Populaire Vakantieappartementen in Oosterhout

Vind Appartementen in Oosterhout

Highlights in Oosterhout

  • Brabant
  • Gezellig dorp
  • Carnavalsmuseum
  • Bakkerijmuseum Oosterhout
  • MOYA

Andere accommodaties in Oosterhout, die interessant kunnen zijn:

Appartementen in Oosterhout

Brabantse gezelligheid

Oosterhout is te vinden in het gezellige Brabant. Een vrij klein dorp waar je lekker vakantie kunt vieren! Een plek die ideaal is voor gezinnen en stelletjes. Of je nu veel van de omgeving wil ontdekken of eigenlijk uit wil rusten bij je appartement, het kan en mag allemaal. Oosterhout is trouwens ook een gemeente, welke een stuk groter is dan het dorp zelf. Zo heb je bijvoorbeeld ook Groenendijk en Baarschot, kleine plaatsen in de gemeente. De appartementen in Oosterhout worden in kleine getalen aangeboden. Dat betekent natuurlijk niet dat er niks te vinden is! De meeste appartementen in Oosterhout zijn voorzien van allerlei gemakken. Bekijk het aanbod van appartementen in Oosterhout en maak je keuze.

Geniet van musea

Oosterhout heeft genoeg musea waar je heerlijk kunt rondstruinen. Ga je met de kids op pad? Dan is het Bakkerijmuseum Oosterhout sowieso een aanrader! De kleintjes (en jijzelf) leren van alles over brood bakken, het is een echte ambacht. Naast de verschillende musea kun je ook de natuur opzoeken natuurlijk. Deze vind je vooral buiten de bebouwde kom, ontdek deze per fiets of te voet bijvoorbeeld. De appartementen in Oosterhout vind je in sommige gevallen ook middenin de natuur. Dat is dus ideaal als je voor een natuurvakantie gaat!

Reizigers en activiteiten

Musea in Oosterhout

Je hebt dus verschillende musea in Oosterhout. Zo kun je dus heel wat culturele activiteiten ondernemen in deze plaats/gemeente! Je hebt dus het Bakkerijmuseum Oosterhout. Een plek voor jong en oud om de fijne kneepjes van broodbakken te leren. Het is echt een kunst als je dit zo allemaal ziet! En in Museum Oud-Oosterhout zie je allemaal miniatuur gebouwen die ook in het groot in Oosterhout te zien zijn. Het museum is opgericht door de architect van het binnenhofje, dat nog steeds in Oosterhout te vinden is. En bezoek de Blauwe Camer, dat is een kasteel waar een klooster gevestigd is (Sint-Catharinadal).

Heidegebied bij Oosterhout

Tussen Oosterhout en Breda vind je een prachtig heidegebied, namelijk de Oosterheide. Hier kun je echt naar hartelust wandelen! Het is een aangelegd bos, maar doordat er veel soorten zijn geplant voelt het enorm natuurlijk en fijn! Het is bovendien een prachtig gebied om in alle seizoenen te bezoeken. Het mooist is natuurlijk de zomer of herfst. Dan heb je prachtige kleurschakeringen. En omdat er zo enorm veel verschillende soorten bomen geplant zijn, is er een heuse bomen bingo te doen onderweg. Zo houd je het hele gezin lekker bezig. Ook heb je boswachterij Dorst, in het zuiden van Oosterhout. Dit is ook een prachtig bosgebied. Tof is dat er ook veel zandheuvels liggen, dit komt omdat het een tijdje ook een militaire oefenplaats was (en een deel van de bomen gekapt werd).

Oosterhout ligt in het gezellige Brabant.

Top 7 tips in Oosterhout

1. Naar kasteel Blauwe Camer

Het zijn geen grote kastelen, maar Oosterhout heeft toch wel vijf sloten. En de Blauwe Camer is er eentje van. Het is een prachtig oud gebouw en er zit een klooster in.

2. Ontdek Oosterheide

Een mooie plek in de natuur vind je in Oosterheide. Een natuurgebied dat tussen Oosterhout en Breda ligt! Ontdek de prachtige bossen en geniet van de heuse bomen bingo die je kunt doen.

3. Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten

Ben je gek op carnaval of lijkt het je leuk om er meer over te leren? Dat kan in het Speelgoed- en Carnavalsmuseum Op Stelten. Het is een fantastische, kleurrijke plek waar je van alles leert over deze traditie.

4. Bakkerijmuseum Oosterhout

In Bakkerijmuseum Oosterhout leer je de fijne kneepjes van het vak. Althans, je ziet hoe brood nou eigenlijk gebakken wordt en je mag ook zelf aan de slag. Dit is vooral leuk voor de kids!

5. Boswachterij Dorst

Boswachterij Dorst is een heerlijk natuurgebied in het zuiden van Oosterhout. Het is een aangelegd bos, welke ook weer voor een deel gekapt is toen het een militair oefenveld werd. Hierdoor zijn ook zandduinen ontstaan, wat het vandaag de dag een veelzijdig gebied maakt.

6. MOYA

MOYA is een museum waar je allerlei kunst kunt ontdekken. Het is allemaal modern, afwisselend en dus verrassend! Je vindt het museum in Oosterhout zelf.

7. Oosterhout in miniatuur

Oosterhout heeft veel charmante huizen en gebouwen. Leuk is dat je deze ook in miniatuur kunt zien in Museum Oud-Oosterhout. Dit museum is opgericht door de architect Frans van der Leeuw.

Veelgestelde vragen over Appartementen in Oosterhout

Wat voor type voorzieningen worden er aangeboden bij de appartementen in Oosterhout?

Onder de faciliteiten die je kunt filteren via Holidu, blijkt dat de appartementen over veel faciliteiten beschikken waar reizigers naar verlangen! De meest populaire faciliteiten die verschaft worden, zijn over het algemeen: uitzicht (85%), wifi (85%) en balkon (80%). Super toch!

Hoe worden de appartementen normaliter beoordeeld in Oosterhout?

Appartementen worden hier gemiddeld goed beoordeeld. Volgens Holidu's database, heeft 45% een beoordeling van 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog percentage, hoog genoeg om te bevestigen dat hier veel appartementen zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de appartementen in Oosterhout geschikt voor families met kinderen?

Volgens de Holidu database, is 40% in deze regio kindvriendelijk. Het zal daarom gemakkelijk zijn om een ideaal verblijf voor jou en je kinderen te vinden. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de appartementen in Oosterhout huisdiervriendelijk?

Natuurlijk! In deze regio wordt bij 20% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 30% heeft zelfs een tuin!

Bieden de appartementen in Oosterhout doorgaans draadloos internet?

Welzeker! Volgens Holidu's database heeft 85% van de appartementen wifi. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat zijn de prijzen voor de appartementen normaal gesproken in Oosterhout?

Volgens de Holidu gegevens, zijn er een paar appartementen in deze regio die minder dan €100 per nacht kosten.

Zijn de appartementen hier over het algemeen uitgerust met een open haard of een zwembad?

Niet altijd. Volgens Holidu's database, is in Oosterhout maar 5% uitgerust met een zwembad.

Zijn de appartementen in Oosterhout geschikt voor een vakantie met grote groepen of eerder voor een reis als koppel?

Volgens de geselecteerde data van Holidu, verwelkomt 45% van de appartementen vier gasten. Ongeveer 25% van de appartementen in Oosterhout hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming voor een kleine groep vrienden!

Zijn de appartementen in Oosterhout een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Meer dan de helft van de appartementen hebben een balkon en een uitzicht (80% en 85%) het is de beste bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 30% heeft zelfs een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden. Als je houdt van dineren in de buitenlucht en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 35% van de appartementen is hiermee uitgerust.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in OosterhoutBooking.com Appartementen in Oosterhout
Airbnb Appartementen in OosterhoutAirbnb Appartementen in Oosterhout
Vrbo Appartementen in OosterhoutVrbo Appartementen in Oosterhout
Bookiply Appartementen in OosterhoutBookiply Appartementen in Oosterhout
FeWo-direkt Appartementen in OosterhoutFeWo-direkt Appartementen in Oosterhout
Abritel Appartementen in OosterhoutAbritel Appartementen in Oosterhout
HRS Appartementen in OosterhoutHRS Appartementen in Oosterhout
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Noord-Brabant
  4. Oosterhout
  5. Appartementen Oosterhout