Vakantiehuizen in Moers

Vakantiehuizen in Moers

Vergelijk 1 accommodaties in Moers en boek voor de beste prijs!

Vind Vakantiehuizen in Moers

Highlights in Moers

  • Grafschaft Fietspad
  • Pelgrimsweg naar Santiago
  • Kasteel Moers
  • Aumühle
  • Moers Festival

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige prijzen van vakantiehuizen Moers

€ 103voor 9 dec - 16 dec
€ 117 jaarlijks gemiddelde
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
Gemiddelde prijs per week

Huidige beschikbaarheid van vakantiehuizen Moers

< 1%voor 9 dec - 16 dec
46% jaarlijks gemiddelde
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiewoningen in Moers

Vind idyllisch gelegen accommodatie in de Niederrheinstad

In Moers heeft u de mogelijkheid om te verblijven in het hart van de oude stad, van waaruit u in korte tijd de uitstekende restaurants en het kasteel met zijn park kunt bereiken. Ook zijn er enkele vakantiehuizen aan de rand van de stad. Hier geniet u niet alleen van de rust en stilte van het alleen zijn, maar u kunt ook te voet de uitgebreide wandelpaden bereiken.

De mooiste recreatieve oases

De meeste vakantieappartementen in Moers hebben een terras of een tuin met barbecue, een plek waar u uw vakantiedagen kunt gebruiken voor onbeperkte ontspanning. Veel verhuurders bieden ook een ontbijtservice aan in de accommodatie. Omdat u uw auto voor bijna elk appartement kunt parkeren, zijn er ook excursies naar de naburige dorpen mogelijk.

Vakantie in Moers

Plaats en oriëntatie

Vakantie aan de draaischijf aan de Nederrijn

Moers is een stad aan de westelijke rand van het Ruhrgebied en aan de Nederrijn. De stad ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen en wordt toegevoegd aan het administratieve district Düsseldorf. Het landschap van de stad wordt gekenmerkt door de Nederrijn tussen de moreneheuvels en de Rijn. Krefeld ligt op ongeveer 13 kilometer afstand met de auto.

Reizigers en activiteiten

Prachtige fietspaden voor de perfecte actieve vakantie

In Moers heeft u de beschikking over een ongeveer 140 kilometer lang fietsroutenetwerk, dat door het stadsgebied en in de omliggende wijken loopt. De Grafschafter Radweg is bijvoorbeeld een landschappelijk aantrekkelijk fietspad dat langs een route van de voormalige rondweg naar Krefeld loopt. Ook de paden langs de Moersbach beloven mooie excursies. De Niederrheinweg en de Niederrheinroute zijn ook uitnodigende bestemmingen voor uitgebreide fietstochten.

Het verkennen van het omliggende landschap te voet

Moers heeft ook een aantal mooie paden om wandelaars door dromerige natuurlandschappen te bieden. Onderweg wandelt u door uitgestrekte Rijn-weiden, populierenlanen, uitgestrekte bosgebieden en over een karakteristiek hoofdwilgenlandschap. De NiederrheinWeg, de BergbauWanderweg en de Jakobspilgerweg, die van Nijmegen door de stad Moers naar Keulen loopt, zijn een aanrader.

Volgens archeologische vondsten werd het gebied van de Moers al in 500 voor Christus bewoond. In het nabijgelegen Hülsdonk waren er zelfs de eerste kolonisten rond 2500 voor Christus.

Top 3 reistips

1. Gebruik te maken van het uitgebreide culturele aanbod van het kasteel

Het herkenningspunt van de stad, de burcht Moers, straalt majestueus uit met het monument voor de keurvorst Luise Henriette van Brandenburg voor zich. In het opmerkelijke gebouw bevindt zich het Schlosstheater Moers, dat een landelijke reputatie geniet voor zijn moderne producties. Daarnaast vinden op de binnenplaats van het kasteel en in de concertzaal aantrekkelijke uitvoeringen van het Niederrheinische Kammerorchester Moers plaats. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Grafschafter Museum, dat een permanente tentoonstelling heeft over de plaatselijke geschiedenis en volkskunst.

2. Een wandeling naar een van de oudste gebouwen van de stad

De goed gerestaureerde Aumühle werd al in het begin van de 17e eeuw in documenten vermeld en is nu een beschermd gebouw. De voorloper van de watermolen diende als sluis voor de watertoevoer naar de stadsgracht en was daarom een belangrijk onderdeel van de stadsversterking. Het sluizensysteem werd bijvoorbeeld tijdens de Dertigjarige Oorlog gebruikt om de droge loopgraaf onder water te zetten. Op deze manier werd de stad beschermd tegen vijanden.

3. Ervaar entertainment op de stadsfestivals

De jaarlijkse carnavalsoptocht op zaterdag, een dwaze carnavalsoptocht die van Homberg tot het centrum van Moerser loopt en voor een luidruchtige drukte in kleurrijke kostuums zorgt, biedt een grappig schouwspel. Het Moerserfestival vindt altijd plaats tijdens het lange Pinksterweekend op de binnenplaats van de burcht en biedt verschillende openluchtconcerten en culinaire hoogstandjes op de marktkramen.

Informatie over vakantiehuizen in Moers

🏡 Vakantiehuizen beschikbaar: 15 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -40%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €35.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, balkon en uitzicht.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 5 accommodaties.
👩‍👩‍👧‍👦 Voor families: 7% van de accommodaties.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Moers

Wat betaal je gemiddeld voor accommodaties in Moers?

Tegen een gemiddelde prijs van €98 per nacht, ligt deze bestemming aan de onderzijde van de prijsklasse voor accommodaties in Duitsland.

Wanneer zijn de vakantiehuizen in Moers goedkoop te boeken?

De maanden die je in staat stellen om het meeste te sparen in Moers zijn: januari, februari en maart, met een gemiddelde prijs per nacht van respectievelijk €92, €92 en €95.

Wanneer stijgen de prijzen van accommodaties het hardst in Moers?

De duurste maand is september (gemiddeld €103 per nacht), gevolgd door april (€103) en augustus (€103). Het is misschien de meest populaire periode om Moers te bezoeken, maar niet voor de portemonee.

Is het handig om een reis naar Moers lang op voorhand te plannen?

Het is beter om vooruit te plannen, omdat maar 22% van de vakantiehuizen doorgaans vacant zijn.

In welke maand is de meerderheid van de vakantiehuizen vrij in Moers?

De maanden met de hoogste beschikbaarheid aan huizen in Moers zijn: maart (met een gemiddelde beschikbaarheid van 34%), september (34%) en november (30%). Zelfs tijdens deze periode waarin er veel beschikbaar is, 33%. Raden we je aan altijd een beetje op tijd te boeken zodat je de accommodatie van je dromen vindt.

Hoeveel huisjes zijn er in Moers?

Via Holidu vind je in Moers zo'n 70 accommodaties, die verhuurd worden door 2 verschillende aanbieders.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in MoersBooking.com Vakantiehuizen in Moers
Airbnb Vakantiehuizen in MoersAirbnb Vakantiehuizen in Moers
Vrbo Vakantiehuizen in MoersVrbo Vakantiehuizen in Moers
Bookiply Vakantiehuizen in MoersBookiply Vakantiehuizen in Moers
FeWo-direkt Vakantiehuizen in MoersFeWo-direkt Vakantiehuizen in Moers
Abritel Vakantiehuizen in MoersAbritel Vakantiehuizen in Moers
HRS Vakantiehuizen in MoersHRS Vakantiehuizen in Moers
500+ meer