Populaire Bed & Breakfasts in Aagtekerke

Vind B&B’s & pensions in Aagtekerke

Highlights in Aagtekerke

 • Dorp in Zeeland
 • Zeskantige molen
 • Strand bij Domburg
 • Zuivelhoeve
 • Pluktuin Hof Hazenberg

Andere accommodaties in Aagtekerke, die interessant kunnen zijn:

B&B's en pensions in Aagtekerke

Op Walcheren

Op het mooie vakantie eiland Walcheren in Zeeland vind je onder andere het dorp Aagtekerke. Dit dorp ligt vlakbij Oostkapelle en Domburg, niet direct aan zee. Het is een rustig dorpje dat een prima startpunt is voor je vakantie in deze omgeving! De B&B’s en pensions in Aagtekerke zijn heerlijk en vooral ook uniek. Veel B&B’s zitten in oude, vrijstaande herenhuizen die omgebouwd zijn. Zo is het oude met het nieuwe gecombineerd wat een leuk effect geeft. Uiteraard krijg je elke ochtend een heerlijk ontbijtje geserveerd, zodat je de dag goed kunt beginnen.

Lekker relaxen

Veel B&B’s hebben een tuin waar je goed kunt ontspannen. Blijf een dagje bij de B&B hangen of geniet een paar uurtjes in de tuin na een dag vol activiteiten. Hoef je niet per se in het dorp Aagtekerke te verblijven? Dan zijn er ook voldoende opties in de omgeving van het dorp. Geniet van een B&B langs de kant van de weg, met weinig huizen eromheen. Of zoek het juist wat meer op en ga richting de grotere plaats Domburg. De meeste pensions zijn ideaal voor twee personen. Mocht je met oudere kinderen reizen, dan kunnen ze prima in een kamer naast je slapen. Met kleine kids is het misschien wat lastiger, of check of er een extra bedje in de kamer neergezet kan worden.

Reizigers en activiteiten

Aagtekerke voor strandliefhebbers

Aagtekerke ligt dan niet direct aan het strand, wel ben je dicht in de buurt van het Zeeuwse strand! Een reden voor vakantiegangers om richting Walcheren te komen. Het uitgestrekte en vooral brede strand van Zeeland is zo fijn. Waai lekker uit op een lentedag of geniet van het zonnetje op een warme zomerdag. Het water kan nog wat koud zijn, maar het is ook wel weer lekker om een verfrissende duik te nemen. Je kunt in de omgeving ook verschillende watersporten beoefenen. Huur een bootje, ga op pad met de kano of ga voor een stoere sport zoals kitesurfen. Kijk wel goed van tevoren waar dit kan en mag. Langs het strand zitten om de zoveel meter leuke strandtentjes voor een maaltijd of kop koffie.

Aagtekerke voor natuurliefhebbers

De natuur op het eiland Walcheren is vooral goed te ontdekken per fiets. Zo maak je lekker wat kilometers en zie je veel van de omgeving. Sowieso is wandelen wat saaier hier, omdat het eiland vlak is.. Fiets van dorp naar dorp hier en ontdek meer. Leuk is ook om naar Domburg aan de kust te fietsen. In Domburg zijn bovendien meer activiteiten te ondernemen, zoals het voormalige stadhuis, een mooi uitzichtpunt en het Marie Tak van Poortvliet museum. Dit is juist ook een leuke afwisseling met de activiteiten die je in de natuur onderneemt.

Aagtekerke ligt niet aan het strand, maar met de fiets ben je hier zo!

Top 7 tips in Aagtekerke

1. Goed startpunt

Aagtekerke is perfect als je wel vlakbij het strand wil zitten, maar niet in de drukte. Oostkapelle en Domburg zijn vaak overladen met toeristen, terwijl het pareltje Aagtekerke wat rustiger is. Aanrader dus!

2. Stadhuis van Domburg

Het Stadhuis van Domburg is een eeuwenoud gebouw dat de moeite waard is om te bekijken. Het heeft een prachtige architectuur en ligt aan de Markt. Het enige gebouw in Domburg dat ouder is, is de kerk.

3. Flaneren in Domburg

Wat je goed kunt doen in Domburg is flaneren. Het is een badplaats met net iets meer. Er zijn tal van strandtenten te vinden waar je heerlijk kunt eten en drinken. Ook zitten er een aantal leuke winkels in het centrum.

4. Pluktuin Hof Hazenberg

Pluktuin Hof Hazenberg ligt in Aagtekerke en is een leuke plek om met het gezin naartoe te gaan. Hier pluk je mooie bosjes bloemen en vermaken de kids zich uitstekend. Voor een paar euro mag je hier een bos bloemen plukken.

5. Molen in Aagtekerke

Er staat één molen in Aagtekerke, als je het dorp binnenrijdt. Dit is een zeskantige korenmolen. Bijzonder is dat dit de enige zeskantige korenmolen is die overgebleven is in heel Zeeland!

6. Fietsroutes langs dorpjes

Leuk is om verschillende fietsroutes te nemen langs de dorpjes op Walcheren. De dorpen zijn charmant en rustig. Vaak ook een prima plek om weer even op te laden.

7. Zuivelhoeve richting Domburg

Fiets je richting Domburg? Dan kom je onderweg Zuivelhoeve tegen. Een boerderij waar je allerlei lokale producten kunt kopen. Ideaal als je een snackje voor onderweg wil of als je iets mee wilt nemen op de laatste dag van de vakantie!

Veelgestelde vragen over B&B’s & pensions in Aagtekerke

Wat voor type faciliteiten worden er aangeboden bij de b&b's en pensions in Aagtekerke?

Onder de faciliteiten die je kunt vinden via Holidu, blijkt dat de b&b's en pensions alles te bieden hebben waar reizigers naar op zoek zijn! De meest populaire faciliteiten die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (100%), uitzicht (88%) en balkon (82%). Niet slecht, toch?

Hoe beoordelen reizigers de b&b's en pensions meestal in Aagtekerke?

B&b's en pensions in deze regio hebben zeer positieve recensies. Conform de gegevens van Holidu, heeft 29% een beoordeling van 4,5 sterren. Een relatief hoog aandeel, hoog genoeg om te bevestigen dat hier veel b&b's en pensions zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de b&b's en pensions in Aagtekerke kindvriendelijk?

Volgens de Holidu database, is 29% in deze regio kindvriendelijk. Het zal daarom niet moeilijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de b&b's en pensions in Aagtekerke geschikt voor vakantiegangers met een huisdier?

Natuurlijk! In deze regio wordt bij 24% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 65% heeft ook een tuin!

Bieden de b&b's en pensions in Aagtekerke meestal wifi?

Jawel! Volgens Holidu's gegevens heeft 100% van de b&b's en pensions wifi. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Hoeveel kosten de b&b's en pensions gemiddeld in Aagtekerke?

Een groot deel, 59%, kosten minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een betaalbare b&b en pension!

Hebben de b&b's en pensions in Aagtekerke over het algemeen een zwembad?

Zelden. Volgens Holidu's database, heeft de minderheid van de b&b's en pensions hier een zwembad.

Zijn de b&b's en pensions in Aagtekerke geschikt voor een verblijf met meerdere personen of eerder voor een vakantie met een kleine familie?

Volgens de gegevens van Holidu, is 100% geschikt voor koppels. Dus dit is de perfecte bestemming voor reizende stelletjes. Klaar voor een tripje samen naar Aagtekerke? Wacht niet met boeken! Gebruik tijdens het zoeken ook de verschillende filters, dan worden alle faciliteiten getoond die jij belangrijk vindt.

Zijn de b&b's en pensions in Aagtekerke een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Ja, het is de beste plek om diep adem te halen en tijd buiten door te brengen! Hier heeft 82% van de b&b's en pensions een balkon of terras en 88% heeft een uitzicht. Ongeveer 65% heeft ook een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com B&B’s & pensions in AagtekerkeBooking.com B&B’s & pensions in Aagtekerke
Airbnb B&B’s & pensions in AagtekerkeAirbnb B&B’s & pensions in Aagtekerke
Vrbo B&B’s & pensions in AagtekerkeVrbo B&B’s & pensions in Aagtekerke
Bookiply B&B’s & pensions in AagtekerkeBookiply B&B’s & pensions in Aagtekerke
FeWo-direkt B&B’s & pensions in AagtekerkeFeWo-direkt B&B’s & pensions in Aagtekerke
Abritel B&B’s & pensions in AagtekerkeAbritel B&B’s & pensions in Aagtekerke
HRS B&B’s & pensions in AagtekerkeHRS B&B’s & pensions in Aagtekerke
500+ meer
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Zeeland
 4. Nederlandse Noordzeekust
 5. Aagtekerke
 6. B&B’s & pensions Aagtekerke