Vind Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)

Highlights in Santa Barbara (USA)

  • Amerikaanse Rivièra
  • Santa Barbara County Courthouse
  • Historisch Genootschapsmuseum
  • Modern in de radiozone

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige prijzen van vakantiehuizen Santa Barbara (USA)

€ 424voor 7 okt - 14 okt
€ 546 jaarlijks gemiddelde
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
Gemiddelde prijs per week

Huidige beschikbaarheid van vakantiehuizen Santa Barbara (USA)

6%voor 7 okt - 14 okt
27% jaarlijks gemiddelde
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Santa Barbara

Zonnige vakantiehuizen nabij de kust

In de Californische stad Santa Barbara wachten zonnige vakantiehuizen op u voor gratis gebruik. Of het nu direct in het centrum van de stad, in een van de omliggende wijken of in de nabijheid van een comfortabele kust - boek een vakantieappartement met een prachtig uitzicht op zee, een vakantiehuis in Spaanse stijl, een appartement met tuin voor ontspanning of huur een compleet vakantiecomplex voor een reisgezelschap tot 26 personen.

Vakantie in Santa Barbara

Plaats en oriëntatie

Kustplaats aan de "Amerikaanse Riviera"

Santa Barbara is de hoofdstad van Santa Barbara County in de staat Californië in de Verenigde Staten van Amerika. Ongeveer 137 kilometer ten noordwesten van Los Angeles, Santa Barbara is gelegen in de directe nabijheid van de Stille Oceaan. De Spaans-Mexicaanse invloed wordt duidelijk als je kijkt naar het stadsbeeld, dat door zijn mediterrane uitstraling in combinatie met het overheersende mediterrane klimaat van de stad de naam "Amerikaanse Riviera" heeft gekregen. Santa Barbara en het Montecito district zijn een van de meest welvarende gebieden in de VS, het aantrekken van toeristen en het zijn een gewilde verblijfplaats voor beroemdheden.

East Beach in Santa Barbara
East Beach in Santa Barbara
In 1969/70 verwierf het onderzoeksinstituut Santa Barbara wereldwijde bekendheid met de ontwikkeling van de maanauto.

Top reistips

1. Gerechtsgebouw van Santa Barbara County

Het gerechtsgebouw van Santa Barbara County Courthouse is niet alleen een bezoek waard vanwege zijn architectonische aanwezigheid. Midden in het centrum van de stad is het pittoreske prachtige gebouw in Spaans-Moorse paleisstijl gebouwd in 1929 en is omgeven door uitgestrekte groene ruimten. Santa Barbara's bezienswaardigheid is de 26 meter hoge klokkentoren van het gerechtsgebouw, vanaf de top van de toren heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad tot aan de bergen van Santa Ynez en het eiland Santa Cruz in de Stille Oceaan.

2e Cultuurgeschiedenis in het Historisch Genootschapsmuseum

Santa Barbara is beroemd om zijn culturele en historische musea. Het Historical Society Museum nodigt u uit voor een uitgebreide tentoonstelling over de cultureel relevante diversiteit van de Californische kuststad. Een vernissage, bijvoorbeeld, geeft een onderhoudend inzicht in de ontwikkeling van de stad en vertelt over de Amerikaanse, Spaanse en Mexicaanse periode van de geschiedenis van de stad aan de hand van historische documenten, eerbiedwaardige kostuums, kostbare schilderijen en zeldzame rariteiten.

3. Excursie naar de "radiozone".

Niet ver van uw stucwerk-vakantiehuis, is het de moeite waard om een omweg te maken naar de moderne "Funk Zone", rijk aan contrasten. Op slechts een steenworp afstand van het historische centrum van Santa Barbara en dicht bij het strand biedt de "zone" door de eigenaar geleide microbrouwerijen, individuele boetieks en alternatieve kunstgalerijen. In deze voormalige industriële wijk vinden regelmatig wijnproeverijen en culinaire evenementen plaats, waarvan de deelname wordt aanbevolen voor een onvergetelijke vakantie.

Stearns Wharf in Santa Barbara bij zonsondergang
Stearns Wharf in Santa Barbara bij zonsondergang

Informatie over vakantiehuizen in Santa Barbara

🏡 Vakantiehuizen beschikbaar: 521 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -57%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €38.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, barbecue en balkon.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 173 accommodaties.
📶 Voor workation: 99% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 91 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)

Wat voor type faciliteiten zijn er beschikbaar bij de vakantiehuizen in Santa Barbara?

Met betrekking tot de filters die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de vakantiehuizen over alles beschikken waar reizigers van dromen! De meest populaire faciliteiten die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (99%), balkon (65%) en barbecue (63%). Super toch!

Hoe worden de vakantiehuizen normaal gesproken beoordeeld in Santa Barbara?

In deze regio ontvangen ze veel positieve beoordelingen. Veel (54%), hebben een beoordeling van 4,5 sterren. Wat inhoudt dat het in Santa Barbara mogelijk is om gemakkelijk een vakantiehuis te vinden voor je volgende vakantie!

Zijn de vakantiehuizen in Santa Barbara passend voor reizigers met een huisdier?

Zeker weten! In deze regio wordt bij 34% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 50% heeft zelfs een tuin!

Hebben de vakantiehuizen in Santa Barbara doorgaans wifi?

Welzeker! Volgens Holidu's gegevens heeft 99% van de vakantiehuizen wifi. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat betaal je voor de vakantiehuizen gemiddeld in Santa Barbara?

Volgens de data die is verzameld afgelopen jaar, zijn er niet veel vakantiehuizen in deze regio die minder dan €100 per nacht kosten.

Zijn de vakantiehuizen hier over het algemeen voorzien van een zwembad?

Zeker weten! Volgens de data van Holidu, hebben veel vakantiehuizen hier een zwembad. Het is daarom een perfecte bestemming voor de zomer! Bovendien heeft 63% zelfs een barbecue!

Zijn de vakantiehuizen in Santa Barbara geschikt voor een verblijf met een groep vrienden of eerder voor een weekendje weg met een kleine familie?

Volgens Holidu's gegevens, accepteert 78% van de vakantiehuizen vier reizigers. Ongeveer 66% van de vakantiehuizen in Santa Barbara beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming voor een kleine groep vrienden of met een kleine familie!

Zijn er luxe vakantiehuizen in Santa Barbara?

Mocht je op zoek zijn naar een accommodatie met zwembad en sauna, dan raden we je aan om verder te kijken. Santa Barbara heeft namelijk vrij weinig vakantiehuizen met deze voorzieningen.

Weet je wat de beste tijd is, als je wilt reizen naar Santa Barbara?

Afgaande op de voorzieningen bij de vakantiehuizen in Santa Barbara, is het een ideale bestemming waarvan je op ieder moment van het jaar kan genieten. Omdat er verschillende opties zijn, zoals airco of een zwembad en nog veel meer. Je kunt er zeker van zijn dat Santa Barbara een geweldige locatie is om 's winters en zomers te kunnen genieten van een vakantie.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)Booking.com Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
Airbnb Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)Airbnb Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
Vrbo Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)Vrbo Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
Bookiply Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)Bookiply Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
FeWo-direkt Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)FeWo-direkt Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
Abritel Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)Abritel Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
HRS Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)HRS Vakantiehuizen in Santa Barbara (USA)
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Verenigde Staten
  3. Californie
  4. Santa Barbara (USA)