Populaire Bed & Breakfasts in Hoogeveen

Vind B&B’s & pensions in Hoogeveen

Highlights in Hoogeveen

  • Drenthe
  • Nationaal Park Dwingelderveld
  • Speelbos Roekpad Echten
  • Onderduikersmuseum De Duikelaar
  • Van Gogh-huis

Andere accommodaties in Hoogeveen, die interessant kunnen zijn:

B&B's en pensions in Hoogeveen

Lekker ontspannen

Hoogeveen is een heerlijke en rustige plaats in het mooie Drenthe. Het is een plek waar je lekker de natuur in kunt gaan. En als je juist een stad wil bezoeken, moet je zeker naar Deventer en Apeldoorn bijvoorbeeld. Deze liggen wel op meer dan een uur rijden afstand, maar daar kun je van alles beleven! Wil je het dichterbij Hoogeveen zoeken? Ga dan naar prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is het grootste gebied met natte heide van heel West-Europa! Verblijf in een van de B&B’s in Hoogeveen voor een zorgeloze vakantie. Bekijk de B&B’s en pensions in Hoogeveen en maak je keuze.

Prachtige pensions

Veel B&B’s in Hoogeveen liggen op het platteland, middenin de natuur. Hoe mooi om hier wakker te worden? Geniet van de rust en ruimte om je heen. Veel B&B’s zijn omgebouwde boerderijen, dus je hebt ook een mooie tuin of terras tot je beschikking. Ideaal in de zomer, dan kun je ook hier van het prachtige weer genieten. De meeste B&B’s in Hoogeveen zijn geschikt voor twee personen, wat handig is als je met je partner richting Hoogeveen gaat. Mocht je oudere kinderen hebben, dan kunnen die gewoon op een eigen kamer slapen natuurlijk!

Reizigers en activiteiten

Hoogeveen voor gezinnen

Gezinnen vermaken zich uitstekend in Hoogeveen! Het is een relatief kleine plaats, maar je hebt er werkelijk van alles. Zo kun je bijvoorbeeld naar de natuurontdekplek Zuiderpark. Dit is een plek waar de kids van alles leren over de natuur! Bouw hutten of maak kennis met de dieren die in Nederland leven. Als je kids al wat ouder zijn, dan kun je naar de Escaperoom, een spannend avontuur! Als je een breder budget hebt, dan kun je ervoor kiezen om met een zweefvliegtuig te gaan. Dat is een spannend avontuur voor het gezin! Het zweefvliegen gebeurt uiteraard onder begeleiding als je je brevet niet hebt.

Hoogeveen voor natuurliefhebbers

Wandel- en fietsroutes genoeg in Drenthe natuurlijk! Hier is de natuur echt heerlijk en je bent overal zo. Neem tussendoor pauze in een van de vele dorpjes onderweg, er staat altijd wel een kop koffie met appelgebak klaar. Een bijzonder leuke plek is het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is het grootste natte heidegebied van heel West-Europa! Je hebt er twee schaapskudden, maar ook vogels die komen broeden en andere dieren die dit hun thuis noemen. Het park ligt op 20 minuten rijden met de auto, zo’n 12 kilometer. Je kunt er dus ook eventueel naartoe fietsen! Bedenk wel dat je dan heen en weer moet en daar ook veel zal bewegen.

Hoogeveen ligt vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld, wat het grootste natte heidegebied van West-Europa is.

Top 7 tips in Hoogeveen

1. Onderduikersmuseum De Duikelaar

In Onderduikersmuseum De Duikelaar leer je van alles over verschillende families die iets betekend hebben in de oorlog op het gebied van onderduiken. Het was natuurlijk een heel nobele taak om je hier hard voor te maken. Aan de hand van oude spullen en verhalen leer je hier meer over. Het museum ligt vlakbij Hoogeveen, in Nieuwlande.

2. Nationaal Park Dwingelderveld

Het nationale park is een prachtig gebied waar je het beste doorheen kunt wandelen. Geniet van het water, de natte heide en dieren die hier leven (al is het maar voor even, zoals trekvogels). Het park ligt op zo’n 20 minuten rijden van Hoogeveen.

3. Spaarbankbos

Mocht je niet helemaal naar Dwingelderveld willen gaan, net buiten Hoogeveen ligt het prachtige bos Spaarbankbos. Geniet hier van de prachtige natuur, welke vooral mooi is in de lente en herfst.

4. Zweven

Altijd al willen zweven? Dat kan in Hoogeveen! Hier kun je namelijk een zweefvliegtuig nemen! Heb je nog nooit gevlogen? Dan gaat er iemand met je mee die je begeleidt. Het is ook leuk om dit met de kids te doen, een mooi avontuur!

5. Speelbos Roekpad Echten

Ben je met de kids op pad en willen jullie avonturen beleven? Ga dan zeker naar Speelbos Roekpad Echten! Hier kunnen de kids klimmen en klauteren onderweg, er zijn speciale toestellen gemaakt middenin de natuur. Ze kunnen zelfs met een pontje over het water!

6. Naar de escaperoom

Een escaperoom zorgt voor het nodige kraken van de hersenen, zo ook die in Hoogeveen. Zorg dat je er met je teamgenoten uitkomt, het liefst zo snel mogelijk! Dit is een leuk uitstapje als je met oudere kinderen of vrienden op pad bent.

7. Van Gogh

Wist je dat Van Gogh wel eens verbleef in Hoogeveen? Hier maakte hij tochten in de omgeving en schetste die dan. In Hoogeveen vind je ook het Van Gogh-huis, waar hij toentertijd verbleef. Helaas is het huis niet voor publiek toegankelijk.

Veelgestelde vragen over B&B’s & pensions in Hoogeveen

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de b&b's en pensions in Hoogeveen?

Met betrekking tot de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de b&b's en pensions over veel faciliteiten beschikken waar vakantiegangers naar verlangen! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: balkon (100%), wifi (100%) en uitzicht (90%). Super toch!

Hoe worden de b&b's en pensions over het algemeen beoordeeld in Hoogeveen?

In deze regio hebben ze veel positieve beoordelingen. Zo'n 60% van de b&b's en pensions in Hoogeveen hebben geweldige recensies en een gemiddelde score van 4,5 sterren!

Zijn de b&b's en pensions in Hoogeveen geschikt voor families met kinderen?

Beoordelend aan de hand van de gegevens van Holidu, is 30% in deze regio geschikt voor vakanties met kinderen. Dus het zal dan ook simpel zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de b&b's en pensions in Hoogeveen passend voor reizigers met een huisdier?

Absoluut! In deze regio wordt bij 30% een huisdier geaccepteerd, 80% heeft zelfs een tuin!

Bieden de b&b's en pensions in Hoogeveen over het algemeen een internetverbinding?

Welzeker! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 100% van de b&b's en pensions wifi. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte "workation" plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vrije dag te nemen!

Hoeveel kosten de b&b's en pensions gemiddeld in Hoogeveen?

Een hoog percentage, 90%, kost over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het reserveren van een betaalbare b&b en pension!

Zijn de b&b's en pensions hier gewoonlijk uitgerust met een open haard of een zwembad?

Niet altijd, volgens de gegevens van Holidu, heeft maar 10% van de b&b's en pensions in deze regio een open haard.

Zijn de b&b's en pensions in Hoogeveen geschikt voor een verblijf met een grote groep of beter voor een uitstapje met een kleine familie?

Volgens Holidu's gegevens, is 90% geschikt voor koppels. Dus dit is de ideale bestemming voor reizende koppels. Klaar voor een weekendje weg samen naar Hoogeveen? Wacht niet met boeken! Gebruik tijdens het zoeken naar het perfecte verblijf ook de verschillende filters.

Hebben de b&b's en pensions in Hoogeveen opties om van de buitenlucht te genieten?

Meer dan de helft van de b&b's en pensions hebben een balkon en een uitzicht (100% en 90%) het is de beste bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 80% heeft ook een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden. Als je houdt van heerlijk buiten eten en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 20% van de b&b's en pensions is hiermee uitgerust.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com B&B’s & pensions in HoogeveenBooking.com B&B’s & pensions in Hoogeveen
Airbnb B&B’s & pensions in HoogeveenAirbnb B&B’s & pensions in Hoogeveen
Vrbo B&B’s & pensions in HoogeveenVrbo B&B’s & pensions in Hoogeveen
Bookiply B&B’s & pensions in HoogeveenBookiply B&B’s & pensions in Hoogeveen
FeWo-direkt B&B’s & pensions in HoogeveenFeWo-direkt B&B’s & pensions in Hoogeveen
Abritel B&B’s & pensions in HoogeveenAbritel B&B’s & pensions in Hoogeveen
HRS B&B’s & pensions in HoogeveenHRS B&B’s & pensions in Hoogeveen
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Drenthe
  4. Hoogeveen
  5. B&B’s & pensions Hoogeveen