Villa’s in Vilanova i la Geltrú

Villa’s in Vilanova i la Geltrú

3 accommodaties gevonden voor Villa’s. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Vind Villa’s in Vilanova i la Geltrú

Informatie over villa's in Vilanova i la Geltrú

🏡 Villa's beschikbaar: 7 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -53%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €31.
⭐ Meest populaire voorzieningen: airco, tuin en wifi.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 4 accommodaties.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.
👩‍👩‍👧‍👦 Voor families: 29% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 6 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Villa’s in Vilanova i la Geltrú

Wat voor type voorzieningen hebben de villa's in Vilanova i la Geltrú?

Onder de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de villa's alles te bieden hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire faciliteiten die verschaft worden, zijn over het algemeen: barbecue (100%), airconditioning (100%) en wifi (100%). Klinkt goed, toch?

Hoe beoordelen reizigers de villa's meestal in Vilanova i la Geltrú?

Villa's hebben hier erg positieve recensies. Volgens Holidu's gegevens, heeft 38% een beoordeling gelijk aan of hoger dan 4,5 sterren. Een redelijk hoog aandeel, hoog genoeg om te bevestigen dat hier veel villa's zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de villa's in Vilanova i la Geltrú geschikt voor vakantiegangers met een huisdier? Hebben de villa's in Vilanova i la Geltrú in de regel draadloos internet?

Jawel! Volgens Holidu's gegevens heeft 100% van de villa's draadloos internet. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat betaal je voor de villa's normaal gesproken in Vilanova i la Geltrú?

Veel villa's, 75%, kosten minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het vinden van een goedkope accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een villa dat bij jou past.

Zijn de villa's hier gewoonlijk uitgerust met een zwembad?

Natuurlijk! Volgens de gegevens van Holidu, is 100% van de villa's hier uitgerust met een zwembad. Het is de ideale bestemming voor jou om de zomermaanden door te brengen! Daarnaast heeft 100% zelfs een barbecue!

Zijn de villa's in Vilanova i la Geltrú geschikt voor een vakantie met een groep vrienden of beter voor een reis met een kleine familie?

In Vilanova i la Geltrú verwelkomt 88% van de villa's tot acht personen, en 100% beschikt over minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de villa's herft ook faciliteiten voor groepen van maximaal vier gasten, en 100% van de villa's beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is daarom de ideale bestemming voor een groep vrienden!

Zijn villa's een goed idee voor luxe vakanties in Vilanova i la Geltrú?

Ja! 100% heeft een zwembad, 88% heeft een tuin en 0% heeft zelfs een sauna. Hier vind je zonder problemen alle voorzieningen die je nodig hebt om van je vakantie te genieten. Waar verlang je nog meer naar? Ook graag een huisje met airco? Natuurlijk, 100% van de villa's zijn hiermee uitgerust. Het zal niet moeilijk zijn om jouw droomverblijf te vinden.

Hebben de villa's in Vilanova i la Geltrú een mooi uitzicht?

In deze regio heeft 88% een balkon of terras en 25% een prachtig uitzicht, maar dat is niet het grootste deel, beschikbaarheid kan dus variëren. Als dit een prioriteit voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruikmaken van de filters om er zeker van te zijn een villa van je dromen te vinden. Toch heeft 88% van de villa's in Vilanova i la Geltrú een tuin, waar je kan relaxen. Als je graag buiten luncht of dineert, en vooral als je houdt van barbecueën, 100% van de villa's heeft een barbecue.

Wil je weten welke maanden we het meest aanbevelen voor een reis naar Vilanova i la Geltrú?

Kijkend naar de faciliteiten die aangeboden worden door de villa's in Vilanova i la Geltrú, raden we deze zomerbestemming zeker aan. De gegevens laten zien dat 100% van de accommodaties een zwembad heeft, 88% heeft een tuin en 100% heeft een airco. Waar wacht je op? Reserveer een villa in Vilanova i la Geltrú zodat je van een heerlijke vakantie kan genieten.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer