Populaire Strandhuisjes in Noordwijk

Huisje aan zee voor 2 personen, met tuin, met huisdier in Noordwijk
Huisje aan zee voor 2 personen, met tuin, met huisdier
1 slaapkamer600m naar het strand
vanaf € 77 / nacht
Huisje aan zee voor 2 personen in Noordwijk
Huisje aan zee voor 2 personen
1 slaapkamer50m naar het strand
4,9
(12 recensies)
vanaf € 83 / nachtGRATIS annulering
Strandhuisje voor 5 personen, met zwembad en tuin, kindvriendelijk in Noordwijk
Strandhuisje voor 5 personen, met zwembad en tuin, kindvriendelijk
2 slaapkamers1,5km naar het strand
3,9
(144 recensies)
vanaf € 89 / nacht
Strandhuisje voor 4 personen, met zwembad en tuin, met huisdier in Noordwijk
Strandhuisje voor 4 personen, met zwembad en tuin, met huisdier
2 slaapkamers1,5km naar het strand
3,9
(41 recensies)
vanaf € 53 / nacht
Strandhuisje voor 5 personen, met tuin en zwembad, met huisdier in Noordwijk
Strandhuisje voor 5 personen, met tuin en zwembad, met huisdier
2 slaapkamers1,5km naar het strand
4,0
(139 recensies)
vanaf € 53 / nacht
Huisje aan zee voor 2 personen, met balkon, met huisdier in Noordwijk
Huisje aan zee voor 2 personen, met balkon, met huisdier
1 slaapkamer500m naar het strand
4,7
(3 recensies)
vanaf € 139 / nachtGRATIS annulering
Strandhuisje voor 2 personen, met terras in Noordwijk
Strandhuisje voor 2 personen, met terras
1 slaapkamer450m naar het strand
4,3
(66 recensies)
vanaf € 146 / nachtGRATIS annulering
Strandhuisje voor 4 personen, met tuin en zwembad, kindvriendelijk in Noordwijk
Strandhuisje voor 4 personen, met tuin en zwembad, kindvriendelijk
2 slaapkamers1,5km naar het strand
3,9
(31 recensies)
vanaf € 67 / nacht
Strandhuisje voor 6 personen, with zwembad and uitzicht as well as tuin in Noordwijk
Strandhuisje voor 6 personen, with zwembad and uitzicht as well as tuin
2 slaapkamers1,5km naar het strand
3,7
(1207 recensies)
vanaf € 24 / nachtGRATIS annulering
Huisje aan zee voor 4 personen, met balkon in Noordwijk
Huisje aan zee voor 4 personen, met balkon
2 slaapkamers550m naar het strand
4,7
(111 recensies)
vanaf € 236 / nachtGRATIS annulering
Huisje aan zee voor 4 personen, met tuin in Noordwijk
Huisje aan zee voor 4 personen, met tuin
1 slaapkamer550m naar het strand
5,0
(14 recensies)
vanaf € 154 / nachtGRATIS annulering
Strandhuisje voor 4 personen in Noordwijk
Strandhuisje voor 4 personen
2 slaapkamers700m naar het strand
4,2
(69 recensies)
vanaf € 129 / nachtGRATIS annulering

Vind Strandhuisjes in Noordwijk

Highlights in Noordwijk

 • Geniet van het strand
 • Veilig strand voor de kids
 • Bloemencorso Noordwijkerhout
 • De Zilk
 • Naturalis in Leiden

De beste Strandhuisjes in Noordwijk

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
meer...
Noordwijk, Nederlandse Noordzeekust
Strandhuisje • 48 m² • 2 Slaapkamers
3,9
(31 recensies)
De vrijstaande, comfortabele chalets zijn er in drie verschillende types; Deluxe in een 5- en 4-pers. variant (NL-2204-14 en -15), Comfort voor 6-pers. (NL-2204-16) en een 4-pers. variant van het type Comfort (NL-2204-17).Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Je kunt per chalet 1 auto direct bij het chalet parkeren.De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van ...
vanaf € 67 / nacht
meer...
Noordwijk, Nederlandse Noordzeekust
Strandhuisje • 52 m² • 2 Slaapkamers
4,0
(139 recensies)
De vrijstaande, comfortabele chalets zijn er in drie verschillende types; Deluxe in een 5- en 4-pers. variant (NL-2204-14 en -15), Comfort voor 6-pers. (NL-2204-16) en een 4-pers. variant van het type Comfort (NL-2204-17).Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Je kunt per chalet 1 auto direct bij het chalet parkeren.De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van ...
vanaf € 53 / nacht
meer...
Noordwijk, Nederlandse Noordzeekust
Strandhuisje • 52 m² • 2 Slaapkamers
3,9
(41 recensies)
De vrijstaande, comfortabele chalets zijn er in drie verschillende types; Deluxe in een 5- en 4-pers. variant (NL-2204-14 en -15), Comfort voor 6-pers. (NL-2204-16) en een 4-pers. variant van het type Comfort (NL-2204-17).Alle types beschikken over een tuin met terras en tuinmeubilair. Je kunt per chalet 1 auto direct bij het chalet parkeren.Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekendHet park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er al...
vanaf € 53 / nacht

Strandhuisjes in Noordwijk

Genieten aan de Noordwijkse kust

Noordwijk is een heerlijke plek, eigenlijk een kuuroord, waar je tot rust kunt komen. Ja, zelfs in Nederland heb je een kuuroord! Noordwijk is nog niet zo lang geleden benoemd tot kuuroord, het is dus ook nog eens een bewezen rustige plek voor je lichaam en geest. De strandhuisjes in Noordwijk dragen daar ook aan bij. Geniet aan het strand of vlakbij het strand van prachtige strandhuisjes! Bij sommige vakantiehuisjes kun je de zee al proeven en hoef je slechts 200 meter te lopen totdat je met de voeten in het zand staat. Een heerlijke gedachte!

Vakantie in de natuur

Als je wilt genieten in een strandhuisje, dan zul je zeker van de natuur houden. Het geeft toch een enorm vrijheidsgevoel als je zo dichtbij het strand zit? Geniet met het hele gezin van elkaar en de prachtige omgeving. Het is een ideale plek om helemaal tot rust te komen. Ben je met z’n tweeën? Ook dan biedt Noordwijk voldoende opties voor knusse strandhuisjes, zodat je met je partner kunt genieten. De meeste strandhuisjes hebben ook nog eens een eigen parkeergelegenheid.

Reizigers en activiteiten

Noordwijk voor strandliefhebbers

Natuurlijk kom je hier voor het strand. Het strand van Noordwijk is lang, zo’n 17 kilometer, waardoor je heerlijk kunt genieten van een wandeling. Ga je in de zomer? Dan zit je natuurlijk als een van de eersten te genieten van de zonnestralen! Het strand is dus ruim, waardoor het overzichtelijk is. En dat is vooral handig als je met het gezin bent en er kleintjes tussen zitten. Als je het strand een dagje zat bent, geniet dan aan het zwembad bij je strandhuisje. Deze zie je steeds meer tussen het aanbod staan!

Noordwijk voor gezinnen

Dat je bij het strand kunt genieten met het gezin is duidelijk. Daarnaast is de rest van Noordwijk, welke bestaat uit Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee, een heerlijke plek voor het gezin. Noordwijk Binnen, wat het centrum is, is niet heel groot en daardoor overzichtelijk. Je zou ook kunnen kiezen voor een strandhuisje hier, dan is het iets verder naar het strand, maar zit je wel weer dichtbij andere plaatsen, zoals Katwijk aan Zee, Lisse en de grotere stad Leiden . Een dagje Leiden is sowieso leuk, want hier ligt het indrukwekkende Naturalis. Hier leren je kids van alles over de natuur!

Noordwijk is uitgeroepen tot kuuroord door de ESPA.

Top 7 tips in Noordwijk

1. Noordwijk tijdens de Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw is niet per se een periode om trots op te zijn, maar het is zeker interessant om te zien wat voor een invloed de Gouden Eeuw op Noordwijk gehad heeft. Je ziet prachtige gebouwen en ook hangt er een grote gouden klok die de welvaart uit die periode schetst.

2. Op pad met de ATB

De duinen van Noordwijk zijn lekker uitdagend. Daarom is het ook zo leuk om er met een ATB overheen te rijden. Een ATB? Dat is een All Terrain Bike. Ideaal voor tochten die iets pittiger zijn.

3. Naturalis in Leiden

Naturalis is een prachtig museum in Leiden waar vooral de kids van alles wordt geleerd over de natuur. Ze maken kennis met opgezette dieren, ze leren over de ijstijd en ze kunnen bloemen ruiken. Elke verdieping is een spannende ontdekkingstocht.

4. Een echt kuuroord

Noordwijk mag zichzelf een kuuroord noemen. De ESPA heeft namelijk bepaald dat Noordwijk hier geschikt voor is. De lucht is er schoon en de omgeving is rustig. Helemaal tot rust komen lukt hier dus heel goed! Wat dacht je van een yogasessie op het strand ‘s ochtends? Noordwijk is de plek om dit te doen.

5. De Zilk

De Zilk is een dorp vlakbij Noordwijk waar je kunt genieten van de bollenvelden in de buurt. Ook heeft het een mooie dorpskern en maak je kennis met de waterleidingduinen die erg bekend zijn. Kortom, een plek die je zeker niet moet overslaan.

6. De bollenvelden bij Noordwijkerhout

Mocht je er in De Zilk niet aan toekomen, bezoek dan Noordwijkerhout met haar bollenvelden. Daarnaast heeft Noordwijkerhout een gezellige dorpskern waar een gemoedelijke sfeer hangt. Een leuke plek om een bezoekje te brengen tijdens je fietstocht!

7. Bloemencorso

Als je in de bollenstreek bent, dan kun je een Bloemencorso eigenlijk niet overslaan. Mits je in de juiste tijd komt natuurlijk! De Bloemencorso vindt plaats in Noordwijkerhout, meestal rond half april. Nog leuker is dat de Bloemencorso verlicht is, deze begint om 21.00 uur.

Veelgestelde vragen over Strandhuisjes in Noordwijk

Wat voor type faciliteiten kan je verwachten bij de strandhuisjes in Noordwijk?

Onder de voorzieningen die je kunt filteren via Holidu, blijkt dat de strandhuisjes over veel faciliteiten beschikken waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (94%), balkon (83%) en tuin (50%). Klinkt goed, toch?

Hoe beoordelen reizigers de strandhuisjes meestal in Noordwijk?

Strandhuisjes in deze regio hebben zeer positieve recensies. Volgens Holidu's database, heeft 44% een beoordeling gelijk aan of hoger dan 4,5 sterren. Een redelijk hoog aandeel, hoog genoeg om te bevestigen dat hier redelijk wat strandhuisjes zijn die erg aangenaam zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de strandhuisjes in Noordwijk kindvriendelijk?

Volgens de gegevens van Holidu, is 56% in deze regio geschikt voor vakanties met kinderen. Het zal daarom gemakkelijk zijn om een ideaal verblijf voor jou en je kinderen te vinden. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de strandhuisjes in Noordwijk geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Absoluut! In deze regio wordt bij 50% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 50% heeft zelfs een tuin!

Bieden de strandhuisjes in Noordwijk doorgaans een internetverbinding?

Vanzelfsprekend! Volgens Holidu's database heeft 94% van de strandhuisjes wifi. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte "workation" plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vakantiedag op te nemen!

Wat zijn de prijzen voor de strandhuisjes normaal gesproken in Noordwijk?

De meeste, 50%, kost over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het reserveren van een goedkoop strandhuisje!

Zijn de strandhuisjes hier vaak uitgerust met een open haard of een zwembad?

Zeker weten! De strandhuisjes in Noordwijk zijn een perfecte keuze voor alle seizoenen. Hier is 11% uitgerust met een open haard en 22% met een zwembad. Bekijk meer voorzieningen door de filters aan en uit te zetten, tijdens het zoeken naar het perfecte verblijf voor jou.

Zijn de strandhuisjes in Noordwijk geschikt voor een vakantie met grote groepen of beter voor een vakantie met een kleine familie?

Volgens de geselecteerde data van Holidu, accepteert 56% van de strandhuisjes vier reizigers. Ongeveer 56% van de strandhuisjes in Noordwijk beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming voor families van vier!

Hebben de strandhuisjes in Noordwijk een mooi uitzicht?

In deze regio heeft 83% een balkon of terras en 22% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus beperkt zijn. Als dit belangrijk voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruik maken van de filtres om er zeker van te zijn dat je een strandhuisje vindt die perfect voor je is. Toch heeft, 50% van de strandhuisjes in Noordwijk een tuin, waar je geniet van de buitenlucht.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Strandhuisjes in NoordwijkBooking.com Strandhuisjes in Noordwijk
Airbnb Strandhuisjes in NoordwijkAirbnb Strandhuisjes in Noordwijk
Vrbo Strandhuisjes in NoordwijkVrbo Strandhuisjes in Noordwijk
Bookiply Strandhuisjes in NoordwijkBookiply Strandhuisjes in Noordwijk
FeWo-direkt Strandhuisjes in NoordwijkFeWo-direkt Strandhuisjes in Noordwijk
Abritel Strandhuisjes in NoordwijkAbritel Strandhuisjes in Noordwijk
HRS Strandhuisjes in NoordwijkHRS Strandhuisjes in Noordwijk
500+ meer
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Zuid-Holland
 4. Nederlandse Noordzeekust
 5. Noordwijk
 6. Strandhuisjes Noordwijk