B&B's en pensions in Biggekerke

B&B's en pensions in Biggekerke

6 accommodaties gevonden voor B&B’s & pensions. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Vind B&B’s & pensions in Biggekerke

Highlights in Biggekerke

  • De Zeeuwse stranden
  • Dagje Vlissingen
  • Natuurgebied Oranjezon
  • Bunkers en vuurtorens
  • Ontdek Middelburg

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Biggekerke, die interessant kunnen zijn

B&B's en pensions in Biggekerke

Een strandvakantie in Zeeland

De mooie badplaats Biggekerke ligt in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is een prachtige omgeving en je kunt in een B&B of pension overnachten langs de kust. Het strand is ontzettend makkelijk te bereiken en het is een geliefde bestemming bij gezinnen. Er is slaapplek voor je hele familie en in de omgeving zijn er leuke uitjes te ondernemen. Veel B&B's en pensions beschikken over een magnetron en koelkast zodat je af en toe wat makkelijks klaar kunt in maken. In de ochtend staat er natuurlijk een heerlijk ontbijt voor je klaar. En in het centrum van Biggekerke zijn tal van terrasjes en restaurants te ontdekken.

Genieten van de rust

Biggekerke ligt in een natuurrijke omgeving waar je echt even helemaal tot rust wilt komen. Het is een relatief rustige badplaats en van het najaar tot het voorjaar heb je hier het rijk voor je alleen. Na een heerlijke strandwandeling kun je opwarmen bij de open haard of genieten van een goed glas wijn in je B&B of pension. Bovendien is er vaak een parkeerplaats aanwezig en het is makkelijk leuke plekken te ontdekken. Zo kun je de Zeeuwse natuur gaan bewonderen of een dagje naar Middelburg of Vlissingen gaan.

Reizigers en activiteiten

Ontdek de Zeeuwse kust

Biggekerke ligt op het voormalige eiland Walcheren en langs de kust is ontzettend veel te beleven. Op het strand kun je natuurlijk heerlijk zonnebaden en urenlang wandelen. De zee nodig je uit voor een frisse duik en in de duinen zijn tal van fietspaden te ontdekken. Fiets bijvoorbeeld richting Westkapelle waar je een kijkje kunt nemen bij de vuurtoren. Vanaf de top van 't Hoge Licht heb je een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Of neem een kijkje bij het oorlogsmuseum Bunkermuseum Zoutelande waar je van alles leert over de Tweede Wereldoorlog en Koude Oorlog. Tijdens de rondleiding luister je naar de verhalen van de Slag om de Westerschelde en bezoek je meerdere bunkers in de duinen.

Wandelen en fietsen in de natuur

Vanuit Biggekerke kun je volop van de Zeeuwse natuur gaan genieten. Zo kun je fietsend langs de kust het Natuurgebied Oranjezon bereiken. Hier leeft een kudde wilde paarden en het kan voorkomen dat je herten tegenkomt. Van hieruit kun je naar de Manteling van Walcheren wandelen en genieten van de weidse uitzichten. Watersportliefhebbers zullen zich uitstekend vermaken bij het Veerse Meer. Je kunt hier uitstekend zeilen, surfen en zwemmen. Je kunt ook met een boot een mooie tocht langs de rietkragen maken.

Biggekerke is vernoemd naar de heilige Begga van Landen, een Frankische edelvrouw die omstreeks 620 leefde.

Top 7 tips in Biggekerke

1. Dagje Vlissingen

In Vlissingen kun je heerlijk langs de boulevard wandelen en onderweg kom je langs allerlei bezienswaardigheden. Stop onderweg bijvoorbeeld bij het Windorgel, de Kazematten of het Zeeuws maritiem muZEEum. Met kinderen is het leuk een kijkje te nemen bij Reptielenzoo Iguana en kunstliefhebbers zullen hun ogen uitkijken bij het Museum Panorama Walcheren.

2. Fort Rammekens

Bij het historische Fort Rammekens maak je een boeiende rondleiding door het historische fort en het naastgelegen bos- en natuurgebied. Neem een kijkje bij de permanente expositie waar je meer leert over de geschiedenis van het fort en de Hollandse watergeuzen. Het is het oudste zeefort van West-Europa en je luistert hier naar talrijke verhalen uit vroegere tijden.

3. De Brassers Molen

Aan de rand van Biggekerke kun je een kijkje nemen bij de Brassers Molen uit 1712. Hier worden nog altijd meelproducten gemalen op ambachtelijke wijze en je kunt hier leren hoe de molen daarbij helpt. Bovendien kun je heerlijke meelproducten aanschaffen om thuis mee aan de slag te gaan.

4. De Solexrace

Iedere derde zaterdag van augustus is het groot feest in Biggekerke. Dan wordt de Solexrace gehouden waarbij deelnemers op historische brommertjes door het dorp scheuren. Het is een bonte stoet en het dorp staat op zijn kop die dag!

5. Ontdek Middelburg

In het centrum van Middelburg ontdek je tal van prachtige gebouwen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Abdijtoren de Lange Jan of bezoek het Zeeuws Museum. Met kinderen is het leuk naar Mini Mundi te gaan. Hier ontdek je beroemde gebouwen, maar dan in het klein.

6. Zeeuwse Schuur Museum

Liefhebbers van auto’s kunnen een kijkje namen bij het Zeeuwse Schuur Museum in Biggekerke. Bewonder de unieke verzameling auto’s, motorfietsen, agrarische hulpmiddelen en een landbouwtrekkertje. Daarnaast is er een verzameling gebruiksvoorwerpen te bewonderen.

7. Terra Maris

In het Terra Maris leer je van alles over het natuurlijk landschap van Zeeland en je kunt hier schitterende tuinen ontdekken. Ontdek het mottekasteel en de unieke vliedberg bij de tuinen.

Informatie over B&B's en pensions in Biggekerke

🏡 B&B's en pensions beschikbaar: 1 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -45%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €39.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, open haard en uitzicht.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.

Veelgestelde vragen over B&B’s & pensions in Biggekerke

Wat voor type faciliteiten zijn er beschikbaar bij de b&b's en pensions in Biggekerke?

Onder de faciliteiten die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de b&b's en pensions alles te bieden hebben waar vakantiegangers naar verlangen! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: uitzicht (100%), airconditioning (100%) en tuin (100%). Klinkt goed, toch?

Bieden de b&b's en pensions in Biggekerke meestal een internetverbinding?

Vanzelfsprekend! Hier heeft 100% van de b&b's en pensions wifi. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang hebben tot jouw e-mails en favoriete social media zonder problemen!

Zijn de b&b's en pensions in Biggekerke geschikt voor een tripje met grote groepen of eerder voor een uitstapje als koppel?

Volgens de gegevens van Holidu, verwelkomt 100% van de b&b's en pensions vier gasten. Deze regio is de perfecte bestemming als je met een kleine groep op vakantie gaat!

Zijn er luxe b&b's en pensions in Biggekerke?

Als we kijken naar het aanbod via ons boekingsportaal voor vakantiehuizen, zien we dat b&b's en pensions in Biggekerke meestal geen ideale keuze zijn voor degenen die graag een luxe verblijf willen. Dat komt omdat in Biggekerke 0% van de b&b's en pensions een zwembad heeft, 100% heeft een tuin en zo'n 0% een sauna.

Hebben de b&b's en pensions in Biggekerke een mooi uitzicht?

Ja, Biggekerke is de beste plek om hiervan te profiteren! Hier heeft 100% van de b&b's en pensions een balkon of terras en 100% heeft een uitzicht. Ongeveer 100% heeft zelfs een tuin, je zal geen moeilijkheden hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Voor barbecuefanaten is het een goed idee om te dubbel checken of er een aanwezig is bij de accommodatie, omdat 0 % een barbecue heeft.

Ben je nieuwsgierig om erachter te komen wat de beste momenten zijn in het jaar om af te reizen naar Biggekerke?

De faciliteiten die de accommodaties in Biggekerke hebben alles wat een vakantiebestemming nodig heeft en kunnen zich aanpassen aan alle soorten type reizigers en de tijd van het jaar. Er zijn verschillende opties, zoals airco of een zwembad en nog veel meer. Je kunt er zeker van zijn dat Biggekerke een heerlijke plek is om zowel met zomers als winterweer te kunnen genieten.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer