Cottages over de hele wereld

Cottages over de hele wereld

166.838 accommodaties gevonden voor Cottages. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Verhuur van cottages: super aanbiedingen

Bij het denken aan cottages, denk je aan de buitenlucht, ver weg van de stad en een relaxte vakantie. Toch? Op het platteland, met misschien wel uitzicht op de bergen of oneindige velden. Je vindt een groot scala aan cottages dat erg geschikt is voor een weekendje weg of om voor langere tijd je dagelijkse routine te ontsnappen.

Cottages te huur binnen ieder budget en naar ieder zijn smaak

Heb je zin om erop uit te gaan en roept het rustige leven buiten de stad? Geniet van alles wat het platteland te bieden heeft en huur een cottage aan een meer of met fantastisch uitzicht op de bergen. Wat je plannen ook zijn, een paar dagen omringd door natuur en stilte of om te werken, je vindt hier verschillende soorten cottages met alle benodigde voorzieningen. Mocht je ervoor kiezen in de wintermaanden te reizen, kies dan voor een cottage met open haard. Zodat je heerlijk binnen kan genieten van een glas wijn bij het vuur als het lekker koud is buiten. In de zomer zijn er ook cottages beschikbaar met zwembad. Voor een heerlijke duik op een warme dag.

Cottages in Frankrijk en veel meer

Je hoeft niet ver te reizen om fantastische cottages te vinden die precies passen bij jouw wensen. Er is een groot aanbod aan cottages in Frankrijk , in bijvoorbeeld in Gard of de Ardeche. Mocht je graag ergens anders in het buitenland een cottage huren, denk dan aan Engeland, waar je erg warm ingerichte cottages vindt in Cotswolds en Cornwall. Maar misschien bevalt Schotland of een van deze bestemmingen in Frankrijk je ook wel, perfect voor grote groepen, maar ook voor kleine families. Je vindt in Bretagne en de Franse Ardennen heerlijke cottages om je terug te trekken met de hele familie.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer