Appartementen in Heemskerk

Appartementen in Heemskerk

Appartementen in Heemskerk

Geniet van de rust

Ga naar Heemskerk als je op zoek bent naar rust, daar is deze plaats vlakbij de kust helemaal geschikt voor! Heemskerk ligt in Noord-Holland, vlakbij Wijk aan Zee. Ontdek de prachtige omgeving te voet of met de fiets, er valt van alles te beleven! De appartementen in Heemskerk zijn lekker ruim en liggen soms ook aan het water! Hoe lekker om ‘s ochtends gelijk een meer op te gaan? En bij mooi weer neem je natuurlijk een frisse ochtendduik. De appartementen in Heemskerk liggen her en der verspreid, vanzelfsprekend is het wat rustiger als je een appartement neemt dat buiten het centrum ligt! En zo ben je ook nog eens sneller bij bezienswaardigheden in de buurt, zoals Kasteel Marquette.

Veel activiteiten

Je kunt dus veel activiteiten in Heemskerk ondernemen. Niet alleen heb je er mooie natuur, zoals de duinen, maar je kunt ook meerdere kastelen bezoeken. En wil je gewoon even lekker rondslenteren? Dat kan in het gezellige centrum van Heemskerk. En leuke dieren ontmoet je in het nabijgelegen Beverwijk, in Animal Farm. Hier maak je kennis met bijvoorbeeld een struisvogel. Een dag je niks doen? Ontspan lekker in je appartement in Heemskerk, je bent voorzien van allerlei gemakken. Gezinnen en stellen verblijven graag in de appartementen in Heemskerk. Je hebt genoeg ruimte en de meeste appartementen zijn lekker modern. En als je geen zin hebt om ‘s avonds te koken dan ga je lekker uit eten in één van de restaurants in Heemskerk!

Reizigers en activiteiten

Heemskerk voor natuurliefhebbers

De natuur rondom Heemskerk is fantastisch! Je zit namelijk dichtbij zee, dus je duikt zo het duingebied in. Het strand van Heemskerk is een ideale plek om lekker uit te waaien of te zwemmen en te ontspannen. Het is een veilig strand, want in de zomer heb je hier een reddingsbrigade. Dat is een fijn gevoel als je met kleine kids naar het strand gaat! Je hebt er ook een strandpaviljoen voor een broodje en wat te drinken, genaamd de Vrijheit. Het strand van Heemskerk is onderdeel van het Noordhollands Duinreservaat, NHD. Je kunt je voorstellen dat de natuur dus prachtig is in het duingebied van Heemskerk. En aan het duingebied grenst dan weer een prachtig bos! In dit bos kun je eindeloos veel wandelen en fietsen.

Heemskerk voor families

Families zullen zich uitstekend vermaken in Heemskerk en omstreken! Zo heb je er een aantal kastelen die zeker een bezoekje waard zijn. Vroeger was Heemskerk bekend bij de adel, er stonden dan ook heel veel kastelen. Vandaag de dag zijn dat er nog twee, Slot Assumburg en Kasteel Marquette. Beide kastelen zijn niet te bewonderen als museum, maar omgetoverd tot hostel of restaurants. Wel kun je genieten van de prachtige kasteeltuin van Slot Assumburg. Deze is prachtig aangelegd en voor de kids is hier een speurtocht uitgezet. Daarnaast heb je in Heemskerk ook Kinderboerderij Dierendorp. Een leuke en educatieve plek voor de kids waar ze kennis kunnen maken met allerlei boerderijdieren. Het is leuk om een kijkje in de keuken te krijgen!

Heemskerk had vroeger heel veel kastelen, zo’n 9 stuks. Vandaag de dag zijn er nog twee.

Top 7 tips in Heemskerk

1. Het strand van Heemskerk

Het strand van Heemskerk is leuk als je een dagje wil zonnen, zwemmen en ontspannen! Het is veilig voor de kids, want er zit een reddingsbrigade. Vanaf Heemskerk ben je zo op het strand! Er zit ook een restaurant waar je wat kunt eten en drinken.

2. Noord-Hollands Duingebied

De duinen van Heemskerk behoren tot het Noord-Hollands Duingebied. Je kunt je voorstellen dat het hier genieten is! Ontdek bijzondere planten en vogels bijvoorbeeld. Het duingebied is redelijk groot en loopt over in een mooi bosgebied, landinwaarts.

3. Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen kun je zeker rondom Heemskerk! En een goed gebied is het bosgebied, dat achter de duinen ligt. Het is een prachtig oud bos met charmante paadjes en kilometers plezier.

4. Kasteel Marquette

Kasteel Marquette heeft een prachtige tuin die een bezoek waard is! Het is mooi aangelegd en voor de kids is er een heuse speurtocht uiteengezet. Wandel hier lekker rond en ontdek de mooie planten en bloemen.

5. Kinderboerderij Dierendorp

Kinderboerderij Dierendorp is enorm leuk voor de kids! Hier leren ze van alles over boerderijdieren en kunnen ze lekker rondbanjeren. Het is echt een beestenboel, sommige dieren lopen zelfs los!

6. Animal Farm

Over dieren gesproken… Een andere leuke plek is Animal Farm. Dit ligt in Beverwijk, vlakbij Heemskerk. Hier ga je naartoe voor exotische exemplaren, zoals struisvogels en amfibieën.

7. Luchtoorlogmuseum Fort Veldhuis

Luchtoorlogmuseum Fort Veldhuis is een bijzonder mooi museum over de Tweede Wereldoorlog. Naast het feit dat het in een mooi fort zit, ontdek je hier allerlei dingen over de luchtvaart tijdens de oorlog.

Veelgestelde vragen over Appartementen in Heemskerk

Wat voor type faciliteiten zijn er beschikbaar bij de appartementen in Heemskerk?

Met betrekking tot de faciliteiten die je kunt vinden via Holidu, blijkt dat de appartementen over veel faciliteiten beschikken waar reizigers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die worden aangeboden, zijn over het algemeen: wifi (89%), balkon (59%) en uitzicht (43%). Super toch!

Hoe beoordelen reizigers de appartementen meestal in Heemskerk?

Appartementen in deze regio hebben zeer positieve recensies. Volgens Holidu's database, heeft 23% een beoordeling van 4,5 sterren. Een redelijk hoog aandeel, hoog genoeg om te bevestigen dat je hier gemakkelijk het perfecte appartement voor een geweldige vakantie vindt!

Zijn de appartementen in Heemskerk kindvriendelijk?

Volgens de Holidu database, is 30% in deze regio geschikt voor families met kinderen. Dus het zal geen probleem zijn om een ideaal verblijf voor jou en je kinderen te vinden. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de appartementen in Heemskerk geschikt voor vakantiegangers met een huisdier?

Zeker weten! In deze regio wordt bij 48% een huisdier met open armen ontvangen, 36% heeft ook een tuin!

Bieden de appartementen in Heemskerk doorgaans draadloos internet?

Welzeker! Volgens Holidu's gegevens heeft 89% van de appartementen draadloos internet. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Hoeveel kosten de appartementen normaal gesproken in Heemskerk?

Een hoog percentage, 43%, kosten minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het reserveren van een goedkoop appartement!

Hebben de appartementen in Heemskerk over het algemeen een open haard of een zwembad?

Soms, volgens Holidu's database, is maar 9% van de verblijvenin Heemskerk uitgerust met een open haard.

Zijn de appartementen in Heemskerk geschikt voor een verblijf met meerdere personen of beter voor een reis als koppel?

Volgens de geselecteerde data van Holidu, verwelkomt 80% van de appartementen vier personen. Ongeveer 61% van de appartementen in Heemskerk hebben minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is de ideale bestemming voor een kleine groep vrienden!

Hebben de appartementen in Heemskerk een mooi uitzicht?

In deze regio heeft 59% een balkon of terras en 43% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus beperkt zijn. Als dit een prioriteit voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruik maken van de filtres om er zeker van te zijn een appartement van je dromen te vinden. Toch heeft, 36% van de appartementen in Heemskerk een tuin, waar je kan relaxen.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in HeemskerkBooking.com Appartementen in Heemskerk
Airbnb Appartementen in HeemskerkAirbnb Appartementen in Heemskerk
Vrbo Appartementen in HeemskerkVrbo Appartementen in Heemskerk
Bookiply Appartementen in HeemskerkBookiply Appartementen in Heemskerk
FeWo-direkt Appartementen in HeemskerkFeWo-direkt Appartementen in Heemskerk
Abritel Appartementen in HeemskerkAbritel Appartementen in Heemskerk
HRS Appartementen in HeemskerkHRS Appartementen in Heemskerk
500+ meer