Vakantiehuizen in Sindelfingen

Vakantiehuizen in Sindelfingen

Vergelijk 16 accommodaties in Sindelfingen en boek voor de beste prijs!

Vind Vakantiehuizen in Sindelfingen

Highlights in Sindelfingen

  • Idyllische locatie
  • Nabijheid van Stuttgart
  • Kindvriendelijke activiteiten
  • Een verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige prijzen van vakantiehuizen Sindelfingen

€ 129voor 9 dec - 16 dec
€ 149 jaarlijks gemiddelde
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Gemiddelde prijs per week

Huidige beschikbaarheid van vakantiehuizen Sindelfingen

29%voor 9 dec - 16 dec
61% jaarlijks gemiddelde
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiewoningen in Sindelfingen

Aantrekkelijke accommodatie tussen natuur en historische binnenstad

Dromerige lokale recreatiegebieden in combinatie met stedelijke flair bieden reizigers een ontspannen verblijf. In het centrum van de stad woont u direct aan het Stadtpark in een vakantiewoning in Sindelfingen en profiteert u van korte afstanden naar de gastronomische gastheren en winkelmogelijkheden. Als alternatief vindt u ook in Zuid-Böblingen hetzelfde comfort en woont u bijzonder idyllisch in Altdorf of Leinfelden-Echterdingen.

Comfortabele vakantiehuizen met verbindingen naar de grote stad

Ruime bossen en de nabijheid van de binnenstad van Stuttgart wachten op gasten in de zuidwestelijke wijk Vaihingen. De locatie overtuigt door optimale verkeersverbindingen en talrijke mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten in uw omgeving.

Vakantie in Sindelfingen

Plaats en oriëntatie

Middencentrum in Baden-Württemberg

Ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad van de deelstaat Stuttgart strekt het stadsgebied van Sindelfingen zich uit over een oppervlakte van 50,85 vierkante kilometer in het district Böblingen. Het stedelijke gebied omvat de districten Maichingen en Darmsheim, waar in totaal 64.000 inwoners wonen.

Geografische kenmerken

In de directe omgeving ligt het landschap van de Boven-Gäu in het noordwesten en het Glemswald in het oosten. 22 kilometer naar het westen ligt het noordelijke Zwarte Woud.

Reizigers en activiteiten

Sindelfingen voor gezinnen

In de groene stad wordt kindvriendelijk vermaak in hoofdletters geschreven. Gezinnen die een vakantiehuis huren in Sindelfingen kunnen deelnemen aan leuke activiteiten die de cultuur op een speelse manier dichterbij brengen. Workshops uit de serie "KIM - Kinderen in het museum", schildercursussen, het kindertheater of stadsrondleidingen voor kinderen vormen een gevarieerd programma. Talrijke speeltuinen, drie zwembaden, een minigolfbaan en de Jolos Kinderwereld zijn ideaal voor plezier en spelletjes. Een hoogtepunt is het avonturenpark Sensapolis, dat attracties biedt zoals een ruimteschip, een sprookjeskasteel en een elektrische karrenbaan voor onbeperkt plezier.

Sindelfingen voor wandelaars

Stedelijke wandelpaden en excursies in de omgeving variëren in moeilijkheidsgraad en bieden grote mogelijkheden om de regio te voet te verkennen. Een van de populairste routes is de 12,3 kilometer lange wandeling van Sindelfingen door het Glemswald naar Renningen. Reizigers die deelnemen aan een langeafstandswandeling, zoals de 516,3 kilometer lange Baden-Württembergse wandeling, kunnen een appartement in Sindelfingen als prachtige etappebestemming gebruiken.

Elk jaar in het derde weekend van juni vindt het International Street Festival plaats en is een van de grootste evenementen in zijn soort in Europa.

Top 3 reistips

Vakantie- en culturele route

Als onderdeel van de Duitse vakwerkstraat biedt het kleine oude stadje Sindelfingen ongeveer 100 middeleeuwse vakwerkhuizen. De sierlijke gevels van de historische percelen tonen niet alleen woongebouwen, maar ook belangrijke gebouwen zoals de Sint-Maartenskerk of het ensemble van het oude stadhuis en het zouthuis.

De ster van de automobielindustrie

Tijdens een rondleiding door de Mercedes-Benz fabriek in Sindelfingen wachten de bezoekers interessante inzichten achter de schermen. Al meer dan 100 jaar produceert het bedrijf luxe auto's. De "Production up close" tour illustreert de stappen die nodig zijn om van de carrosserie tot de afgewerkte limousine te werken.

Hedendaagse kunst

Op een expositieruimte van 6000 vierkante meter presenteert de Schauwerk Sindelfingen een indrukwekkende collectie internationale en Duitse werken van 1960 tot nu. Bezoekers kunnen foto's, schilderijen en sculpturen van verschillende stijlen bekijken.

Informatie over vakantiehuizen in Sindelfingen

🏡 Vakantiehuizen beschikbaar: 42 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -58%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €40.
⭐ Meest populaire voorzieningen: wifi, balkon en uitzicht.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 17 accommodaties.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 2 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Sindelfingen

Wat kost het gemiddeld om in Sindelfingen een huisje te huren?

Dit is een van de duurste bestemmingen in Duitsland. Voor een vakantiewoning betaal je in Sindelfingen ongeveer €118 per nacht.

In welke tijd van het jaar kan je gemiddeld de beste prijzen verwachten voor een vakantiehuis in Sindelfingen?

De maanden die je in staat stellen om het meeste te sparen in Sindelfingen zijn: februari, april en maart, met een gemiddelde prijs per nacht van respectievelijk €106, €114 en €114.

Wanneer zijn vakantiewoningen relatief duur in Sindelfingen?

Op Holidu zien we dat de kosten per nacht in Sindelfingen gemiddeld het hoogst zijn in de maanden: juni (€126), mei (€125) en augustus (€121).

Is het handig om een uitstapje naar Sindelfingen ruim van tevoren te plannen?

Als je besluit om deze bestemming te bezoeken, stellen we voor om je bezoek van tevoren te plannen, omdat het meestal een erg populaire vakantiebestemming is, met een gemiddelde bezettingsgraad van 69%.

Wat is de beste maand voor een spontane trip naar Sindelfingen?

In de maanden november, oktober en december zijn de meeste vrije vakantiewoningen, met een gemiddelde beschikbaarheid van respectievelijk 46%, 44% en 40%. Zelfs tijdens deze maanden waarin de beschikbaarheid erg hoog is, 43%. Adviseren we je daarom altijd een beetje op tijd te boeken zodat je de accommodatie van je dromen vindt.

Wanneer zijn de meeste vakantiehuizen volgeboekt?

De vraag naar vakantiehuizen bereikt het toppunt in juli, met een gemiddelde beschikbaarheid van 17%. De tweede maand waarin de vraag hoog is, is april met 18% beschikbaarheid en de derde maand is mei met 22%. Tijdens deze periode, is de beschikbaarheid slechts 19%. Het is daarom aanbevolen om ruim van te voren te boeken.

Hoeveel huisjes zijn er in Sindelfingen?

Holidu biedt hier ongeveer 100 huizen aan van 4 verschillende aanbieders. Dus wat voor soort accommodatie je ook zoekt, hier vind je vast en zeker wat je zoekt!

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in SindelfingenBooking.com Vakantiehuizen in Sindelfingen
Airbnb Vakantiehuizen in SindelfingenAirbnb Vakantiehuizen in Sindelfingen
Vrbo Vakantiehuizen in SindelfingenVrbo Vakantiehuizen in Sindelfingen
Bookiply Vakantiehuizen in SindelfingenBookiply Vakantiehuizen in Sindelfingen
FeWo-direkt Vakantiehuizen in SindelfingenFeWo-direkt Vakantiehuizen in Sindelfingen
Abritel Vakantiehuizen in SindelfingenAbritel Vakantiehuizen in Sindelfingen
HRS Vakantiehuizen in SindelfingenHRS Vakantiehuizen in Sindelfingen
500+ meer