Campings in Alaska

Campings in Alaska

8 accommodaties gevonden voor Campings. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Vind Campings in Alaska

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Alaska, die interessant kunnen zijn

Informatie over campings in Alaska

🏡 Campings beschikbaar: 49 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -52%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €44.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, barbecue en tuin.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 17 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Campings in Alaska

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de campings in Alaska?

Onder de faciliteiten die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de campings alles te bieden hebben waar reizigers naar verlangen! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: wifi (85%), barbecue (62%) en tuin (54%). Super toch!

Hoe worden de campings over het algemeen beoordeeld in Alaska?

In deze regio ontvangen ze vaak positieve beoordelingen. Ongeveer 64% van de campings hebben een beoordeling van 4,5 sterren. Dat suggereert dat het in Alaska mogelijk is om moeiteloos een camping te vinden voor je volgende trip!

Zijn de campings in Alaska geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen? Hebben de campings in Alaska meestal draadloos internet?

Jawel! Volgens Holidu's database heeft 85% van de campings draadloos internet. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Hoeveel kosten de campings normaal gesproken in Alaska?

Een groot deel, 74%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de ideale bestemming voor het vinden van een goedkope accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een camping dat bij jou past.

Hebben de campings in Alaska vaak een zwembad?

Zelden. Volgens de kennis van Holidu, heeft de minderheid van de campings hier een zwembad.

Zijn de campings in Alaska geschikt voor een vakantie met een grote groep of beter voor een uitstapje als koppel?

Volgens Holidu's gegevens, accepteert 72% van de campings vier gasten. Ongeveer 56% van de campings in Alaska hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de ideale bestemming voor families van vier!

Zijn campings een goed idee voor luxe vakanties in Alaska?

Het valt mee, campings in Alaska zijn niet erg goed uitgerust. Echter, als je op zoek bent naar een camping dat bijzonder is, dan moet je ook niet te lang wachten met reserveren. De beschikbaarheid van een verblijf is redelijk beperkt. Van de accommodaties in Alaska, heeft 3% een zwembad, 54% een tuin en 3% heeft een sauna. Als je op zoek bent naar ruimte, 72% van de campings verwelkomt grotere groepen.

Wil je weten welke maanden we het meest aanbevelen voor een reis naar Alaska?

De kenmerken die de accommodaties in Alaska aanbieden, is alles wat een vakantiebestemming nodig heeft en kunnen zich aanpassen aan alle soorten type reizigers en de tijd van het jaar. Er is een variatie aan opties, van zwembad tot airco. Je kunt er zeker van zijn dat Alaska een geweldige locatie is om 's winters en zomers te kunnen genieten van een vakantie.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Campings

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer