Andere accommodaties in Kerkwerve, die interessant kunnen zijn:

Reizigers en activiteiten

Kerkwerve voor natuurliefhebbers

Het eiland is een prachtig voorbeeld van de Zeeuwse natuur. Hier heb je een vlak landschap waar je heerlijk op de fiets mooie routes kunt maken. Geniet van het boerenleven en het prachtige platteland. Je komt vanzelf langs kleine en schattige dorpjes, de een is nog mooier dan de ander. Daarnaast heeft Kerkwerve zelf ook heel wat natuur in de aanbieding! Zo zit er een heuse alpaca farm. Hier kun je deze bijzondere dieren met eigen ogen zien en voeden. Leuk is dat je ook een rondje met ze kan wandelen. Daarnaast zijn er ook andere dingen te doen op het terrein, zoals golfen.

Kerkwerve voor gezinnen

Kerkwerve is een heerlijke plek om rustig te ontspannen met de kids. Geen drukte, een fijne camping en genoeg ruimte om te spelen. Wat wens je nog meer voor de kleintjes? Als je dichtbij het strand zit, kun je hier gemakkelijk naartoe wandelen. Hier kunnen de kids zandkastelen bouwen, zwemmen of lekker ravotten. Het is daarnaast ook leuk om naar de vereniging te gaan die allerlei modellen van stoomtreinen verzamelt. Deze verzameling is te zien bij recreatieboerderij van Langeraad. Kerkwerve is de afgelopen jaren wel in populariteit toegenomen, dit komt voornamelijk doordat het slechts op 5 kilometer van de provinciale weg ligt en dus goed te bereiken is.

Kerkwerve heeft haar naam te danken aan het feit dat een hele oude kerk (die nog bestaat) op een verhoging (werve) gebouwd is.

Top 7 tips in Kerkwerve

1. Alpaca Farm Kerkwerve

De alpaca farm Kerkwerve is een leuke plek voor jong en oud. Hier tref je de dieren die normaal alleen in Zuid-Amerika voor komen. Je kunt ze aaien, eten geven en met ze wandelen. Ze zijn heel relaxed en dat maakt ze juist zo knuffelbaar!

2. Stoommachines als schaalmodel

Je kunt verschillende stoommachines als schaalmodel vinden bij de vereniging op recreatieboerderij de Langeraad. Ze hebben er vooral stoomtreinen, maar je kunt ook je eigen stoombootje meenemen en laten varen op het meertje aldaar.

3. Bruinvissen spotten

Langs de zuidkust van Schouwen-Duiveland ligt een knap stukje strand en zee, de Oosterschelde. Leuk is om hier bruinvissen te spotten! Dit kan middels een boottocht of vanaf de waterkant. Dan is het wel handig om goed materiaal te hebben om ze te zien, zoals een verrekijker.

4. Wandelroute Levensstrijd

Deze wandelroute brengt je langs prachtige natuurgebieden. Bijzonder is de grote verscheidenheid vogels die hier een break nemen of broeden. Neem dus zeker je verrekijker mee om ze goed te spotten! De wandelroute is ongeveer 10 kilometer lang.

5. Dagje Zierikzee

Zierikzee is een mooie stad waar je je lekker een dag kunt vermaken. Bezoek bijvoorbeeld het Stadhuismuseum, de Museumhaven Zeeland of maak een boottocht op het water dat door Zierikzee loopt. Het is een prachtige, historische stad!

6. Fietsroute langs de zuidkust

De zuidkust van Schouwen-Duiveland is bijzonder mooi en heel geschikt voor een mooie fietstocht. Maak een fietstocht langs de zuidkust en aanschouw de prachtige natuur en bijzondere vogels. De route is ongeveer 50 kilometer lang.

7. Het strand van Burgh-Haamstede

Als je naar een bekende badplaats wilt gaan voor een dagje strandhangen, ga dan naar Burgh-Haamstede. Deze plaats ligt op ongeveer 14 kilometer van Kerkwerve, je bent er echt zo met de auto!

Veelgestelde vragen over Campings in Kerkwerve

Wat voor type faciliteiten kan je verwachten bij de campings in Kerkwerve?

Onder de voorzieningen die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de campings de meeste voorzieningen hebben waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire faciliteiten die worden aangeboden, zijn over het algemeen: barbecue (100%), balkon (100%) en wifi (100%). Super toch!

Bieden de campings in Kerkwerve meestal wifi?

Vanzelfsprekend! Hier heeft 100% van de campings draadloos internet. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Hoeveel kosten de campings gemiddeld in Kerkwerve?

Veel campings, 100%, kosten over het algemeen minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een goedkope accommodatie. Start het zoeken meteen naar een camping die bij jou past.

Zijn de campings in Kerkwerve geschikt voor een verblijf met een grote groep of beter voor een vakantie met een kleine groep?

In Kerkwerve accepteert 100% van de campings tot acht personen, 100% heeft minstens vier slaapkamers. Maar 100% van de campings zijn ook geschikt voor maximaal vier gasten, en 100% van de campings hebben minstens twee aparte slaapkamers. Dit is daarom de ideale bestemming voor een groep vrienden!

Zijn er luxe campings in Kerkwerve?

Mocht je op zoek zijn naar een accommodatie met zwembad en sauna, dan raden we je aan om verder te kijken. Kerkwerve heeft namelijk vrij weinig campings met deze voorzieningen.

Wanneer kan je het beste op vakantie naar Kerkwerve?

De faciliteiten die de accommodaties in Kerkwerve hebben alles wat een vakantiebestemming nodig heeft en kunnen zich aanpassen aan alle soorten type reizigers en de tijd van het jaar. Omdat er accommodaties zijn met zwembad, airco en zelfs een open haard. Je kunt er zeker van zijn dat Kerkwerve een geweldige locatie is om 's winters en zomers te kunnen genieten van een vakantie.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Campings

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Campings in KerkwerveBooking.com Campings in Kerkwerve
Airbnb Campings in KerkwerveAirbnb Campings in Kerkwerve
Vrbo Campings in KerkwerveVrbo Campings in Kerkwerve
Bookiply Campings in KerkwerveBookiply Campings in Kerkwerve
FeWo-direkt Campings in KerkwerveFeWo-direkt Campings in Kerkwerve
Abritel Campings in KerkwerveAbritel Campings in Kerkwerve
HRS Campings in KerkwerveHRS Campings in Kerkwerve
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Zeeland
  4. Nederlandse Noordzeekust
  5. Campings Kerkwerve