Populaire Lofts in Alkmaar

Vind Lofts & penthouses in Alkmaar

Highlights in Alkmaar

 • Noord-Holland
 • Kaasstad
 • Historisch Museum Alkmaar
 • Kaasmuseum
 • Fietsen naar De Rijp

Lofts in Alkmaar

Prachtstad Alkmaar

Het VVV kantoor van Alkmaar noemt Alkmaar een prachtstad en dat is niet voor niets! Deze stad heeft een grote geschiedenis en is vandaag de dag uiterst charmant. Er zijn tal van dingen te ondernemen in de stad en daarbuiten. De lofts in Alkmaar zijn prachtig te noemen, net als de stad zelf dus. De loftst zijn allen modern en voorzien van alle gemakken. Hier is het heerlijk genieten van de rust en ruimte! Niet alles heeft enorm veel ruimte, maar is wel goed ingericht. De meeste lofts in Alkmaar liggen in de binnenstad waardoor je overal zo bent. In de meeste gevallen is parkeren voor de deur geen probleem, hoe fijn!

Alkmaar en daarbuiten

Zoals gezegd Alkmaar is als stad fantastisch, maar ook buiten de stadsgrenzen kun je je goed vermaken. Dan moet je vooral denken aan activiteiten in de natuur. Maak lange fietstochten of ontdek de omgeving te voet. Een andere plaats in de buurt waar je ook lofts kan vinden, is in Bergen aan zee. Dit is een prachtige plek waar je het mondaine leven kunt proeven. Het is een uiterst charmante badplaats met een aantal leuke boetieks en lekkere restaurants.

Reizigers en activiteiten

Alkmaar voor cultuurliefhebbers

Liefhebber van kaas? Dan ben je vast de eerste dag al te vinden in het kaasmuseum van Alkmaar. Dit is een heel leuk en interactief museum! Hier leer je alles over kaas. Van koe tot winkel. En natuurlijk kun je ook het een en ander ruiken en proeven. Een stadswandeling is ook aan te raden! Ontdek de eeuwenoude panden langs de grachten. Je kunt zelf op pad gaan of een gids nemen die van alles kan uitleggen over de geschiedenis. Dat tweede is zeker aan te raden! Je krijgt echt een goed beeld van de stad op deze manier. Het Stedelijk Museum Alkmaar werpt een blik op de totstandkoming van de stad. Bijzonder is dat dit een van de oudste musea van Nederland is, geopend in 1875.

Alkmaar voor gezinnen

Voor gezinnen is Alkmaar leuk. Punt. Het kaasmuseum draagt daar zeker aan bij. Maar daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten te ondernemen met het hele gezin. Zo kun je de stad per boot bekijken. Een leuke manier om een stad eens van een andere kant (letterlijk) te bekijken. Schermerhorn is een mooie museummolen waar de kids van alles leren over het gebruik van de molen vroeger. Mocht een gezinslid zot zijn op katten, dan is een kop thee in het kattencafé natuurlijk een must! Dat betekent lekker knuffelen met de lieve beestjes die hier vrij rondlopen.

Alkmaar is de kaasstad van Nederland.

Top 7 tips in Alkmaar

1. Jumpen in JumpSkillz

JumpSkillz is de plek waar je zijn moet als je wilt springen! Hier staan een aantal trampolines waar je je beste moves kunt beoefenen. Dit is vooral een leuk uitje met het gezin en sowieso als het buiten slecht weer is.

2. Kaasmarkt en kinderkaasmarkt

Alkmaar staat bekend om de kaasmarkt, maar wist je dat er ook een kinderkaasmarkt wordt gehouden in de zomer? Je kids leren dan alles over kaas door middel van een tour over de markt! Een leuke en interactieve manier om ze meer te leren over kaas(koppen).

3. Losgaan in Monkey Town

Een ander leuk uitje met de kids, is een dagje naar Monkey Town. Dit is toch wel het speelparadijs vandaag de dag. Laat ze klimmen en klauteren hier, totdat ze moe maar voldaan klaar zijn.

4. Stap op de fiets

In het centrum van Alkmaar vind je verschillende plekken waar je fietsen kunt huren. Ideaal als je verder dan de stadsgrenzen wilt verkennen! Er zijn een aantal routes voor je uitgestippeld, kijk zelf wat je het meest aanspreekt. Zo is er een route: zee, kunst en cultuur. En een route: Haring en Hennep.

5. Kaasmuseum Alkmaar

Als kaasstad mag een kaasmuseum niet ontbreken natuurlijk. Voor jong en oud is dit een fantastisch museum! Heel interactief opgezet en je leert écht van alles over dit wonderlijke product.

6. Dagje naar De Rijp

Heb je je fototoestel klaar liggen? Deze moet zeker mee als je De Rijp gaat bezoeken. Dit is een prachtige plaats dichtbij de stad Alkmaar. Er staan hier prachtige gebouwen uit de 18e eeuw, heel indrukwekkend.

7. Stedelijk Museum Alkmaar

Het Stedelijk Museum Alkmaar is de juiste plek als je meer over het verleden van deze stad te weten wilt komen. Alkmaar kent een lange geschiedenis en vooral rijke geschiedenis. Doe hier al je kennis op en ontdek zoveel meer van deze prachtstad!

Veelgestelde vragen over Lofts & penthouses in Alkmaar

Wat voor type faciliteiten hebben de lofts & penthouses in Alkmaar?

Wat betreft de faciliteiten die je kunt vinden via Holidu, blijkt dat de lofts & penthouses de meeste voorzieningen hebben waar reizigers naar verlangen! De meest populaire voorzieningen die worden aangeboden, zijn over het algemeen: wifi (92%), uitzicht (62%) en tuin (62%). Niet slecht, toch?

Hoe beoordelen reizigers de lofts & penthouses meestal in Alkmaar?

Lofts & penthouses worden hier erg goed beoordeeld. Conform de gegevens van Holidu, heeft 31% een beoordeling gelijk aan of hoger dan 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog percentage, waardoor we kunnen bevestigen dat je hier gemakkelijk het perfecte loft & penthouse voor een geweldige vakantie vindt!

Zijn de lofts & penthouses in Alkmaar geschikt voor families met kinderen?

Volgens de Holidu database, is 46% in deze regio kindvriendelijk. Het zal daarom niet moeilijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de lofts & penthouses in Alkmaar geschikt voor vakantiegangers met een huisdier?

Natuurlijk! In deze regio wordt bij 23% een huisdier geaccepteerd, 62% heeft zelfs een tuin!

Hebben de lofts & penthouses in Alkmaar meestal wifi?

Welzeker! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 92% van de lofts & penthouses wifi. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Hebben de lofts & penthouses in Alkmaar over het algemeen een open haard of een zwembad?

Goed nieuws! Volgens Holidu's database, hebben veel lofts & penthouses in deze regio een open haard. Zin in een weekend bij het haardvuur? Wacht niet met boeken!

Zijn de lofts & penthouses in Alkmaar geschikt voor een vakantie met een grote groep of eerder voor een uitstapje met een kleine groep?

Volgens Holidu's gegevens, is 100% geschikt voor koppels. Dus dit is de perfecte bestemming voor koppels op reis. Klaar voor een tripje samen naar Alkmaar? Je bent maar een paar klikken verwijderd van het daadwerkelijk boeken! Gebruik tijdens het zoeken ook de verschillende filters, dan worden alle faciliteiten getoond die jij belangrijk vindt.

Hebben de lofts & penthouses in Alkmaar opties om van de buitenlucht te genieten?

Ja, Alkmaar is de beste plek om diep adem te halen en tijd buiten door te brengen! Hier heeft 62% van de lofts & penthouses een balkon of terras en 62% heeft een uitzicht. Ongeveer 62% heeft ook een tuin, je zal geen moeilijkheden hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Als je houdt van buiten ontbijten of dineren en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 23% van de lofts & penthouses is hiermee uitgerust.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Lofts & penthouses

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Lofts & penthouses in AlkmaarBooking.com Lofts & penthouses in Alkmaar
Airbnb Lofts & penthouses in AlkmaarAirbnb Lofts & penthouses in Alkmaar
Vrbo Lofts & penthouses in AlkmaarVrbo Lofts & penthouses in Alkmaar
Bookiply Lofts & penthouses in AlkmaarBookiply Lofts & penthouses in Alkmaar
FeWo-direkt Lofts & penthouses in AlkmaarFeWo-direkt Lofts & penthouses in Alkmaar
Abritel Lofts & penthouses in AlkmaarAbritel Lofts & penthouses in Alkmaar
HRS Lofts & penthouses in AlkmaarHRS Lofts & penthouses in Alkmaar
500+ meer
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Noord-Holland
 4. Nederlandse Noordzeekust
 5. Nederlandse kust
 6. Alkmaar
 7. Lofts & penthouses Alkmaar