Vind B&B’s & pensions in Den Haag

Highlights in Den Haag

 • Madurodam
 • Dagje Scheveningen
 • Panorama Mesdag
 • Het Mauritshuis
 • Kunstmuseum Den Haag

Andere accommodaties in Den Haag, die interessant kunnen zijn:

B&B’s & pensions in Den Haag: Meest populaire bestemmingen

B&B's en pensions in Den Haag

Achter de duinen

Den Haag is een mooie stad, achter de duinen. Zoals het liedje gaat, maar ook zoals het echt is! Den Haag ligt namelijk vlakbij de zee en het strand. Zo ben je vrij snel vanaf de stad in de natuur! Of blijft gewoon lekker in de stad, want er is veel te doen. De B&B’s en pensions in Den Haag zijn stuk voor stuk prachtig. Zo heb je B&B’s in verbouwde, oude herenhuizen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een B&B die een stuk moderner is? De B&B’s zijn ideaal als je als stel op vakantie gaat, de kamers zijn geschikt voor twee personen. Staat een romantisch weekendje weg op je lijstje? Ga dan naar Den Haag!

Even er tussenuit

Den Haag heeft veel te bieden op cultureel gebied. Ga bijvoorbeeld ‘s ochtends naar een mooi museum en ‘s middags lekker winkelen! Een ideale combinatie die in Den Haag goed te doen is. De B&B’s zorgen voor een heerlijk ontbijtje in de ochtend, zodat je de dag helemaal aan kunt. Maak een mooie stadswandeling bijvoorbeeld. Of neem bij mooi weer een kijkje op het strand. De pier van Scheveningen zal niet tegenvallen. Hier kun je overigens ook erg lekker eten, er zitten visrestaurants met verse vis.

Reizigers en activiteiten

Den Haag voor cultuurliefhebbers

Den Haag heeft een aantal prachtige musea. Zo moet je zeker het Mauritshuis bezoeken! Dit museum toont prachtige schilderijen van Rembrandt en Vermeer bijvoorbeeld. Ook zie je andere schilderijen uit die periode. De Gouden Eeuw staat hier dus centraal. Een ander mooi museum is Kunstmuseum Den Haag. Hier tref je dan juist weer moderne kunst, wat misschien een aangename afwisseling is met het Mauritshuis. Natuurlijk moet je ook even het Binnenhof gezien hebben, het politieke hart van Nederland. De binnenstad heeft daarnaast prachtige oude gebouwen die zeker een blik waard zijn. Kies voor een stadswandeling of ga zelf een route uitstippelen.

Den Haag voor strandliefhebbers

Als je naar een stad gaat, dan verwacht je het niet, maar je bent zo dichtbij het strand… Het is een heerlijke plek om in elk geval een keer gezien te hebben! Ga richting Scheveningen en laat je verrassen door deze badplaats met boulevard. De pier is een bekende plek die nostalgisch is. Op een warme zomerdag is het heerlijk om hier in de zon te bakken of een duik te nemen in zee. Eet een vers visje bij een van de restaurants of kraampjes langs de boulevard. Ook leuk is om na een dag in de stad ergens te eten ‘s avonds bij het strand, een heerlijke plek om de dag af te sluiten.

Den Haag heeft meer dan 115 hofjes.

Top 7 tips in Den Haag

1. Kunstmuseum Den Haag

Kunstmuseum Den Haag is een museum met moderne kunst. Een broedplaats voor talent en echt even anders dan de klassieke kunst die in bijvoorbeeld het Mauritshuis te zien is. Het museum werd al opgericht in 1966.

2. Het Mauritshuis

Het Mauritshuis is een plek waar je veel kunst ziet uit de Gouden Eeuw. Werk van Rembrandt en Vermeer zul je hier ook tegenkomen! Een plek waar je veel te weten komt over de geschiedenis van Nederland in die eeuw.

3. Themawandeling maken

Een leuke manier om de stad te ontdekken is via een themawandeling. Er zijn verschillende themawandelingen te nemen in Den Haag. Zo heb je een koninklijke wandeling of door bos en duin naar zee. Het is net waar je zin in hebt, zoek je de stad of de natuur op?

4. Monumenten in de stad

De stad Den Haag heeft maar liefst 1100 rijksmonumenten en 1300 gemeentemonumenten. En daaraan is te zien dat de geschiedenis van Den Haag rijk is. Langs een aantal van de themawandelingen kom je langs veel monumenten. Of maak zelf een tochtje door het centrum, waar de meeste monumenten te vinden zijn.

5. De Tourist Tram

De naam is een beetje verkeerd misschien.. Maar dit is een oud Haags trammetje die je naar het strand brengt vanuit de stad. Een leuke manier om richting het strand te gaan dus! Er gaan regelmatig trammetjes heen en weer.

6. Madurodam

Madurodam is een leuke plek om meer over Nederland te leren. Je hebt hier steden en gebieden in miniatuur en je kunt er spelletjes spelen. Een leuk uitje voor het hele gezin dus! Madurodam ligt in Den Haag.

7. Panorama Mesdag

In Panorama Mesdag waan je je op het strand van Scheveningen in het jaar 1881. Hier zie je een 360 graden beeld van hoe het strand er toen uitzag! Met het geluid op de achtergrond kom je een stuk dichterbij de realiteit.

Veelgestelde vragen over B&B’s & pensions in Den Haag

Wat voor type voorzieningen worden er aangeboden bij de b&b's en pensions in Den Haag?

Met betrekking tot de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de b&b's en pensions alles te bieden hebben waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (89%), uitzicht (84%) en balkon (58%). Super toch!

Hoe beoordelen reizigers de b&b's en pensions meestal in Den Haag?

B&b's en pensions worden in deze regio erg goed beoordeeld. Volgens Holidu's gegevens, heeft 42% een beoordeling van gemiddeld 4,5 sterren. Een redelijk hoog aandeel, hoog genoeg om te bevestigen dat hier redelijk wat b&b's en pensions zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de b&b's en pensions in Den Haag kindvriendelijk?

Beoordelend aan de hand van Holidu's database, is 26% in deze regio geschikt voor families met kinderen. Het zal daarom gemakkelijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de b&b's en pensions in Den Haag passend voor reizigers met een huisdier?

Natuurlijk! In deze regio wordt bij 11% een huisdier met open armen ontvangen, 42% heeft ook een tuin!

Bieden de b&b's en pensions in Den Haag in de regel wifi?

Vanzelfsprekend! Hier heeft 89% van de b&b's en pensions wifi. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Hoeveel kosten de b&b's en pensions normaal gesproken in Den Haag?

Een hoog percentage, 53%, kost over het algemeen minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het reserveren van een betaalbare b&b en pension!

Zijn de b&b's en pensions hier vaak voorzien van een open haard of een zwembad?

Niet altijd, volgens de gegevens van Holidu, hebben de meeste b&b's en pensions hier geen open haard.

Zijn de b&b's en pensions in Den Haag geschikt voor een tripje met een grote groep of eerder voor een uitstapje met een kleine groep?

Volgens de data, verzameld door Holidu, is 100% geschikt voor twee reizigers. Dus dit is de ideale bestemming voor koppels op vakantie. Klaar voor een tripje samen naar Den Haag? Wacht niet met boeken! Bekijk de andere faciliteiten met de filters die je aan en uit kan zetten.

Zijn de b&b's en pensions in Den Haag een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Meer dan de helft van de b&b's en pensions hebben een balkon en een uitzicht (58% en 84%) het is de perfecte bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 42% heeft zelfs een tuin, je zal geen probleem hebben met het vinden van je vakantieparadijs.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com B&B’s & pensions in Den HaagBooking.com B&B’s & pensions in Den Haag
Airbnb B&B’s & pensions in Den HaagAirbnb B&B’s & pensions in Den Haag
Vrbo B&B’s & pensions in Den HaagVrbo B&B’s & pensions in Den Haag
Bookiply B&B’s & pensions in Den HaagBookiply B&B’s & pensions in Den Haag
FeWo-direkt B&B’s & pensions in Den HaagFeWo-direkt B&B’s & pensions in Den Haag
Abritel B&B’s & pensions in Den HaagAbritel B&B’s & pensions in Den Haag
HRS B&B’s & pensions in Den HaagHRS B&B’s & pensions in Den Haag
500+ meer
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Zuid-Holland
 4. Nederlandse Noordzeekust
 5. Den Haag
 6. B&B’s & pensions Den Haag