Vind Vakantiehuizen in Kapelle

Highlights in Kapelle

  • Zeeuws dorp
  • Fruitteeltmuseum
  • Iguana Reptielenzoo
  • Watersnoodmuseum
  • Kapelse Bos

Andere accommodaties in Kapelle, die interessant kunnen zijn:

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen van vakantiehuizen Kapelle

€ 191voor 4 feb. - 11 feb.
€ 224 jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Gemiddelde prijs per week

Beschikbaarheid van vakantiehuizen Kapelle

33%voor 4 feb. - 11 feb.
62% jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Kapelle

Zeeuwse charme

Kapelle is een mooie plaats in de provincie Zeeland. Het is een vrij kleine plaats die omgeven is door het platteland met mooie boomgaarden. Een heerlijke plek dus om lekker even weg te zijn van het drukke leven! Het is een gezellige plaats waar je goed tot rust kunt komen. In de zomer zijn er volop dingen te doen, zo kun je ook fruit plukken in boomgaarden bijvoorbeeld. De vakantiehuizen in Kapelle liggen vooral in het centrum. Ook zijn er vakantiehuizen in de omliggende dorpen te vinden die bij de gemeente Kapelle horen. Zo heb je het mooie Wemeldinge, welke wordt gezien als een heel mooi dorp, ook heb je Biezelinge en Schore.

Ontdek het mooie landschap

Het is enorm leuk om het platteland te ontdekken, dit kan al eenvoudig op de fiets of met de benenwagen! Ontdek omliggende dorpjes en geniet van het landschap. Of neem de auto en bezoek een bezienswaardigheid verderop. Zo heb je een mooie vlindertuin, maar natuurlijk ook het Watersnoodmuseum. De vakantiehuizen in Kapelle veelal ruim te noemen. Zo kun je er makkelijk met een gezin verblijven. De meeste vakantiehuizen in Kapelle zijn geschikt voor vier tot zes personen. Ook heb je vakantiehuizen voor twee personen, ideaal als je met je partner op vakantie gaat. Kapelle is een heerlijke plek voor een lang weekend uitwaaien. Het strand ligt dichtbij en je bent zo bij de top bezienswaardigheden van Zeeland.

Vakantie in Kapelle

Locatie en oriëntatie

Tussen de fruitgaarden

Het mooie Kapelle ligt op het eiland Zuid-Beveland in Zeeland. Het is zowel een plaats als gemeente. In de gemeente liggen nog andere plaatsen, zoals Biezelinge, Wemeldinge en Schore. Er zijn sporen gevonden van leven in de Romeinse tijd. De naam Kapelle bestond toen nog niet. Als je Kapelle inrijdt, valt de gevormde kerk direct op. Ook zie je misschien al de grote begraafplaats waar veel Franse soldaten begraven zijn. Ze zijn gesneuveld in de Tweede Wereldoorlog. Vanaf Amsterdam is het ongeveer twee uur rijden, je bent er dus eigenlijk zo!

De beste reistijd voor Kapelle

Wil je lekker van een zonnetje genieten? Dan is Zeeland wel de aangewezen provincie! Hier heb je veel zonuren in het jaar, en dan met name in de zomer natuurlijk. Geniet van het mooie weer en ga een dagje naar het strand bijvoorbeeld. Ook zijn de lente en herfst lekkere seizoenen. Ideaal om lekker veel fietstochten te maken, het is dan niet te warm. De lente is mooi vanwege het feit dat alles in bloei staat natuurlijk! In de herfst kun je genieten van mooie bosgebieden, de Kapelse Bos is erg mooi (en ook heel kindvriendelijk).

Reizigers en activiteiten

Kapelle voor cultuurliefhebbers

Vooral in de omgeving heb je culturele sightseeings. Zo heb je het bekende Watersnoodmuseum. Het is geen gezellig uitje, maar wel iets dat je gezien moet hebben. Je leert van alles over het verwoestende water in 1953. Het is een museum dat door vrijwilligers in stand wordt gehouden. Berkenhof’s Tropical Zoo en vlindertuin is ook een leuke plek, hier maak je kennis met allerlei soorten vlinders in de vlindertuin. De Tropical Zoo heeft bijvoorbeeld bijzondere vogels. De echte stoomtrein die tussen Borsele en Goes rijdt is ook erg leuk en avontuurlijk om te nemen!

Kapelle voor natuurliefhebbers

Je hebt dus enorm veel fruitgaarden rondom Kapelle. Hier moet je zijn om lekker fruit te ontdekken, op sommige plekken kun je terecht om fruit te plukken (tegen betaling). Het fruitteeltmuseum is aansluitend erg leuk om te bezoeken, deze ligt in Kapelle zelf en heeft een eigen gaard met vergeten fruitsoorten. Daarnaast is het Kapelse Bos een leuke plek voor het gezin! Hier kunnen de kids lekker klimmen en klauteren. Ook zijn er verschillende wandelpaden te ontdekken. Wil je meer dieren ontdekken? Bezoek dan de Iguana Zoo, een reptielenzoo in Vlissingen.

Er is hevig gevochten bij Kapelle, hier ligt dan ook een grote begraafplaats met Franse soldaten.

Top 5 tips in Kapelle

1. Fruitteeltmuseum

Het Fruitteeltmuseum is een leuke plek voor jong en oud. Het is interactief, je leert van alles over de verbouwing van fruit! Ook zit hier een fruitgaard waar vergeten fruitsoorten worden geteeld. Leuk om doorheen te wandelen!

2. Het Kapelse Bos

Het Kapelse Bos is een heerlijk bos voor het gezin. Je hebt er namelijk ook klimrekken voor de kids! Een ideale plek om het hele gezin te vermaken.

3. Iguana Reptielenzoo

De stad Vlissingen is een half uur rijden vanaf Kapelle. Een van de hoogtepunten van Vlissingen is de Iguana Reptielenzoo. Een museum waar iedereen kennismaakt met glibberige (en mooie) dieren.

4. Watersnoodmuseum

Het Watersnoodmuseum laat zien wat er gebeurde die bewuste nacht in 1953. Een groot deel van Zeeland liep onder water en veel mensen zijn verdronken. Het museum wordt in stand gehouden door vrijwilligers en ligt in Ouwerkerk.

5. Berkenhof’s Tropical Zoo en vlindertuin

In Kwadendamme vind je Berkenhof’s Tropical Zoo en vlindertuin. Een plek voor jong en oud! Maak kennis met tropische vogels en de mooiste vlinders in de vlindertuin.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Kapelle

Wat is de gemiddelde prijs van vakantiehuizen in Kapelle?

Baserend op de gemiddelde prijs van €140, is dit geen bestemming die de aandacht trekt als de duurste of goedkoopste bestemming van Nederland.

Wanneer zijn de vakantiewoningen in Kapelle goedkoop te reserveren?

De maanden die je portemonnee het minst pijn doen in Kapelle zijn: november, oktober en februari, met een gemiddelde prijs per nacht van respectievelijk €121, €124 en €126.

Wanneer stijgen de prijzen van huizen het snelst in Kapelle?

In de maand juli, is het duur in Kapelle. Met een gemiddelde van €176 per nacht, gevolgd door augustus (€170) en januari, met €142 per nacht.

Is het handig om een reisje naar Kapelle ruim op voorhand te organiseren?

Als je besluit om Kapelle te bezoeken, stellen we voor om je uitstapje vroegtijdig te plannen, omdat het over het algemeen een erg gewilde vakantiebestemming is, met een gemiddelde bezettingsgraad van 80%.

In welke maand is de meerderheid van de vakantiewoningen vrij in Kapelle?

De maanden met de hoogste beschikbaarheid aan vakantiewoningen in Kapelle zijn: maart (met een gemiddelde beschikbaarheid van 33%), januari (33%) en november (32%). Zelfs tijdens deze maanden waarin de beschikbaarheid erg hoog is, 33%. Adviseren wij om altijd je vakantie vroeg voor te bereiden.

In welke maanden is er een gering aantal vakantiewoningen vacant?

De maanden juli, augustus en september zijn in Kapelle vol bezet, met een gemiddelde beschikbaarheid van 4%, 6% en 10%. Tijdens deze drie maanden, is de beschikbaarheid maar 6%. Het is daarom aanbevolen om vroegtijdig te boeken.

Hoeveel vakantiehuizen kan ik via Holidu vinden in Kapelle?

Holidu biedt in deze regio ongeveer 130 huizen aan van 13 verschillende aanbieders. Dus wat voor soort accommodatie je ook zoekt, bij ons vind je wat je zoekt!

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in KapelleBooking.com Vakantiehuizen in Kapelle
Airbnb Vakantiehuizen in KapelleAirbnb Vakantiehuizen in Kapelle
Vrbo Vakantiehuizen in KapelleVrbo Vakantiehuizen in Kapelle
Bookiply Vakantiehuizen in KapelleBookiply Vakantiehuizen in Kapelle
FeWo-direkt Vakantiehuizen in KapelleFeWo-direkt Vakantiehuizen in Kapelle
Abritel Vakantiehuizen in KapelleAbritel Vakantiehuizen in Kapelle
HRS Vakantiehuizen in KapelleHRS Vakantiehuizen in Kapelle
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Zeeland
  4. Nederlandse Noordzeekust
  5. Kapelle