Vakantiehuizen in Zandvoort

408 accommodaties in Zandvoort - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Zandvoort

Vakantiehuis voor 4 personen, met huisdier
4,5
174 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 48per nacht
Vakantiehuis voor 6 personen
6 pers., 2 slaapkamers, 110m², 100m naar het strand
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 90per nacht
Vakantiehuis voor 4 personen, met tuin
4,4
726 recensies
Bloemendaal , Noordzee nederland
vanaf
€ 48per nacht
Appartement voor 2 personen, met balkon/terras
2 pers., 1 slaapkamers, 40m², 150m naar het strand
4,9
20 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 108per nacht
Vakantiehuis voor 6 personen, met tuin
6 pers., 4 slaapkamers, 140m², 3,8km naar het strand
4,8
8 recensies
Heemstede , Noordzee nederland
vanaf
€ 302per nacht
Cottage voor 2 personen, met balkon/terras
2 pers., 1 slaapkamers, 22m², 300m naar het strand
4,9
20 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 73per nacht
Appartement voor 6 personen, met tuin
6 pers., 2 slaapkamers, 90m², 1,1km naar het strand
4,4
9 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 209per nacht
Vakantiehuis voor 6 personen
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 90per nacht
Appartement voor 2 personen, met tuin
2 pers., 1 slaapkamers, 22m², 250m naar het strand
4,8
112 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 55per nacht
Appartement voor 4 personen, met tuin
4,6
61 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 70per nacht
Vakantiehuis voor 6 personen
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 90per nacht
Vakantiehuis voor 3 personen
3 pers., 45m², 400m naar het strand
4,7
20 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 98per nacht
Appartement voor 2 personen, met balkon/terras en terras
2 pers., 1 slaapkamers, 30m², 350m naar het strand
4,8
44 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 70per nacht
Appartement voor 2 personen, met balkon/terras
2 pers., 1 slaapkamers, 35m², 850m naar het strand
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 149per nacht
Appartement voor 3 personen, met tuin
3 pers., 1 slaapkamers, 36m², 400m naar het strand
4,3
66 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 67per nacht
Villa voor 9 personen
9 pers., 5 slaapkamers, 3,5km naar het strand
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 336per nacht
Appartement voor 3 personen, met terras
3 pers., 2 slaapkamers, 60m naar het strand
4,9
10 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 143per nacht
Appartement voor 2 personen, met terras
2 pers., 1 slaapkamers, 70m naar het strand
4,9
31 recensies
Zandvoort, Noordzee nederland
vanaf
€ 50per nacht
Toon alles

Populaire zoekopdrachten in Zandvoort

Zwembad 5
Internet 54
Huisdieren toegestaan 9
Balkon/Terras 34
TV 49
Tuin 23
Parkeermogelijkheid 47
Wasmachine 15
Verwarming 46

Ander soort accommodaties in Zandvoort, die interessant kunnen zijn:

Het idyllische vissersstadje ligt midden in een duingebied aan de Nederlandse westkust in de provincie NOORD-HOLLAND. Met zijn bijna 17.000 inwoners is de stad oppervlaktematig misschien een kleine, maar internationaal bekende stad. Vooral bij badgasten uit de hele wereld geniet Zandvoort een vooraanstaande reputatie. Sterke punten zijn niet alleen de stranden en de ontelbare mogelijkheden tot recreatie, maar ook de nabijheid van het oostelijk gelegen Amsterdam nodigt uit tot daguitstapjes. Vind bij Holidu een groot aanbod aan vakantiehuizen en appartementen en omgeving, en geniet van de maritieme Noord-Hollandse sfeer.

Wetenswaardigheden over Zandvoort

De geschiedenis van Zandvoort

De naam “Sandevoerde” is een samenvoeging van “Zand” en “Voorde” wat zandbank betekent, bijvoorbeeld een ondiepe plaats in de zee. Het vroegere dorp leefde vroeger voornamelijk van de visvangst en later ook van de aardappelteelt in de duinen. Vanaf de 19e eeuw is Zandvoort dankzij het badhuis en het toenemende gezondheidsbewustzijn tot een badplaats geëvolueerd.

Vandaag ziet dat eens kleine vissersdorpje miljoenen toeristen over de vloer komen en trekt het ook prominente persoonlijkheden aan. Zo kwam Keizerin Elisabeth van Oostenrijk tussen 1.884 en 1885 ontspanning zoeken in Zandvoort. Overtuig jezelf van de rustgevende atmosfeer en het milde klimaat en boek een vakantiehuis of vakantiewoning in Zandvoort.

Top 5 reistips voor Zandvoort

1. Zandvoort is bekend voor zijn racecircuit Circuit Park. De bijna 4,2 km lange omloop ligt direct aan de Noordzee en was tussen 1.952 en 1.985 gastheer voor de Formule 1. 30 maal werd deze plaats als WK circuit met de titel “Grote Prijs van Nederland” uitverkozen en werden zeges gevierd van racepiloten als Niki Lauda, Alain Prost, James Hunt en Jackie Stewart. Vanaf 1.985 vinden er geen Formule 1 races meer plaats, maar wordt het circuit voor andere races, zoals bijvoorbeeld het DTM, gebruikt. Elk jaar worden hier tientallen evenementen georganiseerd, waar jong en oud zich kunnen uitleven. Vanuit de centraal gelegen appartementen en vakantiehuizen laten de uitstapjes in Zandvoort en omgeving zich eenvoudig plannen.

2. Gezinnen opgelet! Het pretpark Circus Zandvoort biedt plezier voor jong en jongeren van geest. In de grote pret- en spelafdeling kunnen kinderen zich helemaal uitleven in een uitgelaten, carnavaleske sfeer. Wie zin heeft om de nieuwste films te zien, kan even halt houden in de luxe bioscoopzaal. Dankzij de rood fluwelen zitjes en de verlichting heerst er een bijzonder theatrale atmosfeer. Ook voor volwassenen biedt het pretpark spel en plezier: Het bijhorende casino telt meer dan 200 kansspelen en verveelt met zijn geregelde jackpots en live-entertainment geen enkel ogenblik.

3. Aan sportieve activiteiten geen gebrek in en rond Zandvoort. De focus ligt hier overduidelijk op de watersport. Professionals en beginners kunnen hier van het frisse water genieten door te surfen, duiken, kiten, kano- of catamaranvaren of zich uitleven tijdens het raften. Verschillende aanbieders stellen hier de nodige uitrusting en personeel ter beschikking. Naast watersporten kan je paardrijden of paardrijlessen nemen. Loopsporten zoals joggen of nordic walking zorgen op het strand en in de duinen voor bijzonder veel plezier. Ontspannen doe je nog het best in een vakantiehuis of appartement in de buurt van het strand. Vind bij Holidu het verblijf in Zandvoort dat het best bij je past en boek jezelf een heerlijke tijd ontspanning.

4. Een absoluut hoogtepunt is het nationale park Zuid-Kennemerland. Dit ligt niet ver van Zandvoort, omgeven door de gemeenten VELSEN en BLOEMENDAAL. Wat dit nationale park zo bijzonder maakt, is zijn natuurlijk duinenlandschap met een oppervlakte van ongeveer 38 km2 dat sinds 1.995 onder bescherming staat. Voor ontdekkers en avonturiers biedt het nationaal park zeldzame planten- en diersoorten, want hier kan men onder meer de nachtegaal, de zandhagedis en de rugstreeppad bewonderen. Archeologische vondsten wijzen erop dat de bijzondere schoonheid van deze plaats al zeer vroeg ontdekt werd. Overtuig ook jezelf van de charme van de duinen en breng een ontspannende vakantie door in een appartement of een vakantiehuis in Noord-Holland.

5. Iedereen die een vakantie in Zandvoort plant, moet zeker ook een blik werpen op de nabije omgeving: Op nog geen 30 km ligt de hoofdstad van NEDERLAND. Amsterdam biedt een veelheid aan bezienswaardigheden en is altijd een uitstap waard. De goede verbinding met het openbaar vervoer maakt het mogelijk om een dagexcursie naar Amsterdam te organiseren. Voor wie de hoofdstad te gejaagd is, biedt de naburige stad HAARLEM een uitstekende uitkomst. In de pittoreske stad gaat het er misschien allemaal wat gemoedelijker aan toe, maar Haarlem staat met zijn architectuur, zijn molens en zijn bruggen voor de typische Nederlandse charme.

Maak gebruik van de eenvoudige zoekfunctie van Holidu en boek je vakantiehuis of appartement in Zandvoort. Geniet van de maritieme sfeer van de Noord-Hollandse westkust!

  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Noord-Holland
  4. Noordzee nederland
  5. Zandvoort