Bungalows in Hoek van Holland

Bungalows in Hoek van Holland

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Hoek van Holland, die interessant kunnen zijn

Bungalows in Hoek van Holland

Op naar het strand

Wil je een mooi stukje strand in Nederland bezoeken? Dan moet je Hoek van Holland zeker overwegen! Deze plaats ligt letterlijk op een hoek in Nederland en wel in Zuid-Holland. De badplaats is geliefd bij Rotterdammers, het hoorde dan ook bij de stad Rotterdam. Ook komen veel vakantiegangers naar ‘De Hoek’. De bungalows in Hoek van Holland zijn heerlijke plekken vooral voor gezinnen! Je vindt er riante exemplaren die genoeg ruimte bieden voor meerdere personen. Mocht je met z’n tweeën zijn, dan zijn het ook heerlijke bungalows. De bungalows in Hoek van Holland zijn vooral in het centrum te vinden. De campings die de plaats heeft, vind je dan weer dichterbij het strand. Net wat je zelf wil dus!

Vakantie in een bungalow

Is het tijd om je volgende vakantie te boeken? Denk dan eens aan Hoek van Holland als je lekker relaxed van het strand wil genieten. Het is een heerlijke badplaats met genoeg faciliteiten. Laat de kids lekker jutten op het strand bijvoorbeeld. Bij de vele strandtenten kun je jute zakken halen om te vullen. De bungalows in Hoek van Holland hebben allemaal wel ruimte voor de auto. Zo heb je die dichtbij en hoef je geen gebruik te maken van het ov als je eens verder dan Hoek van Holland wil gaan. Het is bijvoorbeeld leuk om een dagje naar Rotterdam te gaan, naar de foodhallen of andere plekken in de stad! Bekijk het aanbod van bungalows in Hoek van Holland en maak je keuze.

Reizigers en activiteiten

Hoek van Holland en het strand

In Hoek van Holland vind je een prachtig strand. Deze is zo’n 3,5 kilometer lang en vrij breed. Het is hierdoor een heel overzichtelijk strand waar het hele gezin lekker kan ontspannen. Mocht je iets willen eten, neem dan een picknick mee of laat je verrassen door een van de vele strandtenten die je op het strand kunt vinden. Van lekkere broodjes met vis tot andere culinaire hoogstandjes. Voor de borrel zit je hier ook goed trouwens. Mocht je niet in de zomer komen, dan is het alsnog heerlijk om richting het strand te gaan. Waai lekker uit en laat je verrassen door de schoonheid van het strand, ook in een ander seizoen dus. En van 1 oktober t/m 1 mei mogen hondjes loslopen op het strand,mocht je de trouwe viervoeter meenemen.

Hoek van Holland voor gezinnen

Gezinnen vermaken zich uitstekend in Hoek van Holland. Met het strand in deze plaats is het goed toeven! Ook is het heerlijk om wandelingen te maken of te genieten van een ijsje in het centrum van Hoek van Holland. En heb je zin om een dagje te shoppen met het gezin? Ga dan zeker naar Rotterdam! Het centrum heeft enorm veel winkels waar je sowieso zult slagen! Ook zijn er een aantal musea te vinden, zoals een oude bunker en Museum RockArt, een museum waar je van alles ziet dat met popmuziek te maken heeft.

Hoek van Holland is een charmante badplaats vlakbij de stad Rotterdam.

Top 7 tips in Hoek van Holland

1. Dagje strand

In Hoek van Holland is het heerlijk om een paar dagen of in elk geval één dag naar het strand te gaan! Helemaal als het zomer is. Geniet hier van 3,5 kilometer aan strand met allerlei voorzieningen, zoals meerdere strandtenten.

2. Naar Rotterdam

De stad Rotterdam ligt vrij dichtbij Hoek van Holland, dus het is zonde om hier niet naartoe te gaan! Het is een veelzijdige stad waar je geweldig kunt winkelen. Je vindt veel winkels in de koopgoot.

3. Museum RockArt

Museum RockArt is een enorm leuke plek als je fan bent van popmuziek. In dit museum leer je van alles over de geschiedenis van de popmuziek namelijk! Het museum ligt buiten het centrum.

4. Atlantikwall Museum

In het Atlantikwall museum leer je van alles over de woelige WOII hier. Het is een vrij klein museum, maar zeker de moeite waard. Helemaal omdat je ook maar ongeveer 3 euro entree hoeft te betalen. de WOII op deze plek.

5. Op de fiets

Een leuke manier om de omgeving van Hoek van Holland te leren kennen, is door op de fiets te stappen. Het is een heerlijke manier om veel te zien onderweg! Bovendien heb je meerdere routes die naar andere badplaatsen gaan.

6. Kustverlichtingsmuseum Hoek van Holland

In het Kustverlichtingsmuseum Hoek van Holland maak je kennis met de vuurtoren van Hoek van Holland. Daarnaast is het ook een museum waar je van alles leert over de geschiedenis van deze kustlijn.

7. Maeslantkering

De Maeslantkering is een leuk museum waar je meer leert over deze kering. Deze kering is er sinds 1997 en beschermt Zuid-Holland tegen het water.

Informatie over bungalows in Hoek van Holland

🏡 Bungalows beschikbaar: 2 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -34%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €33.
⭐ Meest populaire voorzieningen: tuin, uitzicht en balkon.

Veelgestelde vragen over Bungalows in Hoek van Holland

Hebben de bungalows in Hoek van Holland meestal wifi?

Jawel! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 100% van de bungalows draadloos internet. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat betaal je voor de bungalows gemiddeld in Hoek van Holland?

De meeste, 100%, kosten minder dan €100 per nacht. Dit is de ideale bestemming voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start het zoeken meteen naar een bungalow die bij jou past.

Zijn de bungalows in Hoek van Holland geschikt voor een vakantie met een groep vrienden of eerder voor een reis met een kleine groep?

Volgens de gegevens van Holidu, verwelkomt 100% van de bungalows vier personen. Ongeveer 100% van de bungalows in Hoek van Holland beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming als je met een kleine groep op vakantie gaat!

Zijn er luxe bungalows in Hoek van Holland?

Mocht je op zoek zijn naar een accommodatie met zwembad en sauna, dan raden we je aan om verder te kijken. Hoek van Holland heeft namelijk vrij weinig bungalows met deze voorzieningen.

In welk seizoen wordt er geadviseerd om op vakantie te gaan naar Hoek van Holland?

Afgaande op de voorzieningen bij de bungalows in Hoek van Holland, is het een bestemming die bij alle seizoenen past. Omdat er accommodaties zijn met zwembad, airco en zelfs een open haard. Daarom zal je van Hoek van Holland kunnen genieten als je daar zin in hebt.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer