Vind Villa’s in Torri

Veelgestelde vragen over Villa’s in Torri

Wat voor type voorzieningen worden er aangeboden bij de villa's in Torri?

Wat betreft de faciliteiten die je kunt vinden via Holidu, blijkt dat de villa's veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers naar verlangen! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: tuin (100%), wifi (100%) en zwembad (100%). Niet slecht, toch?

Hoe beoordelen reizigers de villa's meestal in Torri?

In deze regio worden ze vaak goed beoordeeld. Veel (100%), hebben een beoordeling van 4,5 sterren. Wat betekent dat het in Torri mogelijk is om gemakkelijk een villa te vinden voor je volgende trip!

Zijn de villa's in Torri geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Natuurlijk! In deze regio wordt bij 50% een huisdier met open armen ontvangen, 100% heeft daarnaast ook nog eens een tuin!

Bieden de villa's in Torri in de regel draadloos internet?

Jawel! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 100% van de villa's wifi. Dus geen paniek, je blijft te allen tijde connected!

Wat zijn de prijzen voor de villa's gemiddeld in Torri?

Een groot deel, 50%, kosten minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start het zoeken meteen naar een villa die bij jou past.

Zijn de villa's hier gewoonlijk voorzien van een zwembad?

Natuurlijk! Volgens onze data, is 100% van de villa's hier uitgerust met een zwembad. Dit is een droombestemming om te zonnen en te ontspannen aan het zwembad! Bovendien heeft 50% zelfs een barbecue!

Zijn de villa's in Torri geschikt voor een verblijf met grote groepen of beter voor een vakantie met een kleine groep?

Hier accepteert 50% van de villa's tot acht gasten, 50% heeft minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de villa's verwelkomen ook kleine groepen met maximaal vier reizigers, en 100% van de villa's beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is daarom de ideale bestemming als je met de familie op vakantie gaat(groot of klein)!

Zijn villa's een goed idee voor een luxe verblijf in Torri?

Ja, natuurlijk! De meeste villa's in Torri zijn super uitgerust om te worden beschouwd als luxe een accommodatie. Namelijk 100% van de accommodaties heeft een zwembad, 100% heeft een tuin en 0% heeft zelfs een sauna. Klinkt veelbelovend toch?!

Hebben de villa's in Torri de mogelijkheid om buiten veel tijd door te brengen?

Ja, het is de beste plek om diep adem te halen en tijd buiten door te brengen! Hier heeft 50% van de villa's een balkon of terras en 50% heeft een uitzicht. Ongeveer 100% heeft zelfs een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden. Als je houdt van buiten ontbijten of dineren en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 50% van de villa's is hiermee uitgerust.

Als ik mijn vakantie wil plannen naar Torri, wat is dan de beste tijd van het jaar?

Volgens de faciliteiten gevonden bij de villa's in Torri, is het de perfecte bestemming voor bijvoorbeeld een vakantie in de winter of de zomer. Omdat er een groot aanbod aan verschillende accommodaties is, met zwembad, open haard of airco. Je kunt er zeker van zijn dat Torri een geweldige locatie is om 's winters en zomers te kunnen genieten van een vakantie.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Villa’s in TorriBooking.com Villa’s in Torri
Airbnb Villa’s in TorriAirbnb Villa’s in Torri
Vrbo Villa’s in TorriVrbo Villa’s in Torri
Bookiply Villa’s in TorriBookiply Villa’s in Torri
FeWo-direkt Villa’s in TorriFeWo-direkt Villa’s in Torri
Abritel Villa’s in TorriAbritel Villa’s in Torri
HRS Villa’s in TorriHRS Villa’s in Torri
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Italië
  3. Toscane
  4. Provincie Florence
  5. Chianti
  6. Villa’s Torri