in Saint-Tropez beschikken over een internetaansluiting. Zo kun je ook gemakkelijk vanuit je verblijf werken of naar uitgaansmogelijkheden informeren. Een verblijf in Saint-Tropez is ook een geliefde vakantiebestemming voor hengelvrienden. Minstens 43 verblijven lenen zich perfect als uitvalsbasis om te vissen en zijn in de onmiddellijke nabijheid van water gelegen. Vergelijk nu de prijzen en verzeker jezelf van een droomverblijf in Saint-Tropez aan de voordeligste prijs!