B&B's en pensions in Harlingen

B&B's en pensions in Harlingen

We hebben 9 B&B’s & pensions gevonden. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Accommodaties ontdekken

Gratis annulering
Vakantiehuis
Vakantieappartement
Internet
Huisdieren toegestaan
Balkon/Terras
4,0
 & meer

Populaire Bed & Breakfasts in Harlingen

B&b voor 2 personen, met tuin en uitzicht in Harlingen
B&b voor 2 personen, met tuin en uitzicht
1 slaapkamer
4,6
(253 recensies)
vanaf € 48 / nachtGRATIS annulering
B&b voor 2 personen, with uitzicht and zwembad as well as tuin, kindvriendelijk in Harlingen
B&b voor 2 personen, with uitzicht and zwembad as well as tuin, kindvriendelijk
1 slaapkamer
4,4
(257 recensies)
vanaf € 84 / nachtGRATIS annulering
B&b voor 2 personen, met terras en uitzicht in Harlingen
B&b voor 2 personen, met terras en uitzicht
1 slaapkamer
3,7
(410 recensies)
vanaf € 91 / nacht
Pension voor 2 personen, met uitzicht in Harlingen
Pension voor 2 personen, met uitzicht
1 slaapkamer
4,2
(405 recensies)
vanaf € 70 / nachtGRATIS annulering
B&b voor 2 personen, met tuin en uitzicht, met huisdier in Harlingen
B&b voor 2 personen, met tuin en uitzicht, met huisdier
1 slaapkamer
4,5
(231 recensies)
vanaf € 68 / nachtGRATIS annulering
Pension voor 2 personen, met uitzicht in Harlingen
Pension voor 2 personen, met uitzicht
1 slaapkamer
4,7
(288 recensies)
vanaf € 45 / nachtGRATIS annulering
B&b voor 2 personen, met terras en uitzicht in Harlingen
B&b voor 2 personen, met terras en uitzicht
1 slaapkamer
4,5
(492 recensies)
vanaf € 50 / nachtGRATIS annulering
B&b voor 2 personen, met uitzicht en terras in Harlingen
B&b voor 2 personen, met uitzicht en terras
1 slaapkamer
4,6
(176 recensies)
vanaf € 78 / nachtGRATIS annulering

Vind B&B’s & pensions in Harlingen

Kaart

Highlights in Harlingen

 • De Visserijdagen
 • Gezellig centrum
 • Gemeentemuseum het Hannemahuis
 • De Zuiderpier wandelroute
 • Dagje Leeuwarden

Meest gezochte voorzieningen B&B’s & pensions in Harlingen

Internet 7
Huisdieren toegestaan 1
Balkon/Terras 1
TV 6
Parkeermogelijkheid 3
Wasmachine 4

Andere accommodaties in Harlingen , die interessant kunnen zijn:

B&B's en pensions in Harlingen

B&B's en pensions in het centrum

In het noordwesten van Friesland ligt het mooie havenstadje Harlingen. In het knusse centrum zijn tal van B&B's en pensions te vinden en je bent op loopafstand van de haven en de pier. Veel B&B's en pensions liggen langs de grachten en je geniet van een fantastisch uitzicht over het water en de boten. In de ochtend wordt je verwend met een heerlijk ontbijt en de rest van de dag kun je in Harlingen heerlijk eten. Ook de winkels in de stad zijn op loopafstand van je B&B of pension.

Een natuurrijke omgeving

Harlingen ligt in een prachtig polderlandschap met tal van weilanden en dijken. In deze mooie natuurrijke omgeving is een mooi aanbod aan B&B's en pensions te vinden. Een aantal B&B's en pensions hebben fietsen te huur zodat je heerlijk kunt fietsen tijdens je vakantie. En bij bijna alle B&B's en pensions kun je je auto voor de deur parkeren. Vanuit Harlingen gaat er een trein naar omliggende plaatsen als Franeker, Dronrijp en Leeuwarden.

Reizigers en activiteiten

Bezienswaardigheden in Harlingen

Het centrum van Harlingen is ontzettend knus en er zijn tal van grachten te ontdekken. Hier staan prachtige pakhuizen en er zijn sfeervolle straatjes te vinden. Door de belangrijke handelspositie kreeg de havenstad al in 1234 stadsrechten en in de centrum zijn er 500 monumentale panden te ontdekken. Ook werden er prachtige tegels gemaakt en vandaag de dag kun je nog altijd een kijkje nemen hoe de tegels gemaakt worden. Bij de Harlinger Aardewerk & Tegelfabriek leer je alles over het vakmanschap en je kunt er schitterend aardewerk bewonderen en kopen. De oorspronkelijke tegels staan bekend als de Friese Witjes.

De omgeving van Harlingen

Harlingen is een centrale locatie om de rest van het noorden van Nederland te ontdekken. De zeehavenstad ligt direct aan de Waddenzee en vanuit de haven vertrekken er regelmatig boten naar Terschelling en Vlieland. Bij de Zuiderpier kun je heerlijk wandelen en zie je de boten de haven in- en uitvaren. Als je goed oplet kom je ook langs de Walvis, een sculptuur die om de paar minuten water de lucht inspuit. Langs de dijk kun je heerlijk fietsen en je komt langs dorpen als Zurich, Roptazijl en Koehool. Of maak een leuk uitstapje naar het IJsselmeer waar je tal van watersporten kunt beoefenen.

Harlingen is één van de Friese elf steden en via de Afsluitdijk is de havenstad uitstekend te bereiken.

Top 7 tips in Harlingen

1. Het Gemeentemuseum het Hannemahuis

Bij het Gemeentemuseum het Hannemahuis duik je de geschiedenis van Harlingen in. Je bewondert er scheepsmodellen, ambachtelijk werken en blauwwit aardewerk. Ontdek de jeneverstokerij van Sybrandt Talma of ontdek Baurs kunsthandel anno 1814.

2. Zeilen op de Waddenzee

Vanuit Harlingen varen er dagelijks zeilboten de Waddenzee. Tijdens een excursie leer je ontzettend veel over dit UNESCO-Werelderfgoed en de schipper laat je bijzondere plekjes zien. Er is een kans dat je onderweg zeehonden tegenkomt en je geniet van een heerlijke dag op het water.

3. Dagje Leeuwarden

Vanuit het centrum van Harlingen kun je met de trein naar Leeuwarden reizen. Hier is het leuk het Fries Museum te bezoeken of een kijkje te nemen bij de voormalige gevangenis de Blokhuispoort. Met kinderen is het leuk de Miniature People Route te volgen. Onderweg ontdek je kleine poppetjes en tafereeltjes die verborgen zijn in spleten en muren. Tussendoor ontdek je de schitterende binnenstad van Leeuwarden.

4. Rondvaart door de grachten

In de zomermaanden kun je een leuke rondvaart door de Harlingen grachten maken. Je vaart anderhalf uur langs de mooiste grachtenpanden en de schipper vermeld allerlei leuke wetenswaardigheden. Je komt langs authentieke sluisjes en prachtige singels.

5. De Visserijdagen

Eind augustus is het altijd groot feest in Harlingen. Dan vinden namelijk de Visserijdagen plaats. De stad staat bol van de activiteiten en er komen jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Je leert meer over de visserijsector, er is leuke live muziek en je kunt overheerlijk eten.

6. De Slachtedijk

Wil je een mooie lange wandeling maken? De Slachtedijk is inmiddels een klassieker in Friesland. De route is bijna 42 kilometer lang en loopt over een voormalige slaperdijk. Je wandelt door pittoreske Friese dorpjes en een prachtig landschap.

7. Franeker

In het nabijgelegen stadje Franeker kun je een kijkje nemen bij het Eise Eisinga Planetarium. Hier bewonder je een bewegend model van het zonnestelsel die door de wolspinner Eise Eisinga werd gebouwd. Het is een uniek museum waar je van alles leert over de ruimte.

FAQs: B&B’s & pensions in Harlingen

Wat voor type voorzieningen hebben de b&b's en pensions in Harlingen?

Onder de voorzieningen die je kunt filteren via Holidu, blijkt dat de b&b's en pensions in Harlingen, alles hebben waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire diensten die de b&b's en pensions hebben, zijn over het algemeen: wifi (100%), balkon (64%) en tuin (36%)...klinkt goed, toch?

Hoe worden de b&b's en pensions doorgaans beoordeeld in Harlingen?

De b&b's en pensions in deze regio krijgen veel positieve beoordelen. 55% van de b&b's en pensions in Harlingen een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren!

Zijn de b&b's en pensions in Harlingen geschikt voor families met kinderen?

Beoordelend aan de hand van de gegevens van Holidu, is 45% van de b&b's en pensions in Harlingen geschikt voor families met kinderen. Dus er zal geen probleem zijn om het perfecte appartement te vinden voor jou en je familie.

Zijn de b&b's en pensions in Harlingen passend voor reizigers met een huisdier?

Zeker weten! In Harlingen wordt bij 18% van de b&b's en pensions je de kans gegeven om je huisdier mee te nemen, 36% heeft daarnaast ook nog eens een tuin!

Hebben de b&b's en pensions in Harlingen over het algemeen een internetverbinding?

Zeker! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar, heeft 100% van de b&b's en pensions in Harlingen draadloos internet. Dus geen paniek, je zult verbonden blijven ten alle tijden!

Wat zijn de prijzen voor de b&b's en pensions normaal gesproken in Harlingen?

Een groot deel van de b&b's en pensions in Harlingen (91%) kost over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de droom bestemming voor het vinden van een goedkoop b&b en pension!

Zijn de b&b's en pensions in Harlingen geschikt voor een verblijf met een groep vrienden of beter voor een reis met een kleine groep?

Volgens Holidu's gegevens van afgelopen jaar, is 100% van de b&b's en pensions geschikt voor twee personen. Dus dit is de ideale bestemming voor koppels op vakantie. Klaar voor een weekendje weg samen naar Harlingen? Wacht niet met boeken!

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com B&B’s & pensions in Harlingen Booking.com B&B’s & pensions in Harlingen HomeAway B&B’s & pensions in Harlingen HomeAway B&B’s & pensions in Harlingen FeWo-direkt B&B’s & pensions in Harlingen FeWo-direkt B&B’s & pensions in Harlingen Vrbo B&B’s & pensions in Harlingen Vrbo B&B’s & pensions in Harlingen HRS B&B’s & pensions in Harlingen HRS B&B’s & pensions in Harlingen Abritel B&B’s & pensions in Harlingen Abritel B&B’s & pensions in Harlingen Airbnb B&B’s & pensions in Harlingen Airbnb B&B’s & pensions in Harlingen
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Friesland
 4. Waddenzee
 5. Waddeneilanden
 6. Nederlandse Noordzeekust
 7. Nederlandse kust
 8. Harlingen
 9. B&B’s & pensions Harlingen