Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Vergelijk 551 accommodaties in Schouwen-Duiveland en boek voor de beste prijs!

De beste Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 1
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 2
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 3
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 4
meer...
Renesse Strand, Renesse
Vakantiehuis • 70 m² • 3 Slaapkamers
10,0
(2 recensies)
Dit vrijstaande vakantiehuis heeft een bijzondere ligging op een privé bungalowpark. Het ligt op slechts ca. 400 meter van het zandstrand van Renesse, direct achter de duinen naar de Noordzee.Het huis, met een groot terras, staat op een tuinperceel van ca. 240 m², dat is omgeven door een haag. Het biedt voldoende ruimte voor vier personen op een woonoppervlakte van ca. 70 m². Deze villa is volledig ingericht en voorzien van alle luxe die nodig is voor een geslaagde en zorgeloze vakantie. De woonkamer heeft een zithoek, satelliet-tv met Duitstalige programma's en een eethoek met tafel en sto...
vanaf € 122 / nacht
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 1
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 2
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 3
Vakantiehuis voor 4 Personen in Renesse Strand, Renesse, Afbeelding 4
meer...
Renesse Strand, Renesse
Vakantiehuis • 40 m² • 2 Slaapkamers
7,0
(2 recensies)
Camping Julianahoeve ligt in de gezellige badplaats Renesse. Hier biedt het goed onderhouden vakantiehuis veel vakantieplezier. Het strand en de duinen liggen op loopafstand en strekken zich uit over 21 km met een witte pracht. Geniet van een dagje strandplezier, u kunt hier ook buiten het zomerseizoen wandelen en ontspannen. De gaskachel zorgt voor warmte bij minder mooi weer. Het vakantiehuis is goed geïsoleerd en heeft airconditioning. Vier personen kunnen hun vakantie in het huis doorbrengen, er zijn twee slaapkamers. Voor het vakantiehuis ligt een mooi overdekt terras dat het hele jaar...
vanaf € 62 / nacht
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 1
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 2
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 3
Vakantiewoning voor 2 Personen in Bruinisse, Grevelingenmeer, Afbeelding 4
meer...
Bruinisse, Grevelingenmeer
Vakantiewoning • 37 m² • 1 Slaapkamer
8,4
Op Aquadelta zijn onlangs (2018) de diverse appartementen gerenoveerd en gerestyled. Er zijn vier verschillende types.Zo is er een 2-pers. appartement (NL-4311-48). Via een trap in de woonkamer bereikt u de open slaapverdieping. Hier bevinden zich twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling.Er is tevens een 4-pers. appartement (NL-4311-49). Via een trap in de woonkamer bereikt u de open slaapverdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers, beide met twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling.Het tweede type 4-pers. appartement (NL-4311-50) is wat kleiner dan h...
vanaf € 45 / nacht

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Schouwen-Duiveland, die interessant kunnen zijn

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige prijzen van vakantiehuizen Schouwen-Duiveland

€ 181voor 20 apr - 27 apr
€ 196 jaarlijks gemiddelde
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
Gemiddelde prijs per week

Huidige beschikbaarheid van vakantiehuizen Schouwen-Duiveland

21%voor 20 apr - 27 apr
24% jaarlijks gemiddelde
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
Beschikbare accommodaties in %

Highlights in Schouwen-Duiveland

  • Eiland in Zeeland
  • Strandvakantie
  • Neeltje Jans
  • Watersnoodmuseum
  • 560 monumenten in Zierikzee

Vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland

Genieten op een eiland

Op Schouwen-Duiveland zijn heerlijke vakantiehuizen te vinden, zowel in de steden Zierikzee en {Brouwershaven als in Bruinisse en Burgh-Haamstede. Ook vind je voldoende vakantiehuizen op het platteland. Het ongerept landschap zorgt voor rust en zo kun je optimaal genieten van de recreatieve mogelijkheden. Wil je graag een vakantiehuis aan zee? Dat kan!

Vakantiehuizen met ruimte

De vakantiehuizen zijn ruim opgezet. Een lekkere tuin, een zonneterras en vaak een eigen parkeerplek voor de deur. Wat heb je nog meer nodig? Als iedereen van het gezin lekker kan genieten en zijn of haar eigen ding kan doen! Of onderneem gezamenlijk activiteiten en ga erop uit. En als je in de zomer gaat, dan is een vakantiehuis met zwembad ook wel heel lekker, toch? De keuze is er!

Vakantie op Schouwen-Duiveland

Locatie en oriëntatie

In Zeeland

Het eiland Schouwen-Duiveland behoort zowel tot Nederland als tot de provincie Zeeland. En gelukkig heb je geen boot nodig om er te komen, want Schouwen-Duiveland is verbonden met de naburige eilanden middels een brugsysteem! Grenzend aan het eiland ligt in het noorden de monding van de Grevelingen, in het zuiden de Oosterschelde en in het westen de Noordzee.

Beste reistijd voor Schouwen-Duiveland

Aangezien je vakantie in eigen land viert, zal je best weten wat de beste reistijd voor Schouwen-Duiveland is. In de zomermaanden zit je hier het beste als je de meeste zonuren wilt vangen. Daarnaast is het voorjaar en het najaar een fijne tijd om lekker een weekend uit te waaien op het Zeeuwse eiland. In de winter is het hier minder fijn, dan kan het erg koud worden en is er niet veel te doen, behalve knus in je vakantiehuis te zitten. Kan ook lekker zijn, maar leuker is om het eiland te ontdekken met mooi weer natuurlijk!

Reizigers en activiteiten

Schouwen-Duiveland voor cultuurliefhebbers

Schouwen-Duiveland heeft heel wat culturele uitjes. Als je alleen al naar de steden kijkt die op het eiland liggen. Zo is de grotere stad Zierikzee een leuke plek. Je hebt er enorm veel monumentale panden in het centrum, de nieuwe kerk, het Stadhuismuseum en de stadspoorten. In totaal heeft de stad 568 monumenten! Het dorp Bruinisse is een zogenaamd mosseldorp. En je raadt het al, hier worden enorm veel mosselen gekweekt voor zowel binnenlandse als buitenlandse verkoop!

Schouwen-Duiveland voor strandliefhebbers

Schouwen-Duiveland is een heerlijke plek om lekker uit te waaien. En of je dit nu in de zomer, voorjaar of najaar doet! Elk seizoen heeft zo haar charme. Dat geldt ook voor de stranden van Zeeland. Er zijn een aantal stranden op het eiland, de beste liggen in het westen. Het strand van Burgh-Haamstede is het mooist en wordt ook wel gezien als een van de mooiste van Nederland. Het strand heeft een blauwe vlag en is dus veilig én er ligt een prachtig bosgebied in de buurt, waardoor je van beide natuurgebieden lekker kunt genieten.

”Pieter Zeeman, een inwoner van Schouwen-Duivelander, kreeg in 1902 in het tweede jaar de Nobelprijs voor de Natuurkunde.”

Top 5 tips op Schouwen-Duiveland

1. Stad met 560 monumenten

Cultuurliefhebbers kunnen een uitstapje maken naar de oude binnenstad van Zierikzee, waar maar liefst 560 monumenten staan. Absoluut de moeite waard zijn de drie stadspoorten van de voormalige stadsversterking. De Gasthuiskerk is een kerk uit de 17e eeuw, die vroeger als ziekenhuis werd gebruikt. Het Gravensteen is het voormalige officiële gebouw van de graven van Nederland. Tot 1923 bevond de stadsgevangenis zich hier op de eerste verdieping.

2. Oosterschelde, een bijzondere plek

Het Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om zijn stormvloedkering. Een echte must see is de onderwaterwereld, waar je kleurrijke algen, garnalen, kreeften, vissen, waterlelies, zeeslakken en inktvissen kunt zien. Om deze reden gaan recreatieve duikers graag naar dit gebied. Maar ook bij laag water kun je door het gebied wandelen en enkele dier- en plantensoorten ontdekken.

3. Bijzonder fietspad

De Kop van Schouwen fietstocht is geweldig als je de prachtige natuur wilt ontdekken van het westelijke deel van het eiland. Het landschap bestaat uit duinen, stranden, bossen en duinweiden. In het binnenland vind je veel open kreeklanden en polders. De tocht begint in de Brouwershaven, gaat door verschillende steden zoals Kerkwerve en Burgh en passeert Looperskapelle voordat je terugkeert naar je startpunt.

4. Watersnoodmuseum Renesse

De watersnoodramp staat bij velen in het geheugen gegrift. Of het is een verhaal dat je nu nog wel eens hoort. In het Watersnoodmuseum van Renesse wordt er van alles verteld over de ramp en hoe ze de wederopbouw hebben aangepakt. Het is een indrukwekkend museum!

5. Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans heeft meerdere onderwerpen die het belicht. In de eerste plaats is het een themapark en kun je er zeehonden bekijken. Anderzijds is het een educatief centrum, doordat het veel vertelt over de Deltawerken die zijn gebouwd na de Watersnoodramp in 1953.

Informatie over vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

🏡 Vakantiehuizen beschikbaar: 755 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -58%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €24.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, tuin en balkon.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 326 accommodaties.
👩‍👩‍👧‍👦 Voor families: 11% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 151 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland

Wat voor type faciliteiten hebben de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland?

Onder de voorzieningen die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de vakantiehuizen over alles beschikken waar reizigers naar verlangen! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (88%), tuin (71%) en balkon (67%). Klinkt goed, toch?

Hoe beoordelen reizigers de vakantiehuizen meestal in Schouwen-Duiveland?

Vakantiehuizen in deze regio hebben zeer positieve recensies. Conform de Holidu database, heeft 33% een beoordeling van 4,5 sterren. Een redelijk hoog percentage, waardoor we kunnen bevestigen dat hier redelijk wat vakantiehuizen zijn die erg aangenaam zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen? Hebben de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland doorgaans een internetverbinding?

Welzeker! Volgens Holidu's database heeft 88% van de vakantiehuizen draadloos internet. Je blijft te allen tijde toegang houden tot je e-mails en favoriete social media kanalen!

Hoeveel kosten de vakantiehuizen normaal gesproken in Schouwen-Duiveland?

Een groot deel, 98%, kosten ruwweg minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een vakantiehuis dat bij jou past.

Zijn de vakantiehuizen hier over het algemeen voorzien van een open haard of een zwembad?

Ja! Volgens Holidu's database, hebben veel vakantiehuizen hier een zwembad. Het is de ideale bestemming voor jou om de zomermaanden door te brengen! Bovendien heeft 30% zelfs een barbecue!

Zijn de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland geschikt voor een verblijf met meerdere personen of beter voor een weekendje weg met een kleine groep?

Volgens de gegevens van Holidu, accepteert 88% van de vakantiehuizen vier reizigers. Ongeveer 85% van de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming voor families van vier!

Zijn er luxe vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland?

Als we kijken naar het aanbod via ons boekingsportaal voor vakantiehuizen, zien we dat vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland meestal geen ideale keuze zijn voor degenen die graag op een luxe vakantie gaan. Dat komt omdat in Schouwen-Duiveland 21% van de vakantiehuizen een zwembad heeft, 71% heeft een tuin en zo'n 14% een sauna.

Zijn de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

In deze regio heeft 67% een balkon of terras en 12% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus variëren. Als dit belangrijk voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruikmaken van de filters die je voorkeur hebben om er zeker van te zijn een vakantiehuis van je dromen te vinden. Toch heeft 71% van de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland een tuin, waar je geniet van de buitenlucht. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 30% van de vakantiehuizen heeft een barbecue.

Weet je wat de ideale tijd van het jaar is, als je wilt reizen naar Schouwen-Duiveland?

Volgens de faciliteiten gevonden bij de vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland, is het de perfecte bestemming voor bijvoorbeeld een vakantie in de winter of de zomer. Er is een variatie aan opties, van zwembad tot open haard. Daarom zal je van Schouwen-Duiveland kunnen genieten als je daar zin in hebt.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandBooking.com Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Airbnb Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandAirbnb Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Vrbo Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandVrbo Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Bookiply Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandBookiply Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
FeWo-direkt Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandFeWo-direkt Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
Abritel Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandAbritel Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
HRS Vakantiehuizen in Schouwen-DuivelandHRS Vakantiehuizen in Schouwen-Duiveland
500+ meer