Populaire Bed & Breakfasts in Heemskerk

Vind B&B’s & pensions in Heemskerk

Highlights in Heemskerk

 • De Heemskerkerduin
 • De Historische Kring Heemskerk
 • De Animal Farm
 • Fort aan den Ham
 • Dagje strand

Andere accommodaties in Heemskerk, die interessant kunnen zijn:

B&B's en pensions in Heemskerk

Overnachten in het centrum

Heemskerk is gelegen in Midden-Kennemerland en het is een heerlijke vakantiebestemming om de rest van de Nederlandse provincie Noord-Holland te ontdekken. In het centrum is een mooi aanbod aan B&B's en pensions te vinden en er is slaapplek tot 4 personen. Vanuit je B&B of pension kun je lopend het centrum verkennen en er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden in Heemskerk. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar bij je B&B of pension en in de avond kun je een hapje gaan eten in één van de vele restaurants in het centrum.

Overnachten in Midden-Kennemerland

Rondom Heemskerk zijn er tal van B&B's en pensions te vinden in Midden-Kennemerland. Zo kun je in de buurt van het strand overnachten, bij Heemskerkerduin of bij de uitgestrekte weilanden. Het is een heerlijke omgeving om tot rust te komen en de wandel- en fietsroutes beginnen al bij je verblijf. Bovendien kun je bij veel B&B's en pensions je auto voor de deur parkeren.

Reizigers en activiteiten

Bezienswaardigheden in Heemskerk

In het mooie centrum van Heemskerk is van alles te zien en te beleven. Ontdek de Historische Kring van Heemskerk en breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Kasteel Assumburg. Tijdens de Open Monumentendag is het kasteel van binnen te bewonderen. Het is de moeite waard het landschapspark te bezoeken en de tuin is gratis te bewonderen. Een ander mooi kasteel is het Chateau Marquette en hier is tegenwoordig een hotel gevestigd. In het centrum kun je ook een standbeeld van een ezel vinden. De inwoners van Heemskerk worden ook wel ezels genoemd, maar over de oorsprong hiervan zijn verschillende meningen.

Genieten van de natuur

Rondom Heemskerk kun je genieten van de mooie Nederlandse natuur. Binnen een handomdraai bereik je het strand en je kunt in de zomer heerlijk in de Noordzee zwemmen. Langs de duinen zijn prachtige fietspaden te ontdekken en je kunt naar bijvoorbeeld Wijk aan Zee of Egmond aan Zee fietsen. Bij Heemskerkerduin kun je heerlijk in de duinen wandelen en de Oudendijk is een mooie wandelroute in dit gebied. Bovendien ligt Heemskerk direct aan het Noordhollands Duinreservaat en hier zijn talloze wandel- en fietsroutes te ontdekken.

Aan het begin van de 19e eeuw was de aardbeiencultuur van groot belang voor de inkomsten van Heemskerk.

Top 7 tips in Heemskerk

1. De Rijksmonumenten van Heemskerk

In Heemskerk zijn een aantal prachtige Rijksmonumenten te ontdekken zoals het Slot Assumburg, de Dorpskerk, Fort Veldhuis, het Witte Huisje en het Tuindershuisje.

2. Luchtoorlogmuseum Fort Veldhuis

Bij het Luchtoorlogmuseum Fort Veldhuis ga je terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Je leert er voornamelijk over de luchtmacht en er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar vermiste vliegtuigen en bemanningsleden. Je kunt een kijkje nemen bij de radiokamers en er liggen opgegraven onderdelen van vliegtuigen bij de unieke tentoonstellingen.

3. Het Noordhollands Duinreservaat

Om het Noordhollands Duinreservaat te bezoeken heb je een duinkaart nodig. Maar dat is helemaal de moeite waard want je ontdekt hier een uniek stukje Nederlandse natuur. Bovendien kun je bij het bezoekerscentrum leuke excursies boeken. Zo kun je op zoek gaan naar de mooiste vogels met een boswachter en leer je meer over de drinkwatervoorziening. Bij het bezoekerscentrum kun je ook de tentoonstelling Leven tussen water en land bekijken.

4. Fort aan den Ham

Rondom Heemskerk zijn veel forten en batterijen te ontdekken die deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam. Eén daarvan was het Fort aan den Ham dat gebruikt werd als verdedigingsbouw. Tijdens de rondleiding leer je meer over het verdedigingswerk en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Stelling van Amsterdam staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en er zijn regelmatig wisselende tentoonstellingen met interessante weetjes over de Hollandse Waterlinies.

5. Beverwijk

Tijdens je bezoek aan Beverwijk is het leuk de Bazaar te bezoeken. Er zijn honderden kraampjes te vinden en voor iedereen is hier wat leuks te koop. Bovendien kun je er heerlijk eten en zijn er restaurants met eten uit alle windstreken.

6. De Animal Farm

De Animal Farm is één van de kleinste dierenparken van Nederland, maar er is van alles te zien en te beleven. Er leven struisvogels, een krokodil, leguanen en geiten. Je kunt de dierentuin gratis bezoeken en het personeel organiseert regelmatig leuke activiteiten.

7. Het Uitgeestermeer

Voor een heerlijke dag aan het water kun je het Uitgeestermeer bezoeken. Je kunt hier heerlijk bij het strand liggen of met een supboard het meer gaan verkennen. Bij de Hempolder kun je uitstekend wandelen en bij de jachthaven kun je een leuke rondvaart boeken.

Veelgestelde vragen over B&B’s & pensions in Heemskerk

Wat voor type voorzieningen worden er aangeboden bij de b&b's en pensions in Heemskerk?

Wat betreft de faciliteiten die je kunt filteren via Holidu, blijkt dat de b&b's en pensions veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: wifi (100%), balkon (92%) en tuin (85%). Niet slecht, toch?

Hoe beoordelen reizigers de b&b's en pensions meestal in Heemskerk?

B&b's en pensions hebben hier erg positieve recensies. Volgens Holidu's gegevens, heeft 31% een beoordeling van 4,5 sterren. Een relatief hoog aandeel, waardoor we kunnen bevestigen dat je hier zonder twijfel het perfecte b&b en pension voor een geweldige vakantie vindt!

Zijn de b&b's en pensions in Heemskerk geschikt voor vakanties met kinderen?

Beoordelend aan de hand van Holidu's database, is 38% in deze regio kindvriendelijk. Het zal daarom niet moeilijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de b&b's en pensions in Heemskerk passend voor reizigers met een huisdier?

Volgens de gegevens van Holidu, accepteert een klein percentage van de b&b's en pensions in Heemskerk huisdieren. We kunnen daarom veronderstellen dat er beter passende bestemmingen in Nederland zijn voor huisdierenbezitters. Zijn ook andere faciliteiten belangrijk tijdens je verblijf? Bekijk de verschillende filters tijdens het zoeken.

Bieden de b&b's en pensions in Heemskerk meestal een internetverbinding?

Welzeker! Volgens Holidu's database heeft 100% van de b&b's en pensions wifi. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat zijn de prijzen voor de b&b's en pensions gemiddeld in Heemskerk?

Een groot deel, 54%, kosten minder dan €100 per nacht. Dit is de ideale bestemming voor het vinden van een goedkoop b&b en pension!

Hebben de b&b's en pensions in Heemskerk over het algemeen een open haard of een zwembad?

Natuurlijk! Het merendeel in deze omgeving heeft een open haard. Dit is ideaal voor een overwintering!

Zijn de b&b's en pensions in Heemskerk geschikt voor een verblijf met grote groepen of beter voor een weekendje weg met een kleine familie?

Volgens de database van Holidu, is 100% geschikt voor koppels. Dus dit is de ideale bestemming voor koppels op vakantie. Klaar voor een tripje samen naar Heemskerk? Wacht niet met boeken! Zijn ook andere faciliteiten belangrijk voor jouw verblijf? Zet tijdens het zoeken de verschillende filters aan en uit.

Zijn de b&b's en pensions in Heemskerk een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Meer dan de helft van de b&b's en pensions hebben een balkon en een uitzicht (92% en 77%) het is de beste bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 85% heeft zelfs een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com B&B’s & pensions in HeemskerkBooking.com B&B’s & pensions in Heemskerk
Airbnb B&B’s & pensions in HeemskerkAirbnb B&B’s & pensions in Heemskerk
Vrbo B&B’s & pensions in HeemskerkVrbo B&B’s & pensions in Heemskerk
Bookiply B&B’s & pensions in HeemskerkBookiply B&B’s & pensions in Heemskerk
FeWo-direkt B&B’s & pensions in HeemskerkFeWo-direkt B&B’s & pensions in Heemskerk
Abritel B&B’s & pensions in HeemskerkAbritel B&B’s & pensions in Heemskerk
HRS B&B’s & pensions in HeemskerkHRS B&B’s & pensions in Heemskerk
500+ meer
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Noord-Holland
 4. Nederlandse Noordzeekust
 5. Nederlandse kust
 6. Heemskerk
 7. B&B’s & pensions Heemskerk