Vakantiehuizen in Kopenhagen

617 accommodaties in Kopenhagen - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Kopenhagen

Appartement voor 4 personen
4 pers., 2 slaapkamers, 98m², 850m naar het strand
5,0
1 recensie
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 421per nacht
Appartement voor 5 personen, met balkon/terras en balkon
5 pers., 2 slaapkamers, 93m², 1,2km naar het strand
4,8
20 recensies
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 218per nacht
Appartement voor 5 personen
5,0
23 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 359per nacht
Appartement voor 7 personen
7 pers., 2 slaapkamers, 108m², 3,9km naar het strand
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 313per nacht
Villa voor 8 personen, met tuin en zwembad
8 pers., 4 slaapkamers, 300m², 20m naar het strand
5,0
1 recensie
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 540per nacht
Appartement voor 8 personen
8 pers., 3 slaapkamers, 250m², 2,3km naar het strand
4,9
9 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 746per nacht
Appartement voor 5 personen, met whirlpool
5 pers., 2 slaapkamers, 120m², 2,2km naar het strand
4,6
12 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 212per nacht
Appartement voor 6 personen, met balkon
6 pers., 3 slaapkamers, 110m², 2,2km naar het strand
5,0
5 recensies
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 188per nacht
Vakantiehuis voor 10 personen, met tuin
10 pers., 4 slaapkamers, 162m², 750m naar het strand
4,5
2 recensies
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 331per nacht
Appartement voor 4 personen, met balkon
4,8
33 recensies
Kopenhagen, Hovedstaden
vanaf
€ 174per nacht
Appartement voor 7 personen, met tuin
4,8
148 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 396per nacht
Appartement voor 4 personen
4 pers., 2 slaapkamers, 2km naar het strand
Amager, Kopenhagen
vanaf
€ 152per nacht
Appartement voor 4 personen
4 pers., 1 slaapkamers, 90m², 1,4km naar het strand
5,0
4 recensies
Kopenhagen, Hovedstaden
vanaf
€ 199per nacht
Appartement voor 8 personen, met tuin
8 pers., 3 slaapkamers, 173m², 1,4km naar het strand
4,6
48 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 482per nacht
Appartement voor 4 personen, met balkon
4 pers., 1 slaapkamers, 76m², 1,4km naar het strand
4,7
20 recensies
Kopenhagen, Hovedstaden
vanaf
€ 122per nacht
Appartement voor 2 personen
2 pers., 1 slaapkamers, 69m², 1,6km naar het strand
4,4
6 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 172per nacht
Appartement voor 6 personen
6 pers., 3 slaapkamers, 30m naar het strand
4,5
34 recensies
Kopenhagen, Hovedstaden
vanaf
€ 198per nacht
Appartement voor 4 personen
4,6
5 recensies
Kopenhagen Centrum, Kopenhagen
vanaf
€ 294per nacht
Toon alles

Populaire zoekopdrachten in Kopenhagen

Internet 352
Balkon/Terras 136
TV 362
Tuin 67
Parkeermogelijkheid 79
Wasmachine 313
Uitzicht 23
Verwarming 364
Lift 79

Ander soort accommodaties in Kopenhagen, die interessant kunnen zijn:

Populairste bestemmingen in Kopenhagen

Wist je trouwens dat de hoofdstad Kopenhagen in internationale city-rankings meestal in de top 3 is terug te vinden? De reden daarvoor: Kopenhagen overtuigt door een combinatie van menselijkheid, culturele en recreatieve activiteiten, tolerantie, een goed georganiseerd verkeer, haar groene ruimtes, haar trends in architectuur en mode, alsook haar globale verankering. Kopenhagen behoort tot de steden met de hoogste levensstandaard ter wereld. Voor wie zich een beeld wil vormen van deze stad op het Deense eiland SEELAND of een van de andere steden op het eiland zoals Roskilde of NÆSTVED wil bezichtigen, loont een trip naar Kopenhagen zeker de moeite. Bij Holidu kun je aan de hand van een eenvoudige zoekopdracht snel en probleemloos geschikte vakantiewoningen, appartementen en vakantiehuizen zoeken en het geschikte verblijf vinden.

Wetenswaardigheden over Kopenhagen

De geschiedenis van Kopenhagen

Hoewel de stad al in 1.043 in een IJslandse saga wordt genoemd (toen gekend als “Havn”), geldt het jaar 1.167 als officiële stichtingsdatum van Kopenhagen. In dat jaar werd er namelijk een kasteel aan de zeeëngte “Öresund” opgericht om de strategische ligging te benutten en om de jonge havennederzetting beter te beschermen. Het toenmalige “Køpmannæhafn” betekende zoveel als “Koopmanshaven” en verkreeg uiteindelijk in 1.254 haar stadsrechten.

De bewogen geschiedenis van de stad heeft haar sporen achtergelaten in Kopenhagen. Zij viel ten prooi aan verschillende plunderingen en aanvallen van haar Duitse en Scandinavische buren. Pas met de oprichting van de Kalmar Unie in 1.397 tussen Zweden, Noorwegen en DENEMARKEN bekwam Kopenhagen voor het eerst de nodige zekerheid om zich verder te kunnen uitbouwen en te ontwikkelen,

en evolueerde uiteindelijk tot een van de belangrijkste handelscentra in de Baltische regio. De bloeiperiode was echter niet van lange duur: Men kreeg meerdere pestepidemieën te verduren die zelfs nog in de 18e eeuw aan een derde van de bevolking het leven kostte. Toen in 1.728 een grote brand uitbrak, die meer dan een kwart van de stad en alle documenten vernietigde, leek de stad verwoest.

In het midden van de 18e eeuw herstelde de stad zich en begon het Gouden Tijdperk voor de geplaagde stad. Vandaag de dag schittert de stad met de Amalienborg, de schilderachtige residentie van de Koninklijke familie, met zijn moderne architectuur en zijn humanistische levensstijl. Ontdek eveneens de geschiedenis van het historisch centrum – bij Holidu vind je zeer eenvoudig vakantiehuizen en appartementen op centraal gelegen plaatsen.

Reistips en activiteiten in Kopenhagen

Het symbool van Kopenhagen? Dat is zonder enige twijfel de Kleine Zeemeermin. Het beeld stelt een sierlijke zeemeermin voor, gezeten op een indrukwekkende rots, en werd in 1.913 door beeldhouwer Edvard Eriksen gemaakt. Het aanlokkelijke bronzen beeld is gebaseerd op het hoofdpersonage van het gelijknamige sprookje van de beroemdste Deense dichter Hans Christian Andersen en bevindt zich direct langs de kade aan het water, vlakbij het kasteel Amalienborg. Zo sluiten deze twee hoogtepunten naadloos aan op een wandelpromenade. Vakantiehuizen hebben een beduidend voordeel voor stadsreizen: Men bereikt alle bezienswaardigheden zeer snel te voet en men kan ten volle van het stadsleven van Denemarken genieten.

De stad bruist … in Nyhaven! Deze nieuwe haven is niet alleen een belangrijke aanlegsteiger voor de stad, maar is bovendien ook een opwindende wandelpromenade. De bontgekleurde gevelhuizen, waarmee de haven omgeven is, herbergen een veelheid aan cafeetjes, restaurants, bars en discotheken. Vergeven van zeilboten, schepen en meeuwen staat deze plaats garant voor een maritieme sfeer. Eens behoorde ook Hans Christian Andersen tot de bewoners van Nyhaven. Geen wonder, want door de uitstekende ligging bereikt van hieruit alle belangrijke punten in de stad. Snuister in het aanbod van Holidu en vind het ideale vakantieverblijf of het ideale vakantiehuis.

Het Tivoli biedt pret voor de hele familie: Dit pretpark met zijn achtbanen en attracties ligt midden in de binnenstad van Kopenhagen. Het meer dan 8 hectaren grote terrein huisvest ook nog restaurants, bloementuinen, een meer, een concertzaal en vele andere highlights. Er vinden regelmatig interessante evenementen zoals concerten, optochten, vuurwerk of tentoonstellingen plaats. De toegang tot het park alleen al loont de moeite, want het bakstenen gebouw met hoge toren en koepel geeft de indruk dat men zich opnieuw in de 19e eeuw bevindt.

Wie naar Kopenhagen reist, moet zeker ook de omgeving verkennen: De Zweedse stad Malmöist is namelijk slechts op een steenworp verwijderd. Via de Öresundbrug (op zich al een bezienswaardigheid) bereikt men Zweden in minder dan een uur. Het openbaar vervoer biedt elk uur busverbindingen aan, zodat je gemakkelijk een daguitstap naar deze stad in de provincie Skåne kunt organiseren. MALMÖ is niet alleen een voltreffer omwille van het kasteel en de duinen, maar beschikt ook over een indrukwekkende landmark, de gebogen wolkenkrabber Turning Torso.

Wie Kopenhagen en zijn aantrekkelijke omgeving wil ontdekken, kan bij Holidu een breed aanbod aan vakantiewoningen, vakantiehuizen, lofts of appartementen doorzoeken en zich verzekeren van een perfect verblijf voor een vakantie in Denemarken.

Informatie over appartementen in Kopenhagen

Zoek je een mooi verblijf in Kopenhagen? Doorblader 872 vakantiewoningen en 277 vakantiehuizen van alle belangrijke vakantieverblijfwebsites om het ideale verblijf tegen de voordeligste prijs te vinden. In 27 verblijven kan je je ontspannen op een eigen balkon of terras. 27 objecten bieden je bovendien een eigen tuin. Een vakantie in Kopenhagen eigent zich ook bijzonder goed voor hengelvrienden. 17 accommodaties liggen in de onmiddellijke

nabijheid van goede mogelijkheden om te vissen. Ook een vakantie met je hond of je kat is geen probleem. In 27 verblijven is het toegestaan om met je hond te verblijven. Zo geniet je van maximale flexibiliteit. 803 vakantiewoningen en vakantiehuizen in Kopenhagen zijn uitgerust met een internetaansluiting. Zo kan je probleemloos vanuit je verblijf werken of informeren naar excursies. Vergelijk nu prijzen en verzeker je van een vakantie in Kopenhagen aan de beste prijs!