Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Cadzand, die interessant kunnen zijn

Chalets & blokhutten in Cadzand

Fijne badplaats

Oh wat een heerlijke plek in Nederland! Cadzand Bad is een uitstekende plaats voor een strandvakantie in eigen land, in de provincie Zeeland om preciezer te zijn. Geniet van de ruimte hier, die vind je volop. De chalets in Cadzand zijn heerlijk en je vindt ze dan ook vlakbij het centrum van Cadzand. Het is juist fijn dat ze niet in het centrum staan, want zo zit je middenin de natuur vaak! En je kunt dan de gezelligheid opzoeken, mocht je daar behoefte aan hebben. De chalets in Cadzand zijn lekker ruim over het algemeen en ook heb je vaak een eigen tuin(tje) om in te ontspannen.

Ga er lekker op uit

Cadzand zelf heeft genoeg te bieden en is zelfs een heilzame badplaats. Verder heb je in de omgeving ook genoeg te beleven, zo kun je naar Het Zwin (een natuurgebied) of juist andere plaatsen in de buurt voor verse mosselen of oesters. Als je met kids gaat, dan weet je zeker dat ze zich niet zullen vervelen. Het strand biedt volop mogelijkheden om lekker te ravotten. Bouw zandkastelen of ga een stukje zwemmen bij mooi weer! De chalets in Cadzand zijn vaak ruim genoeg voor een gezin, dus voor vier á vijf personen. Bekijk het aanbod van chalets in Cadzand en maak je keuze.

Reizigers en activiteiten

Cadzand voor fietsers

Aan natuur zeker geen gebrek in en rondom Cadzand! Dat is één ding dat zeker is. Je hebt dus het Zwin in de buurt liggen. Dit is een zogenaamde slufter. Dat is een strandvlakte die achter de duinen ligt, ook heeft het zeker nog verbinding met zee. Doordat hier water vrij laag staat komen er allerlei vogelsoorten op af! Want dat is natuurlijk ideaal. Wandel hier lekker rond en kijk je ogen uit. Het is ook leuk om verder de fiets te pakken en richting andere dorpjes te gaan. Onderweg kom je genoeg mooie natuur tegen! Geniet van het vlakke landschap en de zilte lucht, het zal je goed doen.

Cadzand voor gezinnen

Cadzand, het dorp, is vrij klein. Je hebt er een mooie kerk bijvoorbeeld. En ook zitten er een aantal leuke restaurants. Verder heb je hier geen musea, dan zou je naar steden zoals Middelburg moeten gaan, wat ook zeker aan te raden is. Het is leuk om met het gezin naar het strand te gaan. De kans is groot dat je daarvoor komt! Geniet met z’n allen van een lekker ruim en lang strand. Ga zandkastelen bouwen of laat je verrassen door de fijne strandtenten met lekker eten. De kids zullen het duingebied ook leuk vinden! Hier kunnen ze lekker spelen en uitwaaien.

Cadzand bestaat uit twee delen, namelijk Cadzand Dorp en Cadzand Bad (wat vanzelfsprekend het strandgedeelte is).

Top 7 tips in Cadzand

1. Heilzame badplaats

Cadzand Bad is een van de Zeeuwse plaatsen die zichzelf een heilzame badplaats mag noemen. Hier hoef je je dus geen zorgen te maken over je gezondheid, de lucht zuivert je longen en lichaam!

2. Mariakerk in het dorp

Middenin het dorp vind je een prachtige kerk, genaamd Mariakerk. Het is verder niet een heel bijzondere kerk, maar toch wel leuk om even gezien te hebben. Ga ook zeker even naar binnen als dit kan!

3. Dagje naar het strand

Hoe lekker om een dagje (of meer) naar het strand te gaan? Het zand op het strand is heel fijn, wat vrij ongewoon is in Nederland! Geniet lekker van een wandeling met het gezin of je partner. En als het echt mooi weer is, dan kun je lekker zonnen en zwemmen natuurlijk!

4. Ontdek Het Zwin

Het Zwin is een prachtig natuurgebied dat je achter de duinen kunt vinden! Het is een gebied dat wel in verbinding staat met zee. Het is heel waterachtig, dus vogels komen hier heel graag. Neem dus zeker je verrekijker mee voor goed zicht op deze beestjes.

5. Fietspad langs het strand

Je hebt een leuke fietsroute tussen Cadzand Bad en Breskens. Dit pad is 16 kilometer lang en brengt je langs de kustlijn van Zeeland! Geniet van de prachtige uitzichten terwijl je ook aan je conditie werkt.

6. Lekker eten in Cadzand

In Cadzand kun je in elk geval heerlijk eten! Je hebt er verschillende goede restaurants zitten. Van kleine cafés tot grotere horecazaken op het strand. En natuurlijk kun je bij sommige tenten de typische Zeeuwse gerechten eten, zoals de Bolus (als toetje of bij de koffie).

7. Ga richting Renesse

Renesse is ook een leuke plaats! Hier ga je naartoe als je graag ook een beetje wil feesten en van het goede leven wil genieten. Veel jongeren gaan graag naar Renesse bijvoorbeeld. Verder is het een leuke badplaats met een kilometerslang strand.

Informatie over chalets & blokhutten in Cadzand

🏡 Chalets & blokhutten beschikbaar: 1 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -56%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €37.
⭐ Meest populaire voorzieningen: tuin, balkon en wifi.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.

Veelgestelde vragen over Chalets & blokhutten in Cadzand

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de chalets & blokhutten in Cadzand?

Wat betreft de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de chalets & blokhutten de meeste voorzieningen hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire voorzieningen die verschaft worden, zijn over het algemeen: balkon (85%), tuin (77%) en wifi (46%). Klinkt goed, toch?

Zijn de chalets & blokhutten in Cadzand geschikt voor vakanties met kinderen?

Volgens de gegevens van Holidu, is minder dan 10% van de hier geschikt zijn voor kinderen. Hier zal het waarschijnlijk gemakkelijker zijn om met vrienden of als een koppel te boeken.

Zijn de chalets & blokhutten in Cadzand geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Zeker weten! In deze regio wordt bij 15% een huisdier geaccepteerd, 77% heeft zelfs een tuin!

Bieden de chalets & blokhutten in Cadzand meestal een internetverbinding?

Volgens Holidu's gegevens, is rond de 46% van de chalets & blokhutten in Cadzand inclusief draadloos internet. Precies wat je nodig hebt! Ben je benieuwd naar de andere faciliteiten? Bekijk de verschillende filters die je aan en uit kan zetten.

Wat betaal je voor de chalets & blokhutten gemiddeld in Cadzand?

Een hoog percentage, 69%, kost ruwweg minder dan €100 per nacht. Dit is de perfecte bestemming voor het vinden van een betaalbare chalet & blokhut!

Zijn de chalets & blokhutten hier gewoonlijk voorzien van een zwembad?

Zeker weten! Volgens Holidu's gegevens, heeft een groot deel van de chalets & blokhutten hier een zwembad. Het is daarom een perfecte bestemming voor een lang zomerweekend!

Zijn de chalets & blokhutten in Cadzand geschikt voor een tripje met meerdere personen of beter voor een vakantie met een kleine familie?

Volgens Holidu's gegevens, accepteert 62% van de chalets & blokhutten vier gasten. Ongeveer 92% van de chalets & blokhutten in Cadzand hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de perfecte bestemming voor een kleine groep vrienden!

Hebben de chalets & blokhutten in Cadzand de mogelijkheid om buiten veel tijd door te brengen?

In deze regio heeft 85% een balkon of terras en 23% een prachtig uitzicht, maar dat is niet het grootste deel, beschikbaarheid kan dus variëren. Als dit een prioriteit voor je is, kan het handig zijn om snel te anticiperen zodat je de ideale accommodatie vindt. Je kan gebruik maken van de filtres om er zeker van te zijn een chalet & blokhut van je dromen te vinden. Toch heeft, 77% van de chalets & blokhutten in Cadzand een tuin, waar je geniet van de buitenlucht.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Chalets & blokhutten in CadzandBooking.com Chalets & blokhutten in Cadzand
Airbnb Chalets & blokhutten in CadzandAirbnb Chalets & blokhutten in Cadzand
Vrbo Chalets & blokhutten in CadzandVrbo Chalets & blokhutten in Cadzand
Bookiply Chalets & blokhutten in CadzandBookiply Chalets & blokhutten in Cadzand
FeWo-direkt Chalets & blokhutten in CadzandFeWo-direkt Chalets & blokhutten in Cadzand
Abritel Chalets & blokhutten in CadzandAbritel Chalets & blokhutten in Cadzand
HRS Chalets & blokhutten in CadzandHRS Chalets & blokhutten in Cadzand
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Zeeland
  4. Nederlandse Noordzeekust
  5. Cadzand
  6. Chalets & blokhutten Cadzand