Villa’s in Los Montesinos

Villa’s in Los Montesinos

4 accommodaties gevonden voor Villa’s. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Populaire Villa’s in Los Montesinos

Vind Villa’s in Los Montesinos

Informatie over villa's in Los Montesinos

🏡 Villa's beschikbaar: 5 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -48%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €28.
⭐ Meest populaire voorzieningen: airco, wifi en barbecue.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 1 accommodaties.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 4 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Villa’s in Los Montesinos

Wat voor type faciliteiten zijn er beschikbaar bij de villa's in Los Montesinos?

Onder de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de villa's alles te bieden hebben waar reizigers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (90%), barbecue (80%) en airconditioning (80%). Klinkt goed, toch?

Hoe worden de villa's normaliter beoordeeld in Los Montesinos?

Villa's in deze regio hebben zeer positieve recensies. Conform de gegevens van Holidu, heeft 30% een beoordeling van 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog aandeel, waardoor we kunnen bevestigen dat hier redelijk wat villa's zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de villa's in Los Montesinos huisdiervriendelijk? Hebben de villa's in Los Montesinos over het algemeen een internetverbinding?

Jawel! Volgens Holidu's gegevens heeft 90% van de villa's draadloos internet. Perfect voor werken op afstand, je kunt online zijn zonder problemen!

Hoeveel kosten de villa's normaal gesproken in Los Montesinos?

De meeste, 90%, kosten ruwweg minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een goedkope accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een villa dat bij jou past.

Zijn de villa's hier gewoonlijk uitgerust met een zwembad?

Natuurlijk! Volgens onze data, heeft 60% van de villa's in deze regio een zwembad. Het is de perfecte bestemming voor een lang zomerweekend! Bovendien heeft 80% zelfs een barbecue!

Zijn de villa's in Los Montesinos geschikt voor een vakantie met een grote groep of beter voor een uitstapje met een kleine groep?

Volgens de database van Holidu, accepteert 100% van de villa's vier gasten. Ongeveer 100% van de villa's in Los Montesinos hebben minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is de ideale bestemming voor families van vier!

Zijn villa's een goed idee voor luxe vakanties in Los Montesinos?

Niet in alle gevallen. De accommodaties op deze locatie zijn niet luxe uitgerust. Als je op zoek bent naar een uniek verblijf, moet je niet te hoge verwachtingen hebben. Want 60% heeft een zwembad, 70% heeft een tuin , en er zijn geen accommodaties met sauna.

Hebben de villa's in Los Montesinos de mogelijkheid om buiten veel tijd door te brengen?

In deze regio heeft 70% een balkon of terras en 30% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus beperkt zijn. Als dit een prioriteit voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruikmaken van de filters die je voorkeur hebben om er zeker van te zijn een villa van je dromen te vinden. Toch heeft 70% van de villa's in Los Montesinos een tuin, waar je geniet van de buitenlucht. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 80% van de villa's heeft een barbecue.

Ben je geïnteresseerd om te weten te komen wat de beste momenten zijn in het jaar om af te reizen naar Los Montesinos?

Als we kijken naar de eigenschappen van de accommodaties in Los Montesinos, is het gemakkelijk om te zeggen dat dit een zomerbestemming is. Holidu's interne data laat zien dat 60% van de accommodaties een zwembad heeft, 70% heeft een tuin en 80% heeft een airco. Waar wacht je op? Reserveer een villa in Los Montesinos zodat je van een heerlijke vakantie kan genieten.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer