Vind Appartementen in Kerkrade

Andere accommodaties in Kerkrade, die interessant kunnen zijn:

Veelgestelde vragen over Appartementen in Kerkrade

Wat voor type voorzieningen kan je verwachten bij de appartementen in Kerkrade?

Wat betreft de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de appartementen veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (74%), balkon (58%) en tuin (47%). Klinkt goed, toch?

Hoe beoordelen reizigers de appartementen meestal in Kerkrade?

Appartementen hebben hier erg positieve recensies. Conform de Holidu database, heeft 21% een beoordeling van 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog aandeel, hoog genoeg om te bevestigen dat hier redelijk wat appartementen zijn die erg aangenaam zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de appartementen in Kerkrade geschikt voor families met kinderen?

Volgens de gegevens van Holidu, is 68% in deze regio geschikt voor families met kinderen. Het zal daarom niet moeilijk zijn om een ideaal verblijf voor jou en je kinderen te vinden. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de appartementen in Kerkrade huisdiervriendelijk?

Absoluut! In deze regio wordt bij 32% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 47% heeft daarnaast ook nog eens een tuin!

Hebben de appartementen in Kerkrade over het algemeen draadloos internet?

Vanzelfsprekend! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 74% van de appartementen draadloos internet. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat betaal je voor de appartementen gemiddeld in Kerkrade?

Volgens Holidu's database, zijn er niet veel appartementen in deze regio die minder dan €100 per nacht kosten.

Zijn de appartementen in Kerkrade geschikt voor een verblijf met een grote groep of eerder voor een weekendje weg met een kleine familie?

Volgens de geselecteerde data van Holidu, accepteert 47% van de appartementen vier personen. Ongeveer 47% van de appartementen in Kerkrade hebben minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is de perfecte bestemming voor families van vier!

Zijn de appartementen in Kerkrade een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

In deze regio heeft 58% een balkon of terras en 42% een prachtig uitzicht, maar dat vertegenwoordigt niet de meerderheid, beschikbaarheid kan dus variëren. Als dit belangrijk voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruik maken van de filtres om er zeker van te zijn dat je een appartement vindt die perfect voor je is. Toch heeft, 47% van de appartementen in Kerkrade een tuin, waar je kan relaxen.

Meest gezochte voorzieningen voor Appartementen in Kerkrade

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in KerkradeBooking.com Appartementen in Kerkrade
Airbnb Appartementen in KerkradeAirbnb Appartementen in Kerkrade
Vrbo Appartementen in KerkradeVrbo Appartementen in Kerkrade
Bookiply Appartementen in KerkradeBookiply Appartementen in Kerkrade
FeWo-direkt Appartementen in KerkradeFeWo-direkt Appartementen in Kerkrade
Abritel Appartementen in KerkradeAbritel Appartementen in Kerkrade
HRS Appartementen in KerkradeHRS Appartementen in Kerkrade
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Limburg
  4. Kerkrade
  5. Appartementen Kerkrade