Strandhuisjes door heel Europa

Strandhuisjes door heel Europa

42.553 accommodaties gevonden voor Strandhuisjes. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Verhuur van strandhuisjes: topaanbiedingen

Wie houdt er nou niet van een vakantie in een strandhuisje? Met indrukwekkende uizichten op zee, een ontspannen omgeving, een strandbedje in de zon en lekker uitwaaien op het strand. Er is niets beters. Of je nou op zoek bent naar een strandhuisje voor een langere tijd voor een workation, of een weekendje weg. Via Holidu vind je een groot scala aan strandhuisjes, zodat je een heerlijke vitamine D-boost kan opdoen.

Strandhuisjes te huur voor ieder budget & smaak

Geniet van een paar geweldige dagen aan zee en huur een strandhuisje in eigen land of in het buitenland. Ongeacht wat je plannen zijn, of je graag een strandhuisje voor lange tijd huurt of puur en alleen om een paar dagen je batterij op te laden. Via Holidu vind je veel verschillende strandhuisjes met de voorzieningen die jij als wens hebt. Overdag kan je ontspannen aan het strand liggen of misschien vind je ook een geschikt strandhuisje met zwembad. Bij het lezen van een goed boek of het luisteren van je favoriete muziek in de buitenlucht kun je genieten van de zonsondergang. De meeste strandhuisjes beschikken over een airco zodat je bij hoge temperaturen wat verkoeling kan zoeken.

Nederlandse stranden hoog op de lijst populairste stranden van Europa

Zandvoort aan Zee, Egmond aan Zee en Noordwijk Aan Zee zijn enorm populair geworden en veel besproken op social. Deze drie geliefde strandbestemmingen van Nederland eindigen hoog in Europese lijst: op plek 4, 10 en 12. De reislustige onder ons zijn vast benieuwd naar de top 3 van dit onderzoek. Daarvoor reis je af naar Frankrijk, Spanje en Portugal. Waar Omaha beach, Playa de Las Canteras en Praia da Rocha verkozen zijn als meest populaire stranden van Europa. Direct daarachter aan, op plek 4, volgt Zandvoort aan Zee alweer.

Strandhuisjes in Zeeland en veel meer

Je hoeft niet ver te reizen om een perfect strandhuisje te vinden die perfect op jouw wensen aansluit. Er is een grote variatie aan huisjes langs de kust van Nederland, bijvoorbeeld in de provincie Zeeland vindt je strandhuisjes of in Vlissingen. Er zijn echter ook genoeg opties in het buitenland voor jou, denk aan een huis aan de Franse kust. Hier kunnen je ontspannen aan zee. Spanje heeft ook een enorm lange kustlijn de van west naar zuid loopt. De eilanden mag je hierbij ook niet vergeten, je vindt grote, maar ook kleine strandhuisjes in Spanje voor het hele gezin of voor als je als stel op vakantie gaat. Mocht je meer zin hebben in een wat koelere bestemming zijn de Scandinavische landen een perfect toevluchtsoord. Er zijn typische strandhuisjes in Denemarken met een Scandinavische style met veel hout en kleur. Strandhuisjes die geschikt zijn voor grote groepen en families vind je ook gewoon in eigen land, zoals bijvoorbeeld huisjes aan zee in Bloemendaal of strandhuizen in Noordwijk. Erg geschikt om wat meer tijd met elkaar door te brengen.

Heet heter heetst! Op deze eilanden is het echt warm

De hitte, je houdt ervan of je vind het vreselijk. Omdat we dol zijn op eilandbestemmingen in de zomer, is Holidu nagaan wat de heetste zomerse eilanden zijn. Op welke eilanden je gewaarschuwd bent om niet in een garnaaltje te veranderen en welke eilanden een hoge gemiddelde temperatuur hebben. Vergeet de extra zonnebrandcrème niet in te pakken. Bestemmingen waar het warmer kan aanvoelen dan het in werkelijkheid is, kan komen doordat de lucht vochtiger is. Wees vooral goed geïnformeerd door ons onderzoek en smeer je goed in! Holidu onderzocht gemiddelde temperaturen, gemiddelde luchtvochtigheidspercentage en gemiddelde UV-index voor de maanden juli t/m september.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer