Villa’s in Castelldefels

Villa’s in Castelldefels

6 accommodaties gevonden voor Villa’s. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Vind Villa’s in Castelldefels

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Castelldefels, die interessant kunnen zijn

Informatie over villa's in Castelldefels

🏡 Villa's beschikbaar: 10 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -33%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €28.
⭐ Meest populaire voorzieningen: barbecue, airco en tuin.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 3 accommodaties.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.
👩‍👩‍👧‍👦 Voor families: 10% van de accommodaties.
🏊 Met zwembad: 7 accommodaties.

Veelgestelde vragen over Villa’s in Castelldefels

Wat voor type voorzieningen worden er aangeboden bij de villa's in Castelldefels?

Met betrekking tot de filters die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de villa's veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: airconditioning (100%), wifi (100%) en tuin (83%). Niet slecht, toch?

Hoe beoordelen reizigers de villa's meestal in Castelldefels?

Villa's worden in deze regio erg goed beoordeeld. Conform de gegevens van Holidu, heeft 33% een beoordeling van gemiddeld 4,5 sterren. Een betrekkelijk hoog aandeel, waardoor we kunnen bevestigen dat hier redelijk wat villa's zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de villa's in Castelldefels geschikt voor vakantiegangers met een huisdier?

Zeker weten! In deze regio wordt bij 50% je huisdier met open armen ontvangen. 83% heeft ook een tuin!

Bieden de villa's in Castelldefels meestal een internetverbinding?

Jawel! Hier heeft 100% van de villa's draadloos internet. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte workation plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vrije dag te nemen!

Wat betaal je voor de villa's normaal gesproken in Castelldefels?

De meeste, 100%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een villa dat bij jou past.

Zijn de villa's hier gewoonlijk uitgerust met een zwembad?

Natuurlijk! Volgens onze data, heeft 50% van de villa's in deze regio een zwembad. Dit is een droombestemming om te zonnen en te ontspannen aan het zwembad! Bovendien heeft 67% zelfs een barbecue!

Zijn de villa's in Castelldefels geschikt voor een tripje met grote groepen of eerder voor een reis met een kleine groep?

In Castelldefels accepteert 83% van de villa's tot acht personen, en 67% heeft minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de villa's herft ook faciliteiten voor groepen van maximaal vier reizigers, en 100% van de villa's beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Deze regio is daarom de ideale bestemming voor grote en kleine families!

Zijn villa's een goed idee voor een luxe weekend in Castelldefels?

Niet overtuigend genoeg. De accommodaties in deze regio hebben niet altijd extra faciliteiten. Als je op zoek bent naar een uniek verblijf, moet je niet te hoge verwachtingen hebben. Want 50% heeft een zwembad, 83% heeft een tuin , en er zijn geen accommodaties met sauna.

Weet je wat de ideale tijd van het jaar is, als je wilt reizen naar Castelldefels?

Als we een kijkje nemen naar de eigenschappen van de accommodaties in Castelldefels, is het gemakkelijk om te zeggen dat dit een zomerbestemming is. De gegevens laten zien dat 50% van de accommodaties een zwembad heeft, 83% heeft een tuin en 100% heeft een airco. Waar wacht je op? Reserveer een villa in Castelldefels zodat je van een heerlijke vakantie kan genieten.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer