Andere accommodaties in Zeist, die interessant kunnen zijn:

Appartementen in Zeist

Utrechtse Heuvelrug

Zeist is een perfecte plek om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. Je vindt hier naast veel natuur, ook prachtige landhuizen en kastelen! Zeist staat erom bekend. De appartementen in Zeist zijn vooral in een natuurlijke omgeving te vinden. Zo kun je heerlijk genieten van een comfortabele plek en heb je de rust om je heen. In het centrum van Zeist zijn ook een aantal appartementen te vinden. Zo heb je wat meer reuring om je heen en kun je het mooie centrum van Zeist ontdekken. Kijk welk appartement bij jouw wensen aansluit. Of je nu romantisch met z’n tweeën bent of met het hele gezin een fijne plek zoekt, de opties zijn er.

Geniet van een prachtig uitzicht

Vanaf een appartement in Zeist heb je sowieso een mooi uitzicht op de natuur. Een plek waar je lekker rustig van je vrije tijd kunt genieten. Sommige appartementen hebben ook een zwembad, deze is dan wel gedeeld met andere vakantiegangers, maar dat mag de pret niet drukken. Zeist is een goed startpunt voor al je avonturen, of je nu een dagje naar de mooie stad Utrecht gaat of dat je lekker in de natuur wilt zijn op de Utrechtse Heuvelrug.

Reizigers en activiteiten

Zeist voor natuurliefhebbers

Wandelen en fietsen kun je uitstekend doen in de omgeving van Zeist. Het is er lekker groen en de landschappen zijn prachtig mooi, vooral in de zomermaanden als alles groeit en bloeit. Daarnaast heb je in Zeist iets extra’s, want je kunt hier avonturen in de natuur perfect afwisselen met bezoeken aan kastelen en landhuizen. Zeist is namelijk echt een slotstad, dus er is veel te ontdekken. Het mooiste slot is Slot Zeist. Dit gigantische slot ligt er prachtig bij en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Zeist voor gezinnen

Met de kids lekker ravotten in de natuur? Het kan als je in Zeist verblijft! Vanaf hier heb je makkelijk toegang tot de talloze wandel- en fietspaden. Bezoek zeker het bezoekerscentrum de Boswerf, welke in het Zeisterbos ligt. Hier liggen speeltoestellen en een waterspeeltuin. En als je dan toch in het Zeisterbos bent, bezoek dan ook het Hertenkamp. Een leuke plek voor de kids om kennis te maken met de schattige hertjes. In Slot Zeist worden ook regelmatig voorstellingen voor kids gegeven, dus kijk zeker of er iets speelt als jullie daar zijn.

Zeist is een echte slotstad, het mooiste slot is Slot Zeist.

Top 7 tips in Zeist

1. Winkelen in Zeist

Je kunt prima winkelen in Zeist! Geniet hier van de vele winkels in het gezellige centrum. Er is zelfs markt elke donderdag en zaterdag op het Marktplein, welke in het centrum van Zeist ligt.

2. De Dieptetuin

De Dieptetuin is een van de trotsen van Zeist. Deze botanische tuin is van 1 april tot 1 november open voor publiek. Hier kun je genieten van een prachtig aangelegde tuin. Deze tuin werd ontworpen aan het begin van de 20ste eeuw en dit ontwerp is eigenlijk nog steeds hetzelfde. Ontspan hier lekker een paar uurtjes.

3. Klimbos Zeist

Klimmen en klauteren kun je overlaten aan je kids. Ze kunnen heerlijk genieten in het Klimbos Zeist. Hier vind je 2 klimroutes, tokkelbanen (4 stuks) en tal van touwbruggen en andere touwconstructies. Reserveer van tevoren om zeker te zijn van een plekje op deze leuke en uitdagende plek.

4. Rondleidingen door de natuur

Een leuke manier om de omgeving echt goed te leren kennen is door een rondleiding te nemen door de natuur. ‘t Gilde organiseert vele wandeltochten waar iemand met je meegaat en onderweg van alles vertelt. Zo kun je de landgoederen in de omgeving ontdekken, zoals Bornia-Heidestein en Noordhout.

5. Waterliniemuseum Fort bij Vechten

In Vechten kun je veel ontdekken, waaronder het Waterliniemuseum dat op het Fort bij Vechten ligt. Dit Fort is één van de grootste forten van de waterlinie. Door middel van verschillende personages wordt verteld over de waterlinie, waardoor je een goed beeld krijgt van de ontwikkelingen van de waterlinie door de jaren heen.

6. Kinderboerderij De Brink

Kinderboerderij De Brink is vanzelfsprekend een leuke plek om met kinderen naartoe te gaan. Laat ze kennismaken met de boerderijdieren hier! Er worden een aantal activiteiten georganiseerd, daarnaast is het ook een zorgboerderij.

7. Dierenroute in het Zeisterbos

In het Zeisterbos kun je de Dierenroute volgen. Kies uit een wandeling van 2 of 2,5 kilometer lang. Dit pad is handig als je toch al van plan bent om het Hertenkamp en de Boswerf (bezoekerscentrum) te gaan. Langs deze route kom je onder andere langs deze plekken.

Veelgestelde vragen over Appartementen in Zeist

Wat voor type voorzieningen kan je verwachten bij de appartementen in Zeist?

Onder de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de appartementen veel voorzieningen hebben waar reizigers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die worden aangeboden, zijn over het algemeen: wifi (100%), balkon (62%) en uitzicht (38%). Klinkt goed, toch?

Hoe worden de appartementen doorgaans beoordeeld in Zeist?

Appartementen in deze regio hebben zeer positieve recensies. Conform de Holidu database, heeft 38% een beoordeling gelijk aan of hoger dan 4,5 sterren. Een relatief hoog percentage, hoog genoeg om te bevestigen dat hier redelijk wat appartementen zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de appartementen in Zeist geschikt voor vakanties met kinderen?

Beoordelend aan de hand van de gegevens van Holidu, is 62% in deze regio geschikt voor vakanties met kinderen. Het zal daarom niet moeilijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Hebben de appartementen in Zeist doorgaans draadloos internet?

Welzeker! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 100% van de appartementen draadloos internet. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Wat zijn de prijzen voor de appartementen normaal gesproken in Zeist?

De meeste, 54%, kost ruwweg minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een goedkoop appartement!

Zijn de appartementen hier gewoonlijk voorzien van een zwembad?

Niet altijd. Volgens de kennis van Holidu, heeft maar 8% van de appartementen in deze regio een zwembad.

Zijn de appartementen in Zeist geschikt voor een vakantie met een grote groep of eerder voor een reis met een kleine groep?

Volgens de database van Holidu, accepteert 54% van de appartementen vier reizigers. Ongeveer 54% van de appartementen in Zeist beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is de perfecte bestemming voor een kleine groep vrienden!

Hebben de appartementen in Zeist opties om van de buitenlucht te genieten?

In deze regio heeft 62% een balkon of terras en 38% een prachtig uitzicht, maar dat is niet het grootste deel, beschikbaarheid kan dus beperkt zijn. Als dit een prioriteit voor je is, kan het handig zijn om vroeg genoeg te starten met zoeken van een ideale accommodatie. Je kan gebruik maken van de filters die je voorkeur hebben om er zeker van te zijn dat je een appartement vindt die perfect voor je is. Toch heeft, 38% van de appartementen in Zeist een tuin, waar je kan relaxen. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 38% van de appartementen heeft er een.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in ZeistBooking.com Appartementen in Zeist
Airbnb Appartementen in ZeistAirbnb Appartementen in Zeist
Vrbo Appartementen in ZeistVrbo Appartementen in Zeist
Bookiply Appartementen in ZeistBookiply Appartementen in Zeist
FeWo-direkt Appartementen in ZeistFeWo-direkt Appartementen in Zeist
Abritel Appartementen in ZeistAbritel Appartementen in Zeist
HRS Appartementen in ZeistHRS Appartementen in Zeist
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Provincie Utrecht
  4. Zeist
  5. Appartementen Zeist