Vind Vakantiehuizen in Knysna

De beste Vakantiehuizen in Knysna

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
meer...
Knysna, West-Kaap
Vakantiehuis • 8 Pers. • 4 Slaapkamers
5,0
Luxe huis met 4 slaapkamers in Sedgefeield, Tuinroute, West-Kaap, voor vakantie in december. Dit huis is een droom voor entertainers. Bar / entertainmentruimte met pooltafel leidt via een grote stapeldeur naar een zwembad dat is ingebouwd in het dek op de middelste verdieping. Het huis heeft een open plancken / lounge / eetkamer en een entertainmentruimte, dit is een grote sace. Er is een indoor braai en outdoor gas braai. Er is een aparte bijkeuken / bijkeuken met vaatwasser en wasmachine. Er zijn 3 slaapkamers op de middelste verdieping. Een badkamer met badkuip en doucheservice deze 3 sl...
vanaf € 223 / nacht
meer...
Knysna, West-Kaap
Vakantiehuis • 25 m² • 1 Slaapkamer
We huren een kleine kamer met 2 bedden, eenvoudig, met ventilator. Geniet anders van alle bewegingsvrijheid van het hele huis met al zijn charme. De kamer is een geweldige aanvulling voor gezinnen die reizen met kinderen die een aparte kamer voor hen willen, bijv. B. in verband met de "groene" kamer. Combinatiekortingen worden nog steeds toegekend i. H. V. 10 euro per nacht in deze kamer.Het huis zelf is absoluut stil aan het einde van een straat, zonder directe buren en ingebed in een natuurlijke omgeving. Je hebt de keuze tussen 4 heel verschillende kamers of het huren van het hele huis m...
vanaf € 50 / nacht
meer...
Knysna, West-Kaap
Vakantiehuis • 6 m² • 3 Slaapkamers
5,0
(2 recensies)
Greenhole ligt aan de prachtige blauwe zoutwaterlagune van Leisure Isle. Er is een rijkdom aan natuur en het zijn de vogels, vlinders en zeedieren die Greenhole Cottage een echte oase maken.Zittend op de Verandah kan men genieten van de constant veranderende scène van voorbij vliegende vliegers en jachten. We rijden vaak fietsen naar de Leisure Island kunstgalerie coffeeshop, of wandelen door het water naar het East Heads Cafe. De kinderen zijn constant aan het kanoën, vissen, fietsen en af en toe aan boord van een paar nieuwe vriendenjachten, zeilen.Leisure Isle biedt een ongelooflijke erv...
vanaf € 170 / nacht

Andere accommodaties in Knysna, die interessant kunnen zijn:

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen van vakantiehuizen Knysna

€ 184voor 4 feb. - 11 feb.
€ 257 jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Gemiddelde prijs per week

Beschikbaarheid van vakantiehuizen Knysna

65%voor 4 feb. - 11 feb.
80% jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Beschikbare accommodaties in %

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Knysna

Wat is de gemiddelde prijs van een vakantiewoning in Knysna?

Tegen een gemiddelde prijs van €160 per nacht, ligt deze bestemming aan de bovenzijde van de prijsklasse voor huizen in Zuid-Afrika.

In welke tijd van het jaar kun je gemiddeld de beste prijzen verwachten voor een vakantiehuis in Knysna?

De maanden met de meest gereduceerde prijzen in Knysna zijn: mei, september en oktober, met een gemiddelde prijs per nacht van respectievelijk €119, €127 en €144.

Wanneer zijn vakantiehuizen duurder in Knysna?

In deze regio zien we de hoogste prijzen gedurende de maand december (gemiddeld €235 per nacht), gevolgd door februari (€182) en november (€180). Het is misschien de meest gewilde periode om Knysna te bezoeken, maar niet om te sparen op een accommodatie.

Is het handig om een trip naar Knysna ruim van tevoren te plannen?

Reizigers die spontaan willen boeken, zijnwelkom aangezien de gemiddelde beschikbaarheid in Knysna 60% is. Hiermee ligt deze bestemming boven het gemiddelde in Zuid-Afrika.

In welke maand zijn de meeste accommodaties beschikbaar in Knysna?

Mei, juni en oktober zijn de maanden (in volgorde van hoog naar laag) met de hoogste beschikbaarheid in Knysna, met een gemiddeld percentage van respectievelijk 68%, 67% en 64%.

In welke maanden zijn er minder vakantiehuizen beschikbaar?

De vraag naar accommodaties bereikt het maximum in december, met een gemiddelde beschikbaarheid van 42%. De tweede maand waarin de vraag hoog is, is januari met 46% beschikbaarheid en de derde maand is februari met 55%.

Hoeveel accommodaties kan ik via Holidu vinden in Knysna?

Holidu biedt hier ongeveer 610 huisjes aan van 6 verschillende aanbieders. Dus wat voor vakantiewoning je ook zoekt, bij ons vind je wat je zoekt!

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in KnysnaBooking.com Vakantiehuizen in Knysna
Airbnb Vakantiehuizen in KnysnaAirbnb Vakantiehuizen in Knysna
Vrbo Vakantiehuizen in KnysnaVrbo Vakantiehuizen in Knysna
Bookiply Vakantiehuizen in KnysnaBookiply Vakantiehuizen in Knysna
FeWo-direkt Vakantiehuizen in KnysnaFeWo-direkt Vakantiehuizen in Knysna
Abritel Vakantiehuizen in KnysnaAbritel Vakantiehuizen in Knysna
HRS Vakantiehuizen in KnysnaHRS Vakantiehuizen in Knysna
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Zuid-Afrika
  3. Knysna