Vind Vakantiehuizen in Orosei

Highlights in Orosei

  • Oude ruïnes van Sa Linnarta
  • 13 middeleeuwse en barokke kerken
  • Sa Preione Vezza Kasteel en Guiso Museum
  • Heldere zandstranden voor zwemplezier

De beste Vakantiehuizen in Orosei

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
meer...
Orosei, Golf Van Orosei
Vakantiehuis • 120 m² • 6 Slaapkamers
3,5
(5 recensies)
Gelegen in het groene landschap van Orosei ingebed vakantiehuis, ongeveer 6 km van de prachtige Golf van Orosei, op meer dan 20 km van de kustlijn waarlangs alternatieve stranden en adembenemende steile kliffen elkaar afwisselen. Liefhebbers van geschiedenis en religieuze architectuur, gevonden in de gemeente Orosei met 17 kerken en twee archeologische plaatsen: Nuraghe Rampinu en het Nuraghische dorp Sa Linnarta. Buiten vindt u onder een olijfboom een marmeren plaat, waar u buiten kunt dineren. De hoogte van de verdiepingen is 2,2 meter. Private watervoorziening, geen drinkwater in de huis.
vanaf € 114 / nacht
meer...
Orosei, Golf Van Orosei
Vakantiewoning • 30 m² • 2 Slaapkamers
Het studio in Orosei heeft kan gereserveerd worden tot 2 personen. Accommodatie De accommodatie heeft een oppervlakte van 30 m² issmaakvol gemeubileerde. De woning bevindt zich op 20 m van het busstation "Arst", 200 m van het dorp "Centro storico di Orosei", 450 m van de supermarkt "Pam", 500 m van de supermarkt "Simply", 3 km van het zandstrand "Marina di Orosei", 100 km van de luchthaven "Aeroporto di Olbia" en is gelegen in een gebied met de volgende kenmerken kindvriendelijke buurt zone en in het centrum.Tevens heeft u de beschikking over internet (wifi), haardroger, balkon, warmtepomp,...
vanaf € 5.000 / nacht
meer...
Sas Linnas Siccas, Orosei
Vakantiewoning • 40 m² • 1 Slaapkamer
2,0
Het appartement in Orosei heeft 1 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 3 personen. Accommodatie De accommodatie heeft een oppervlakte van 40 m² issmaakvol gemeubileerde, met uitzicht zee en de tuin. De woning bevindt zich op 350 m van het zandstrand, 350 m van het rotsstrand, 2 km van het dorp "Sos Alinos", 2 km van het busstation "Arst", 3 km van de supermarkt "Supermercato Crai", 3 km van de supermarkt "Supermercato Pam", 7 km van het natuurparken "Oasi di Bidderosa", 11 km van het dorp "Orosei", 90 km van de luchthaven "Aeroporto Olbia-Costa Smeralda" en is gelegen in een gebied ...
vanaf € 5.000 / nacht

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen van vakantiehuizen Orosei

€ 116voor 10 dec. - 17 dec.
€ 138 jaarlijks gemiddelde
jan.
feb.
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Gemiddelde prijs per week

Beschikbaarheid van vakantiehuizen Orosei

50%voor 10 dec. - 17 dec.
62% jaarlijks gemiddelde
jan.
feb.
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Orosei

Tussen cultuur en strand

De Middellandse Zee is vanuit elk vakantiehuis in Orosei in korte tijd te bereiken. Van sommige accommodaties is men na een korte wandeling al op het strand. Daarom kunt u op aanvraag een vakantieappartement in Orosei boeken, dat een balkon met uitzicht op zee heeft. Sommige appartementen in Orosei hebben ook buitenzwembaden. Als u het bijzonder rustig vindt, kies dan voor een vakantiehuis op enkele kilometers van het strand.

Vakantie in Orosei

Plaats en oriëntatie

Vakantie aan de Tyrreense Zee

Orosei is een gemeente in Oost-Sardinië. Het behoort tot de Italiaanse provincie Nuoro en heeft ongeveer 7000 inwoners. Orosei ligt aan de kustweg die van Olbia naar Cagliari leidt. Het ligt ook in de delta van de Cedrino-monding, op slechts 3 km van de zeekust.

De economie van de Orose is gebaseerd op de drie pijlers van de landbouw, de steengroeven en het toerisme, aangezien er marmer en graniet en zeer vruchtbare, regelmatig overstroomde landbouwgronden zijn.

Top 3 reistips

1e rondleiding door historische kerken

Vanaf het centrale Piazza del Popolo naar Piazza del Popolo naar Piazza delle Poste, kunt u de meeste van de 13 kerken van Orosei zien. Onder hen zijn veel middeleeuwse en barokke gebouwen. Naast de barokke parochiekerk van San Giacomo Apostolo staat de 18e eeuwse kapel van Santa Croce. Ook het barokke Oratorium del Rosario en de Sas Animas kapel zijn prachtig. De kerk van Sant'Antonio Abate, die een ziekenhuis en de Pisaanse uitkijktoren van Sant'Antonio omvat, is moeilijk te missen.

2. Kennismaken met de Nuraghi-cultuur

Het gebied rond Orosei was al bewoond ten tijde van de Nuraghi cultuur uit de bronstijd. De ruïnes van het Nuraghen dorp Sa Linnarta getuigen hiervan vandaag de dag. Op een oppervlakte van drie hectare ziet u een fonteintempel, een centrale toren, de overblijfselen van enkele woongebouwen, twee zijtorens en twee muurringen. Het complex is schilderachtig gelegen op een hoogte van 145 meter aan de rand van een basaltplateau.

3. Op de sporen van oude adel

Kasteel Sa Preione Vezza ligt in de Piazzetta delle Anime en was een gevangenis van 1449 tot de 19e eeuw. Een van de aangrenzende gerestaureerde herenhuizen herbergt het Guiso Museum, waar traditionele klederdracht, poppentheatervoorwerpen, schilderijen en meer te zien zijn.

Dingen om te weten

Bril om te juichen en te verwonderen over

Al medio januari vindt in Orosei een belangrijk festival plaats: De Antonius brand wordt aangestoken tussen de oude palazzi van de oude stad. Na een service en een processie worden er snoepjes uitgedeeld. Met Pasen is een bezoek aan Oliena, een paar kilometer verderop, de moeite waard. De processies daar, die vergezeld gaan van voetzoekers en geweerschoten, worden S'incontru genoemd. In mei is er een plechtige bootprocessie ter ere van de heilige te zien, beginnend bij de Santa Maria 'e Mare kerk op de linkeroever van de Cedrino, ten noorden van Orosei.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Orosei

Wat betaal je gemiddeld voor een huisje in Orosei?

Hier betaal je een gemiddelde prijs van €116 per nacht. Een vrij hoge prijs voor bestemmingen in Italië.

Wanneer zijn de vakantiehuizen in Orosei het goedkoopst?

De maanden die je in staat stellen om het meeste te sparen in Orosei zijn: december, november en april, met een gemiddelde prijs per nacht van respectievelijk €97, €102 en €105.

Wanneer zijn accommodaties relatief duur in Orosei?

We zien dat de kosten per nacht in Orosei gemiddeld het hoogst zijn in de maanden: augustus (€158), juli (€146) en juni (€123).

Zijn er in de regel veel huisjes beschikbaar in Orosei?

Als je besluit om Orosei te bezoeken, stellen we voor om je uitstapje van tevoren te organiseren, omdat het in de regel een erg druk bezochte vakantiebestemming is, met een gemiddelde bezettingsgraad van 52%.

In welke maand is het merendeel van de vakantiewoningen vrij in Orosei?

De maanden met de hoogste beschikbaarheid aan huizen in Orosei zijn: mei (met een gemiddelde beschikbaarheid van 71%), april (68%) en juni (64%).

Wanneer zijn de meeste vakantiewoningen volgeboekt?

De vraag naar accommodaties bereikt het toppunt in augustus, met een gemiddelde beschikbaarheid van 10%. De tweede maand waarin de vraag hoog is, is juli met 30% beschikbaarheid en de derde maand is januari met 41%.

Hoeveel vakantiewoningen worden er via Holidu aangeboden in Orosei?

In Orosei werken we met 24 verschillende partners samen, om jou een keuze uit 610 vakantiehuizen aan te bieden.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in OroseiBooking.com Vakantiehuizen in Orosei
Airbnb Vakantiehuizen in OroseiAirbnb Vakantiehuizen in Orosei
Vrbo Vakantiehuizen in OroseiVrbo Vakantiehuizen in Orosei
Bookiply Vakantiehuizen in OroseiBookiply Vakantiehuizen in Orosei
FeWo-direkt Vakantiehuizen in OroseiFeWo-direkt Vakantiehuizen in Orosei
Abritel Vakantiehuizen in OroseiAbritel Vakantiehuizen in Orosei
HRS Vakantiehuizen in OroseiHRS Vakantiehuizen in Orosei
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Italië
  3. Sardinië
  4. Orosei