Vind Vakantiehuizen in Kempen

Highlights in Kempen

  • Situatie aan de Nederrijn
  • Diverse fietspaden
  • Gezinsvriendelijke vrijetijdsactiviteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen van vakantiehuizen Kempen

€ 124voor 4 feb. - 11 feb.
€ 129 jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
Gemiddelde prijs per week

Beschikbaarheid van vakantiehuizen Kempen

100%voor 4 feb. - 11 feb.
50% jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Kempen

Prachtige accommodatie in het centrum van de stad

In de Niederrhein genieten vakantiegangers van een ontspannen verblijf met het comfort van een kleine stad. Als u een vakantiehuis of appartement in de Kempen wilt huren, vindt u het in het midden van kleine steegjes, brede groene gebieden en omgeven door kleine winkeltjes. Bovendien kunt u talrijke excursiebestemmingen in de omgeving bereiken.

Charmante vakantiehuizen in de omgeving

Reizigers die op zoek zijn naar een alternatief voor een vakantieappartement in de Kempen vinden in de directe omgeving prachtige woonlocaties. In oostelijke richting profiteert u van de vrijetijds- en winkelmogelijkheden van de stad aan de rand van Krefeld. In Wachtendonk en Gefrath vindt u in westelijke richting een landelijke sfeer in Wachtendonk en Gefrath.

Vakantie in de Kempen

Plaats en oriëntatie

Kleine stad aan de Nederrijn

Ongeveer 13 kilometer ten noordwesten van Krefeld strekt de gemeente Kempen zich uit over een oppervlakte van 68,8 vierkante kilometer in het district Viersen. De stad Nordrhein-Westfalen omvat de districten Schmalbroich, St. Hubert en Tönisberg, waar ongeveer 35.000 inwoners wonen.

Natuurlijke omstandigheden

Midden in de Niederrheinebene ligt het stedelijke gebied aan de Kempener Platte, dat voornamelijk voor de landbouw wordt gebruikt. Het hoogste punt van de gemeente is de 68 meter hoge Wartberg, die deel uitmaakt van het Niederrheingebirge.

Hoog grasveld in de Kempen
Hoog grasveld in de Kempen

Reizigers en activiteiten

Kempen voor gezinnen

De hele wijk Viersen biedt een overvloed aan spannende belevenissen met het hele gezin, die zich op slechts enkele kilometers afstand bevinden. In het stedelijke gebied van de Kempen wacht u de waterwereld van de Aqua-Sols met een kinderbad en een saunalandschap. Willich, gelegen in het zuidoosten van Duitsland, is de thuisbasis van Okidoki-Kinderland, een van de grootste indoor speeltuinen in Duitsland. De 35 klimparcoursen van de Clip`n Climbs in Dülken brengen u hoog in de lucht. Andere bezienswaardigheden zijn de dierentuin in Brüggen en het ijssportcentrum in Gefrath.

Kempen voor fietsers

Vlakke gebieden en fietspaden die langs romantische spoorlijnen en in het aangrenzende Nederland lopen, trekken veel fietsers naar de regio. Reizigers die een vakantiehuis huren in de Kempen kunnen de schoonheid van het landschap ontdekken tijdens twaalf aanbevolen fietstochten. Een van de verschillende routes is de "Frommes Kempen", die 30 kilometer lang is en langs kerken, kapellen en heilige kruizen loopt. Grensoverschrijdend is de 50 km lange tour "Stadtbummel in Venlo".

De actrice en presentatrice Isabel Varell werd geboren in 1961 onder haar burgerlijke naam Isabel Wehrmann in de Kempen.

Top 3 reistips

Middeleeuwse afronding

Tijdens een bezoek aan de oude stad komt u de ronde straten met patriciërs- en vakwerkhuizen tegen. Op de historische rondleiding komt u 27 bijzondere monumenten tegen. Vanaf de enige overgebleven stadspoort, de Kuhtor, passeert u het Frauenkloster St. Anna, de Wehrgang of de Petersturm.

Schatten doordrenkt van geschiedenis

Op de begane grond van het voormalige Franciscaner klooster bevindt zich het Kramer Museum. De tentoonstelling toont een uitgebreide collectie van de Kunst- en Altertumsverein Kempen (Kempense Kunst- en Oudheidsvereniging), die de huiselijke cultuur en kunstnijverheid tussen de 16de en 20ste eeuw toont. De exposities omvatten een orgelgalerij, een muntenverzameling en goudsmidswerk.

Boerderijbezoek

Het historische landgoed van Gut Heimendahl is opengesteld voor het publiek en biedt de bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan het dagelijkse leven van de boerderij. Hier worden varkens, schapen, runderen en pluimvee gefokt of paardrijdtochten aangeboden. Het middelpunt is een klein restaurant en een boerderijwinkeltje met eigen producten.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Kempen

Hoeveel kosten vakantiewoningen in Kempen gemiddeld?

Hier betaal je een gemiddelde prijs van €94 per nacht. Een relatief hoge prijs voor bestemmingen in Duitsland.

In welke tijd van het jaar kun je gemiddeld de beste prijzen verwachten voor een vakantiewoning in Kempen?

De maanden die je portemonnee het minst pijn doen in Kempen zijn: april, mei en juli, met een gemiddelde prijs per nacht van respectievelijk €86, €86 en €88.

Wanneer stijgen de prijzen van huisjes het meest in Kempen?

Als we hier kijken naar een accommodatie, zijn de duurste maanden: februari, maart en januari (in volgorde van hoog naar laag) met een gemiddelde prijs per nacht van €111, €106 en €104.

Is het noodzakelijk om een reisje naar Kempen lang op voorhand te plannen?

Als je besluit om Kempen te bezoeken, raden we je aan om je vakantie op tijd te plannen, omdat het gewoonlijk een erg gewilde vakantiebestemming is, met een gemiddelde bezettingsgraad van 67%.

Wat is de beste tijd van het jaar voor een spontane vakantie naar Kempen?

In de maanden november, april en oktober zijn de meeste beschikbare huizen, met een gemiddelde beschikbaarheid van respectievelijk 56%, 50% en 46%.

Hoeveel accommodaties zijn er in Kempen?

Op Holidu zijn er circa 50 vakantiehuizen op deze bestemming, die door 2 verschillende partners verhuurd worden.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in KempenBooking.com Vakantiehuizen in Kempen
Airbnb Vakantiehuizen in KempenAirbnb Vakantiehuizen in Kempen
Vrbo Vakantiehuizen in KempenVrbo Vakantiehuizen in Kempen
Bookiply Vakantiehuizen in KempenBookiply Vakantiehuizen in Kempen
FeWo-direkt Vakantiehuizen in KempenFeWo-direkt Vakantiehuizen in Kempen
Abritel Vakantiehuizen in KempenAbritel Vakantiehuizen in Kempen
HRS Vakantiehuizen in KempenHRS Vakantiehuizen in Kempen
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Duitsland
  3. Noordrijn-Westfalen
  4. Niederrhein
  5. Kempen