Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Coevorden, die interessant kunnen zijn

Chalets & blokhutten in Coevorden

Het mooie Coevorden

In het zuidoosten van Drenthe vind je het mooie Coevorden. Een plek waar je tot rust kunt komen! En waar je geniet van de ruimte om je heen. Naast de vele activiteiten in de natuur, kun je hier ook terecht bij een aantal musea. En wat dacht je van een dag naar Plopsaland met de kids? In Coevorden ligt een Plopsaland! De chalets in Coevorden vind je vooral in een natuurlijke omgeving. Hoe fijn om even helemaal tot rust te komen hier! De chalets in Coevorden zijn voorzien van allerlei gemakken, zo heb je er een ruime woonkamer, slaapkamers en een keuken waar je zelf kunt kokkerellen. Of ga lekker uit eten in Coevorden als je dat liever wil.

Ga er lekker op uit

Of je nu in Coevorden zelf wil verblijven of liever ook de omgeving ontdekt, aan jou de keuze. Er zijn ook veel bezienswaardigheden buiten de plaats Coevorden, dus het is zeker aan te raden eropuit te gaan. En wist je dat Coevorden zelf een oude synagoge heeft? Deze vind je in het centrum! Het is een bijzonder gebouw waar later ook meerdere gebouwen bijgekomen zijn. De chalets in Coevorden bieden veel ruimte, dus als je met eigen auto komt, kun je die zeker weten kwijt voor de deur. Ga je met de kids richting een van de chalets in Coevorden? De meeste chalets hebben een ruime tuin, de kids kunnen hier dus lekker ravotten terwijl jij geniet van een goed boek. Bekijk het aanbod van chalets in Coevorden en maak je keuze.

Reizigers en activiteiten

Coevorden voor cultuurliefhebbers

In en rondom Coevorden is genoeg te doen! Dat zal je zelf snel zien. In de buurt heb je bijvoorbeeld Onderduikersmuseum De Duikelaar. Een plek waar je meer leert over hoe het was in de Tweede Wereldoorlog. En in het Stedelijk Museum Coevorden leer je meer over de geschiedenis van de stad. Bovendien zit het museum in een heel oud pakhuis, waardoor je sowieso al een gevoel van historisch belang krijgt. En in Museum Thijnhof zie je veel werk van kunstenaar Kees Thijn, die ook een van de oprichters is van het museum. Neem ook een kijkje bij de synagoge in de dorpsstraat. Hier stond een heel oud exemplaar, maar die is herbouwd in de 19e eeuw. Later kwamen er ook andere gebouwen bij zoals een badruimte en lerarenwoning.

Coevorden voor families

Coevorden is zeer zeker een bestemming voor families. Je hebt hier namelijk Plopsaland Coevorden zitten! En welk kind vind dat nou niet leuk? Plopsaland Coevorden is voor een deel overdekt en de kids kunnen in tal van attracties. En ze zullen zeker hun vrienden kennen van Studio100, zoals Kabouter Plop en Samson & Gert. En bij de Lorkeershoeve maak je met het hele gezin kennis met allerlei vogels! Van papegaaien tot pauwen. Het vogelpark vind je vlakbij Hardenberg. En als je een dag volledig wil ontspannen, ga dan naar Schoonhoven. Dit is een recreatiegebied waar je kunt zwemmen. Ook is er een strand aangelegd voor de liefhebbers. En maak hier gelijk kennis met de dieren die in de kinderboerderij staan.

Coevorden is perfect voor gezinnen, hier vind je namelijk Plopsaland Indoor Coevorden.

Top 7 tips in Coevorden

1. Plopsaland Indoor Coevorden

Yes, het is tijd om plezier te maken met de kids! Een bezoek aan Plopsaland Coevorden gaat hier zeker voor zorgen. Het is de plek waar de kids in allerlei attracties kunnen. Ook is er aan de kleintjes gedacht, dus echt iedereen zal zich vermaken hier.

2. Onderduikersmuseum De Duikelaar

In het Onderduikersmuseum De Duikelaar leer je veel over de onderduikers van de Tweede Wereldoorlog. Want wie waren dat dan en wie hielp ze om onder te duiken? Je leer er veel over in dit museum in Nieuwlande.

3. Vogels spotten in de Lorkeershoeve

In de Lorkeershoeve maak je kennis met allerlei vogelsoorten! De verzameling vogels is zeer divers, wandel lekker rond en kijk je ogen uit! De Lorkeershoeve is te vinden in Lutten.

4. Stedelijk Museum Coevorden

In het Stedelijk Museum Coevorden kom je van alles te weten over de geschiedenis van de stad. Het geeft een leuke inkijk in de geschiedenis, je zal veel leren! Het zit bovendien in een oud gebouw, wat ook bijdraagt aan de sfeer.

5. Museum Thijnhof

Museum Thijnhof is opgericht door de kunstenaar Kees Thijn. Je ziet werk van hem hangen hier, maar ook van andere Nederlandse kunstenaars. Het is een fijn museum zonder al te veel opsmuk.

6. Recreatiegebied Schoonhoven

Recreatiegebied Schoonhoven is ideaal als je een dagje op het strand wil liggen. Het strand is door de mens aangelegd, maar dat mag de pret niet deren! Neem af en toe een verfrissende duik in het water of geniet van een lekkere maaltijd bij het restaurant dat hier zit.

7. Synagoge van Coevorden

De synagoge van Coevorden is een mooi exemplaar. Helaas is ie wel opnieuw gebouwd in de 19de eeuw. Toen zijn er ook wat gebouwen bijgekomen, zoals een lerarenwoning en een badruimte. Je vindt de synagoge in het centrum (in de dorpsstraat).

Veelgestelde vragen over Chalets & blokhutten in Coevorden

Wat voor type voorzieningen worden er aangeboden bij de chalets & blokhutten in Coevorden?

Onder de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de chalets & blokhutten alles te bieden hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire faciliteiten die verschaft worden, zijn over het algemeen: balkon (100%), wifi (100%) en uitzicht (92%). Super toch!

Zijn de chalets & blokhutten in Coevorden kindvriendelijk?

Volgens de Holidu database, is 33% in deze regio geschikt voor vakanties met kinderen. Het zal daarom niet moeilijk zijn om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de chalets & blokhutten in Coevorden geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Zeker weten! In deze regio wordt bij 75% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 92% heeft daarnaast ook nog eens een tuin!

Hebben de chalets & blokhutten in Coevorden doorgaans draadloos internet?

Jawel! Volgens Holidu's database heeft 100% van de chalets & blokhutten draadloos internet. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte "workation" plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vakantiedag op te nemen!

Wat zijn de prijzen voor de chalets & blokhutten normaal gesproken in Coevorden?

Volgens Holidu's database, zijn er een paar chalets & blokhutten in deze regio die minder dan €100 per nacht kosten.

Zijn de chalets & blokhutten hier vaak uitgerust met een open haard of een zwembad?

Zeker weten! Het merendeel in deze omgeving heeft een open haard. Het is daarom de perfecte bestemming voor een winteruitstapje!

Zijn de chalets & blokhutten in Coevorden geschikt voor een tripje met een groep vrienden of beter voor een reis met een kleine familie?

Volgens de database van Holidu, verwelkomt 67% van de chalets & blokhutten vier gasten. Ongeveer 75% van de chalets & blokhutten in Coevorden hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de ideale bestemming voor een kleine groep vrienden!

Hebben de chalets & blokhutten in Coevorden de mogelijkheid om buiten veel tijd door te brengen?

Ja, het is de beste plek om diep adem te halen en tijd buiten door te brengen! Hier heeft 100% van de chalets & blokhutten een balkon of terras en 92% heeft een uitzicht. Ongeveer 92% heeft ook een tuin, je zal geen moeilijkheden hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Als je houdt van buiten ontbijten of dineren en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 75% van de chalets & blokhutten is hiermee uitgerust.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Chalets & blokhutten in CoevordenBooking.com Chalets & blokhutten in Coevorden
Airbnb Chalets & blokhutten in CoevordenAirbnb Chalets & blokhutten in Coevorden
Vrbo Chalets & blokhutten in CoevordenVrbo Chalets & blokhutten in Coevorden
Bookiply Chalets & blokhutten in CoevordenBookiply Chalets & blokhutten in Coevorden
FeWo-direkt Chalets & blokhutten in CoevordenFeWo-direkt Chalets & blokhutten in Coevorden
Abritel Chalets & blokhutten in CoevordenAbritel Chalets & blokhutten in Coevorden
HRS Chalets & blokhutten in CoevordenHRS Chalets & blokhutten in Coevorden
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Drenthe
  4. Coevorden
  5. Chalets & blokhutten Coevorden