Populaire Villa’s in Pisano

Vind Villa’s in Pisano

De beste Villa’s in Pisano

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over Villa’s in Pisano

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de villa's in Pisano?

Met betrekking tot de voorzieningen die je kunt filteren via Holidu, blijkt dat de villa's veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers naar verlangen! De meest populaire faciliteiten die voorkomen, zijn over het algemeen: tuin (91%), uitzicht (83%) en barbecue (83%). Niet slecht, toch?

Hoe worden de villa's normaal gesproken beoordeeld in Pisano?

Villa's in deze regio hebben zeer positieve recensies. Conform de gegevens van Holidu, heeft 26% een beoordeling van gemiddeld 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog aandeel, waardoor we kunnen bevestigen dat hier veel villa's zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de villa's in Pisano kindvriendelijk?

Volgens de gegevens van Holidu, is 83% in deze regio geschikt voor families met kinderen. Het zal daarom gemakkelijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de villa's in Pisano huisdiervriendelijk?

Ja! In deze regio wordt bij 39% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 91% heeft ook een tuin!

Bieden de villa's in Pisano over het algemeen een internetverbinding?

Jawel! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 83% van de villa's wifi. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Hoeveel kosten de villa's normaal gesproken in Pisano?

Een hoop villa's in Pisano zijn over het algemeen enorm duur. Volgens Holidu's database, kost gemiddeld 26% van de villa's meer dan €500 per nacht.

Hebben de villa's in Pisano over het algemeen een open haard of een zwembad?

Zeker! De villa's in Pisano zijn een perfecte keuze voor alle seizoenen. Hier is 43% uitgerust met een haardvuur en 52% met een zwembad. Bekijk meer voorzieningen door de filters aan en uit te zetten, tijdens het zoeken naar het perfecte verblijf voor jou.

Zijn de villa's in Pisano geschikt voor een tripje met grote groepen of beter voor een reis als koppel?

Hier verwelkomt 65% van de villa's tot acht reizigers, 74% beschikt over minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de villa's verwelkomen ook kleine groepen met maximaal vier reizigers, en 100% van de villa's beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is daarom de perfecte bestemming voor grote en kleine families!

Zijn villa's een goed idee voor luxe vakanties in Pisano?

Ja, zeker! 52% heeft een zwembad, 52% heeft een airconditioner en 9% heeft ook een sauna. Op deze bestemming, vind je alle comfort die je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Wat wil je nog meer? Een tuin, een open haard? Beide! 91% van de villa's heeft een tuin en 43 % een open haard. De dagen met mooi weer, kan je profiteren van de frisse buitenlucht en buiten lunchen en in de winter cocooning bij het vuur.

Zijn de villa's in Pisano een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Ja, Pisano is de beste plek om hiervan te profiteren! Hier heeft 74% van de villa's een balkon of terras en 83% heeft een uitzicht. Ongeveer 91% heeft ook een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden. Als je houdt van heerlijk buiten eten en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 83% van de villa's is hiermee uitgerust.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Villa’s in PisanoBooking.com Villa’s in Pisano
Airbnb Villa’s in PisanoAirbnb Villa’s in Pisano
Vrbo Villa’s in PisanoVrbo Villa’s in Pisano
Bookiply Villa’s in PisanoBookiply Villa’s in Pisano
FeWo-direkt Villa’s in PisanoFeWo-direkt Villa’s in Pisano
Abritel Villa’s in PisanoAbritel Villa’s in Pisano
HRS Villa’s in PisanoHRS Villa’s in Pisano
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Italië
  3. Noord-Italië
  4. Piëmont
  5. Lago Maggiore
  6. Villa’s Pisano