Vakantiehuizen in Zierikzee

Vakantiehuizen in Zierikzee

Vergelijk 12 accommodaties in Zierikzee en boek voor de beste prijs!

Vind Vakantiehuizen in Zierikzee

Highlights in Zierikzee

  • Zeeuwse stad
  • 600 monumenten
  • Stadhuismuseum
  • Stadstour
  • Watersnoodmuseum Ouwerkerk

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Zierikzee, die interessant kunnen zijn

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige prijzen van vakantiehuizen Zierikzee

€ 160voor 1 jun - 8 jun
€ 194 jaarlijks gemiddelde
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
mei
Gemiddelde prijs per week

Huidige beschikbaarheid van vakantiehuizen Zierikzee

< 1%voor 1 jun - 8 jun
28% jaarlijks gemiddelde
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mrt
apr
mei
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Zierikzee

Monumentenstad

Het leuke aan Zierikzee is onder andere dat het een echte monumentenstad is, je vindt er meer dan 600 namelijk! Vroeger was Zierikzee al van groot belang voor de handel, dat zie je terug aan de prachtige grachtenpanden die er staan. Het is een heerlijke havenstad waar je kunt winkelen en rond kunt struinen. De vakantiehuizen in Zierikzee zijn heel divers en liggen veelal in het centrum. Zo ben je overal heel snel en kun je lopend naar de bezienswaardigheden, wat ook zo z’n voordelen heeft. Bekijk nu het aanbod van vakantiehuizen in Zierikzee en maak je keuze! Je gaat sowieso een mooi plekje voor jou en je partner of gezin vinden.

Geniet van je vakantiehuis

De meeste vakantiehuizen zijn vrij ruim opgezet. Zo kun je genieten van je vrijheid en het echte vakantiegevoel. Mocht je liever in de buurt van de stad willen zitten, kijk dan eens bij Kerkwerve of Colijnsplaat, voor die laatste plek moet je de brug over. Geniet van weidse uitzichten, de zilte zee en de vriendelijke en nuchtere inwoners van het eiland Schouwen-Duiveland. Vanaf Zierikzee ben je zo in andere steden op het eiland, zoals Renesse en Burgh-Haamstede. Het is handig om met eigen auto te komen, dan ben je overal zo. Bovendien hebben de meeste vakantiehuizen in Zierikzee parkeergelegenheid voor de deur. Al dan niet op eigen terrein.

Vakantie in Zierikzee

Locatie en oriëntatie

Het mooie Zierikzee

Zierikzee is een havenstad op het mooie Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het is een plek met een rijke geschiedenis. Vroeger, in de tijd van de VOC, kende de stad hoogtijdagen. Dit zie je vooral terug aan de prachtige grachtenpanden en andere mooie gebouwen die hier staan. Het is een stad vol monumenten! Je kunt genieten van meer dan 600 exemplaren. De haven speelt nog steeds een grote rol in de stad, bezoek deze zeker. In de omgeving van Zierikzee vind je de dorpen Kerkwerve, Ouwerkerk en Nieuwerkerk.

De beste reistijd voor Zierikzee

In het mooie Zeeland schijnt de zon het vaakst, is gebleken! Dus in de zomervakantie moet je zeker richting Zeeland, ofwel Zierikzee. Dan heb je de meeste kan op zonneschijn en kun je genieten van het prachtige weer en landschap. De lente is ook een lekkere periode, perfect om de omgeving per fiets of te voet te ontdekken. De herfst is al een stuk minder aangenaam, evenals de winter. Er is veel minder te beleven en het weer zal niet fantastisch zijn.

Reizigers en activiteiten

Zierikzee voor cultuurliefhebbers

Eigenlijk is het het allerleukst als je Zierikzee ontdekt tijdens een stadswandeling. Dan zie je gewoonweg het meest! Je hebt er oude stadspoorten, oude huisjes en een prachtige haven. Neem een gids mee, zodat hij of zij meer achtergrondinformatie kan geven. Deze stad heeft een grote geschiedenis! Daarnaast kun je ook het Stadhuismuseum bezoeken. Dit museum vertelt je van alles over de geschiedenis van deze stad. Het is een klein museum, maar zeker een bezoekje waard.

Zierikzee voor foodies en shoppers

In het mooie Zierikzee zit je goed als je van lekker eten houdt. Zo moet je zeker de Bolus een keer proberen. Dit is een typisch Zeeuws broodje met suiker en kaneel. En natuurlijk moet je ook de meest verse oesters proeven! Deze zijn heerlijk ziltig en megavers. Ook leuk zijn de vele vintage winkels die in Zierikzee zitten. Hier scoor je een aantal unieke items voor niet al te veel geld. Zo leuk! Al etend en shoppend kom je de dag wel door.

Zierikzee is prachtige havenstad in Zeeland die een grote rol speelde in de VOC tijd.

Top 5 tips in Zierikzee

1. Stadswandeling

Het prachtige centrum heeft meer dan 600 monumenten, dus je weet van tevoren dat dit een leuk tochtje gaat worden. Maak zeker een stadswandeling met een gids als je meer wil leren over de gebouwen en de opbouw van de stad.

2. Proef lekkernijen

De lekkernijen in Zierikzee zijn eigenlijk typisch voor heel Zeeland, maar dat mag de pret niet deren. Hier eet je heerlijke mosselen, oesters en de welbekende Bolus. Dit is een broodje met kaneel en suiker, what’s not to like!

3. Vintage winkels

Ben je gek op vintage winkels? Dan zit je goed in Zierikzee! Hier vind je een aantal prachtige vintage winkeltjes. Heerlijke plekken waar je tussen de gebruikte spullen kunt snorren. Hier scoor je unieke items!

4. Watersnoodmuseum Ouwerkerk

In het nabijgelegen Ouwerkerk vind je het Watersnoodmuseum. Een must als je eigenlijk niet veel van de watersnoodramp van 1953 weet. Hier ontdek je allerlei verhalen verteld vanuit verschillende perspectieven.

5. Dagje naar het strand

Het strand mag je zeker niet overslaan op een mooie zomerse dag. Bezoek het strand bij Zierikzee, het is lekker breed en lang. Hier geniet je van het zonnetje, het strand en de zee! Dit is ook een heerlijke plek voor gezinnen, het is overzichtelijk.

Informatie over vakantiehuizen in Zierikzee

🏡 Vakantiehuizen beschikbaar: 38 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -42%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €32.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, balkon en uitzicht.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 5 accommodaties.
👩‍👩‍👧‍👦 Voor families: 8% van de accommodaties.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Zierikzee

Wat voor type voorzieningen hebben de vakantiehuizen in Zierikzee?

Wat betreft de filters die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de vakantiehuizen alles te bieden hebben waar reizigers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: wifi (86%), uitzicht (68%) en balkon (68%). Super toch!

Hoe beoordelen reizigers de vakantiehuizen meestal in Zierikzee?

Vakantiehuizen worden in deze regio erg goed beoordeeld. Conform de gegevens van Holidu, heeft 25% een beoordeling van gemiddeld 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog percentage, hoog genoeg om te bevestigen dat hier veel vakantiehuizen zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de vakantiehuizen in Zierikzee passend voor reizigers met een huisdier? Hebben de vakantiehuizen in Zierikzee meestal een internetverbinding?

Jawel! Volgens Holidu's database heeft 86% van de vakantiehuizen draadloos internet. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat zijn de prijzen voor de vakantiehuizen normaal gesproken in Zierikzee?

Een groot deel, 98%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het reserveren van een goedkope accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een vakantiehuis dat bij jou past.

Hebben de vakantiehuizen in Zierikzee gewoonlijk een zwembad?

Zelden. Volgens de data die Holidu verzameld heeft, is in Zierikzee maar 5% uitgerust met een zwembad.

Zijn de vakantiehuizen in Zierikzee geschikt voor een tripje met een grote groep of eerder voor een vakantie met een kleine familie?

Volgens de database van Holidu, verwelkomt 45% van de vakantiehuizen vier gasten. Ongeveer 25% van de vakantiehuizen in Zierikzee hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming voor een kleine groep vrienden of met een kleine familie!

Zijn vakantiehuizen een goed idee voor een luxe reis in Zierikzee?

Het valt mee, vakantiehuizen in Zierikzee zijn niet erg goed uitgerust. Echter, als je op zoek bent naar een unieke accommodatie, adviseren we je ook niet te lang te wachten met boeken. De accommodaties zijn in deze regio snel vol. In Zierikzee, heeft 5% een zwembad, 30% een tuin en 2% heeft een sauna. Als je op zoek bent naar ruimte, 45% van de vakantiehuizen verwelkomt groepen met meerdere volwassenen.

Hebben de vakantiehuizen in Zierikzee opties om van een buitenruimte rond het verblijf te genieten?

Ja, Zierikzee is de beste plek om hiervan te profiteren! Hier heeft 68% van de vakantiehuizen een balkon of terras en 68% heeft een uitzicht. Ongeveer 30% heeft ook een tuin, je zal geen probleem hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Voor barbecuefanaten is het een goed idee om te dubbel checken of er een aanwezig is bij de accommodatie, omdat 16 % een barbecue heeft.

Als ik zin heb in een reisje naar Zierikzee, wat is dan de beste tijd van het jaar?

Afgaande op de voorzieningen bij de vakantiehuizen in Zierikzee, is het een bestemming die bij alle seizoenen past. Er zijn accommodaties met zwembad, airco en zelfs een open haard. Daarom zal je van Zierikzee kunnen genieten in comfort, het hele jaar door.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer