Vind Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Highlights in Schouwen-Duiveland

  • Eiland in Zeeland
  • Strandvakantie
  • Neeltje Jans
  • Watersnoodmuseum
  • 560 monumenten in Zierikzee

De beste Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
Vakantiehuis voor 6 Personen in Renesse, Zeeuwse Kust
Vakantiehuis voor 6 Personen in Renesse, Zeeuwse Kust, Afbeelding 1
Vakantiehuis voor 6 Personen in Renesse, Zeeuwse Kust, Afbeelding 2
Vakantiehuis voor 6 Personen in Renesse, Zeeuwse Kust, Afbeelding 3
Vakantiehuis voor 6 Personen in Renesse, Zeeuwse Kust, Afbeelding 4
meer...
Renesse, Zeeuwse Kust
Vakantiehuis • 94 m² • 3 Slaapkamers
3,9
(48 recensies)
Deze mooie vakantiebungalow's liggen geschakeld en verspreid over een ruim aangelegd park. De bungalow's zijn zeer comfortabel ingericht en hebben alle een berging en een terras met tuinmeubelen. Tevens kunt u uw auto in de buurt van de accommodatie parkeren.U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnenReserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toeges...
vanaf € 42 / nacht
Vakantiewoning voor 4 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer
Vakantiewoning voor 4 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 1
Vakantiewoning voor 4 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 2
Vakantiewoning voor 4 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 3
Vakantiewoning voor 4 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 4
meer...
Bruinisse, Grevelingenmeer
Vakantiewoning • 63 m² • 2 Slaapkamers
3,6
(38 recensies)
De ingerichte woningen bevinden zich op de begane grond of etage en liggen rondom het centrum van het park. De gemeenschappelijk parkachtige binnentuin biedt u direct een ontspannen gevoel. De woningen zijn voorzien van een ruime tuin of balkon.U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnenReserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaanDeze vakan...
vanaf € 27 / nacht
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 1
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 2
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 3
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 4
meer...
Bruinisse, Grevelingenmeer
Vakantiewoning • 37 m² • 1 Slaapkamer
3,7
(36 recensies)
De appartementen bevinden zich op een etage en liggen rondom het centrum van het park. De gemeenschappelijk parkachtige binnentuin biedt u direct een ontspannen gevoel. De woningen zijn voorzien van een ruim balkon en waarbij de slaapkamers op de etage daarboven zijn gelegen.U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnenIndien uw huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de ge...
vanaf € 24 / nacht

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige prijzen van vakantiehuizen Schouwen-Duiveland

€ 180voor 17 jun. - 24 jun.
€ 182 jaarlijks gemiddelde
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mrt.
apr.
mei
jun.
Gemiddelde prijs per week

Huidige beschikbaarheid van vakantiehuizen Schouwen-Duiveland

6%voor 17 jun. - 24 jun.
23% jaarlijks gemiddelde
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mrt.
apr.
mei
jun.
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland

Genieten op een eiland

Op Schouwen-Duiveland zijn heerlijke vakantiehuizen te vinden, zowel in de steden Zierikzee en {Brouwershaven als in Bruinisse en Burgh-Haamstede. Ook vind je voldoende vakantiehuizen op het platteland. Het ongerept landschap zorgt voor rust en zo kun je optimaal genieten van de recreatieve mogelijkheden. Wil je graag een vakantiehuis aan zee? Dat kan!

Vakantiehuizen met ruimte

De vakantiehuizen zijn ruim opgezet. Een lekkere tuin, een zonneterras en vaak een eigen parkeerplek voor de deur. Wat heb je nog meer nodig? Als iedereen van het gezin lekker kan genieten en zijn of haar eigen ding kan doen! Of onderneem gezamenlijk activiteiten en ga erop uit. En als je in de zomer gaat, dan is een vakantiehuis met zwembad ook wel heel lekker, toch? De keuze is er!

Vakantie op Schouwen-Duiveland

Locatie en oriëntatie

In Zeeland

Het eiland Schouwen-Duiveland behoort zowel tot Nederland als tot de provincie Zeeland. En gelukkig heb je geen boot nodig om er te komen, want Schouwen-Duiveland is verbonden met de naburige eilanden middels een brugsysteem! Grenzend aan het eiland ligt in het noorden de monding van de Grevelingen, in het zuiden de Oosterschelde en in het westen de Noordzee.

Beste reistijd voor Schouwen-Duiveland

Aangezien je vakantie in eigen land viert, zal je best weten wat de beste reistijd voor Schouwen-Duiveland is. In de zomermaanden zit je hier het beste als je de meeste zonuren wilt vangen. Daarnaast is het voorjaar en het najaar een fijne tijd om lekker een weekend uit te waaien op het Zeeuwse eiland. In de winter is het hier minder fijn, dan kan het erg koud worden en is er niet veel te doen, behalve knus in je vakantiehuis te zitten. Kan ook lekker zijn, maar leuker is om het eiland te ontdekken met mooi weer natuurlijk!

Reizigers en activiteiten

Schouwen-Duiveland voor cultuurliefhebbers

Schouwen-Duiveland heeft heel wat culturele uitjes. Als je alleen al naar de steden kijkt die op het eiland liggen. Zo is de grotere stad Zierikzee een leuke plek. Je hebt er enorm veel monumentale panden in het centrum, de nieuwe kerk, het Stadhuismuseum en de stadspoorten. In totaal heeft de stad 568 monumenten! Het dorp Bruinisse is een zogenaamd mosseldorp. En je raadt het al, hier worden enorm veel mosselen gekweekt voor zowel binnenlandse als buitenlandse verkoop!

Schouwen-Duiveland voor strandliefhebbers

Schouwen-Duiveland is een heerlijke plek om lekker uit te waaien. En of je dit nu in de zomer, voorjaar of najaar doet! Elk seizoen heeft zo haar charme. Dat geldt ook voor de stranden van Zeeland. Er zijn een aantal stranden op het eiland, de beste liggen in het westen. Het strand van Burgh-Haamstede is het mooist en wordt ook wel gezien als een van de mooiste van Nederland. Het strand heeft een blauwe vlag en is dus veilig én er ligt een prachtig bosgebied in de buurt, waardoor je van beide natuurgebieden lekker kunt genieten.

”Pieter Zeeman, een inwoner van Schouwen-Duivelander, kreeg in 1902 in het tweede jaar de Nobelprijs voor de Natuurkunde.”

Top 5 tips op Schouwen-Duiveland

1. Stad met 560 monumenten

Cultuurliefhebbers kunnen een uitstapje maken naar de oude binnenstad van Zierikzee, waar maar liefst 560 monumenten staan. Absoluut de moeite waard zijn de drie stadspoorten van de voormalige stadsversterking. De Gasthuiskerk is een kerk uit de 17e eeuw, die vroeger als ziekenhuis werd gebruikt. Het Gravensteen is het voormalige officiële gebouw van de graven van Nederland. Tot 1923 bevond de stadsgevangenis zich hier op de eerste verdieping.

2. Oosterschelde, een bijzondere plek

Het Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om zijn stormvloedkering. Een echte must see is de onderwaterwereld, waar je kleurrijke algen, garnalen, kreeften, vissen, waterlelies, zeeslakken en inktvissen kunt zien. Om deze reden gaan recreatieve duikers graag naar dit gebied. Maar ook bij laag water kun je door het gebied wandelen en enkele dier- en plantensoorten ontdekken.

3. Bijzonder fietspad

De Kop van Schouwen fietstocht is geweldig als je de prachtige natuur wilt ontdekken van het westelijke deel van het eiland. Het landschap bestaat uit duinen, stranden, bossen en duinweiden. In het binnenland vind je veel open kreeklanden en polders. De tocht begint in de Brouwershaven, gaat door verschillende steden zoals Kerkwerve en Burgh en passeert Looperskapelle voordat je terugkeert naar je startpunt.

4. Watersnoodmuseum Renesse

De watersnoodramp staat bij velen in het geheugen gegrift. Of het is een verhaal dat je nu nog wel eens hoort. In het Watersnoodmuseum van Renesse wordt er van alles verteld over de ramp en hoe ze de wederopbouw hebben aangepakt. Het is een indrukwekkend museum!

5. Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans heeft meerdere onderwerpen die het belicht. In de eerste plaats is het een themapark en kun je er zeehonden bekijken. Anderzijds is het een educatief centrum, doordat het veel vertelt over de Deltawerken die zijn gebouwd na de Watersnoodramp in 1953.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Wat voor type faciliteiten worden er aangeboden bij de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland?

Onder de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de vakantiehuizen over veel faciliteiten beschikken waar reizigers naar op zoek zijn! De meest populaire faciliteiten die worden aangeboden, zijn over het algemeen: wifi (91%), tuin (70%) en balkon (56%). Niet slecht, toch?

Hoe worden de vakantiehuizen normaliter beoordeeld in Schouwen-Duiveland?

Vakantiehuizen in deze regio hebben zeer positieve recensies. Volgens Holidu's database, heeft 30% een beoordeling van gemiddeld 4,5 sterren. Een redelijk hoog percentage, hoog genoeg om te bevestigen dat hier veel vakantiehuizen zijn die erg aangenaam zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland kindvriendelijk?

Volgens de Holidu database, is 10% in deze regio kindvriendelijk. Het zal daarom gemakkelijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland huisdiervriendelijk?

Natuurlijk! In deze regio wordt bij 43% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 70% heeft ook een tuin!

Hebben de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland in de regel draadloos internet?

Welzeker! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 91% van de vakantiehuizen wifi. Je blijft te allen tijde connected!

Wat betaal je voor de vakantiehuizen normaal gesproken in Schouwen-Duiveland?

Een groot deel, 89%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het reserveren van een betaalbare accommodatie. Start het zoeken meteen naar een vakantiehuis die bij jou past.

Hebben de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland gewoonlijk een open haard of een zwembad?

Ja! Volgens de gegevens van Holidu, heeft een groot deel van de vakantiehuizen hier een zwembad. Zin in een weekendje aan het zwembad en ontspannen met vrienden of familie? Wacht dan niet met boeken in Schouwen-Duiveland! Daarnaast heeft 31% zelfs een barbecue!

Zijn de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland geschikt voor een tripje met een grote groep of beter voor een uitstapje met een kleine groep?

Volgens Holidu's gegevens, accepteert 85% van de vakantiehuizen vier reizigers. Ongeveer 81% van de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming als je met een kleine groep, familie of vrienden gaat!

Zijn vakantiehuizen een goed idee voor een luxe overnachting in Schouwen-Duiveland?

Mocht je op zoek zijn naar een accommodatie met zwembad en sauna, dan raden we je aan om verder te kijken. Schouwen-Duiveland heeft namelijk vrij weinig vakantiehuizen met deze voorzieningen.

Hebben de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland opties om van een buitenruimte rond het verblijf te genieten?

In deze regio heeft 56% een balkon of terras en 15% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus beperkt zijn. Als dit een prioriteit voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruikmaken van de filters die je voorkeur hebben om er zeker van te zijn dat je een vakantiehuis vindt die perfect voor je is. Toch heeft 70% van de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland een tuin, waar je geniet van de buitenlucht. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 31% van de vakantiehuizen heeft een barbecue.

Wil je weten welke maanden we het meest aanbevelen voor een reis naar Schouwen-Duiveland?

Volgens de faciliteiten gevonden bij de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland, is het de perfecte bestemming voor bijvoorbeeld een vakantie in de winter of de zomer. Omdat er een variatie is aan opties, van zwembad tot airco. Je kunt er zeker van zijn dat Schouwen-Duiveland een geweldige locatie is om 's winters en zomers te kunnen genieten van een vakantie.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandBooking.com Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Airbnb Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandAirbnb Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Vrbo Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandVrbo Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Bookiply Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandBookiply Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
FeWo-direkt Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandFeWo-direkt Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Abritel Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandAbritel Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
HRS Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandHRS Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Zeeland
  4. Schouwen-Duiveland