Vakantiehuizen in Flensburg

290 accommodaties in Flensburg - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Flensburg

Appartement voor 2 personen in Flensburg, met balkon
2 pers., 1 slaapkamers, 36m², 1,8km naar het strand
4,8
20 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 81per nacht
Appartement voor 5 personen in Flensburg, met huisdier
5 pers., 3 slaapkamers, 98m², 1,9km naar het strand
4,0
5 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 97per nacht
Appartement voor 3 personen in Flensburg, met huisdier
4,3
160 recensies
Sonwik, Flensburg
vanaf
€ 45per nacht
Appartement voor 2 personen in Flensburg
2 pers., 1 slaapkamers, 1,8km naar het strand
4,8
18 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 62per nacht
Appartement voor 3 personen in Flensburg, met huisdier
4,6
272 recensies
Mürwik, Flensburg
vanaf
€ 60per nacht
Appartement voor 3 personen in Flensburg, met tuin
3 pers., 1 slaapkamers, 350m naar het strand
5,0
5 recensies
Mürwik, Flensburg
vanaf
€ 115per nacht
Appartement voor 8 personen in Flensburg, with sauna and tuin as well as whirlpool
4,7
62 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 115per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met tuin, met huisdier
4,4
130 recensies
Mürwik, Flensburg
vanaf
€ 55per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met terras
4 pers., 1 slaapkamers, 134m², 3,2km naar het strand
4,7
102 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 69per nacht
Vakantiehuis voor 4 personen in Flensburg, met terras
4 pers., 2 slaapkamers, 44m², 1,4km naar het strand
4,5
13 recensies
Sonwik, Flensburg
vanaf
€ 111per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met whirlpool
4 pers., 2 slaapkamers, 3,3km naar het strand
4,8
34 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 105per nacht
Appartement voor 2 personen in Flensburg
2 pers., 1 slaapkamers, 1,5km naar het strand
4,7
31 recensies
Sonwik, Flensburg
vanaf
€ 100per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met tuin
4,9
43 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 100per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met terras
5,0
11 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 60per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 114per nacht
Appartement voor 6 personen in Flensburg, met tuin
6 pers., 2 slaapkamers, 110m², 800m naar het strand
4,5
12 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 70per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met tuin
4 pers., 2 slaapkamers, 70m², 650m naar het strand
4,7
38 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 58per nacht
Appartement voor 4 personen in Flensburg, met tuin, met huisdier
4 pers., 2 slaapkamers, 2,6km naar het strand
5,0
6 recensies
Flensburg, Flensburger Fjord
vanaf
€ 116per nacht
Toon alles

Highlights in Flensburg

  • Panoramareis op de Flensburger Fjord
  • Uitgebreid cultureel programma voor jong en oud
  • Hoog percentage specialiteiten
  • Een gevarieerd programma van evenementen
  • Kapiteinsroute om Flensburg te ontdekken

Populaire zoekopdrachten in Flensburg

Internet 127
Huisdieren toegestaan 32
Balkon/Terras 87
TV 128
Parkeermogelijkheid 101
Wasmachine 85
Verwarming 101

Vakantiehuizen in Flensburg

Vakantie aan de Flensburger Förde

Als u op zoek bent naar een prachtig gelegen vakantiewoning in Flensburg, dan vindt u deze in de eerste plaats aan de oever van de fjord en in de omgeving van de haven, waar u kunt genieten van het uitzicht op de vele witte sportboten en de glinsterende nevel. De meeste accommodaties bevinden zich langs de Werftstraße, Schiffbrücke, Ballastbrücke en Kielseng Straße. Als alternatief kunt u ook verhuizen naar een modern appartement in de wijken Duburg, Fruerland, Jürgensby of Südstadt. Bijzonder idyllisch zijn de vakantiehuizen in de buurt van het Christiansenpark. Daar profiteert u ook van het feit dat zowel de haven als de musea van Flensburg binnen enkele minuten zowel te voet als via het nauw met elkaar verbonden openbaar vervoer bereikbaar zijn.

Een vakantiehuis op het platteland

De stad is veel rustiger aan de rand van Flensburg in de districten Weiche en Weding in het westen, Mürwik in het noordoosten en Wassersleben bij de Deense grens. Daar komt u terecht in een van de vele ruime vakantiehuizen, die meer dan genoeg ruimte hebben voor een vakantie met grotere reisgroepen of met het hele gezin. Omdat veel van de accommodaties aan de rand van de stad ook omheinde percelen hebben, kunnen zowel uw kinderen als uw viervoeters zich naar hartelust uitleven. Bovendien is een huis op het platteland het ideale uitgangspunt voor uitgebreide wandelingen en fietstochten in het achterland, dat wordt doorkruist door schilderachtige meren en waterburchten.

Vakantie in Flensburg

Reizigers en activiteiten

Flensburg voor actieve vakantiegangers

De centrale ligging tussen de kust en het Holsteiner merenlandschap maakt Flensburg een ideale bestemming voor actieve vakantiegangers. Terwijl waterratten hun geld verdienen met surfen, kiten, stand-up peddelen of zeilen op het fjord, worden wandelaars aangetrokken door het goed ontwikkelde netwerk van wandelpaden. Dit leidt u van de beboste kusten van de fjord langs adembenemende steile hellingen naar de idyllische meren en rivieren in het achterland. Als alternatief kunt u de routes met de fiets verkennen of een rustige bal duwen op de Benniksgard golfbaan in de nabijgelegen Deense stad Grasten. Natuurlijk nodigen de stranden langs de fjord je ook uit om af te koelen in de Baltische Zee tijdens de zomermaanden.

Zuivere cultuur in de Hanzestad

Dat Flensburg al in de middeleeuwen een belangrijke stad was, wordt geïllustreerd door de vele historische gebouwen die de moeite van het bekijken waard zijn en die de harten van cultuurliefhebbers sneller doen kloppen. Naast het West-Indische pakhuis zijn vooral de Noordpoort, de laatst overgebleven stadspoort in Flensburg en de Kompagnietor in zijn rol als oudste gebouw van de stad de moeite van het bekijken waard. Er is ook een ruime keuze aan musea zoals het Maritiem Museum, het Duikmuseum en de historische haven met zijn zeil- en stoomboten. Jonge bezoekers kunnen zich ook verheugen op een bezoek aan het technologiemuseum "Phänomenta", vooral omdat wetenschappelijke en technische fenomenen op eigen houtje kunnen worden verkend.

Uitzicht op de Marienkirche bij de haven
Uitzicht op de Marienkirche bij de haven

Dingen om te weten

Beste reistijd

In en rond Flensburg begint het vakantieseizoen al in mei dankzij tot acht uur zon per dag en gemiddelde maximumtemperaturen tot 17 graden Celsius. Dit maakt een vakantiewoning aan de Flensburgse Fjord ideaal voor een korte pinkstervakantie. Terwijl het seizoen voor cultuurliefhebbers dus loopt van mei tot begin oktober, is de ideale reisperiode voor zwemmers tussen eind juni en begin september, wanneer de Baltische Zee een verfrissende badtemperatuur van ongeveer 18 graden Celsius bereikt. Vanwege de grote vraag in het hoogseizoen moet u uw appartement of vakantiehuis zo vroeg mogelijk boeken.

Regelmatige evenementen

De evenementenkalender van Flensburg draait ook om de zee en de scheepvaart. Tot de bekendste evenementen die jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekken, behoren de Rum Regatta op het "Hemelvaartweekend", de Flensburgse "DAMPF RUNDUM" en de Flensburger Sail in juli. Andere evenementen zijn het volksfeest "Folkbaltica" in april, het Flensburger Kortfilmfestival in oktober, de zomerevenementenreeks Flensburger Hofkultur en het driedaagse Oude-Stadsfeest "Tummelum", dat vergezeld gaat van een leuke Olympische Spelen, die het festival meerdere malen in het Guinness Book of Records hebben opgeleverd.

Flensburg is vooral bekend bij de Duitse automobilisten vanwege de "punten in Flensburg" die zijn gedeponeerd bij de Bundesverkehrsverkehrsbehörde.

Top 5 reistips

Zeilboten in de haven van Flensburg
Zeilboten in de haven van Flensburg
Een bezoek aan het ijstijdperkhuis

Jong en oud die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de aarde moeten zeker een bezoek brengen aan het natuurwetenschappelijk museum "Eiszeit-Haus", want naast talrijke vitrines zijn er in het museum ook talrijke "interactieve stations" te vinden. Daarnaast is er een spannende taakrally waarin puzzels over fossielen, rotsen en uitgestorven dieren moeten worden opgelost. Het museum is geopend op woensdag en zondag tussen 10.30 en 17.00 uur.

Hoog percentage specialiteiten

Wanneer de naam Flensburg wordt genoemd, zullen bierkenners zich ongetwijfeld het gelijknamige bier herinneren. Daarnaast heeft Flensburg nog meer te bieden, want de stad is ook een rum bolwerk. Een flinke slok Flensburg Rumtopf is dan ook een must tijdens uw verblijf. De Flensburger Grog, ook bekend tot ver buiten de stadsgrenzen, is ook ideaal als souvenir voor de thuisblijvers.

Flensburgse keuken

De nabijheid van de Deense grens zorgt ervoor dat de keukens van beide landen zich hebben gemengd tot een unieke combinatie in Flensburg. Tot de specialiteiten die u zeker moet proberen behoren het visgerecht Labskaus, de "Braatkantüffeln" en de vele boerenkoolgerechten.

Rondreizen op de Flensburgse Fjord

Een boottocht is net zo goed een onderdeel van een vakantie aan de Oostzee als het genieten van de verplichte visbroodjes in de haven. U heeft de keuze of u de voorkeur geeft aan een havenrondvaart met de "MS Möwe", met de "MS Flora II" naar Sonwik of met de "MS Jürgensby" een grote rondvaart naar de oseilanden. Van maart tot november zijn er ook uitstapjes naar het kleine stadje Glücksburg, dat de moeite waard is om te bezoeken.

Reis naar het Vikingmuseum Haithabu

Wie zich altijd al in de fascinerende wereld van de Vikingen heeft willen onderdompelen, moet het avonturenpark Haithabu bezoeken. In het gebied van een historische nederzetting vindt u een opgravingstentoonstelling en een gereconstrueerd museumdorp, dat tijdens het zomerseizoen bevolkt wordt door talrijke baardkrijgers, kooplieden en ambachtslieden.