Populaire Campings in Kerkwerve

Vind Campings in Kerkwerve

Andere accommodaties in Kerkwerve, die interessant kunnen zijn:

Reizigers en activiteiten

Kerkwerve voor natuurliefhebbers

Het eiland is een prachtig voorbeeld van de Zeeuwse natuur. Hier heb je een vlak landschap waar je heerlijk op de fiets mooie routes kunt maken. Geniet van het boerenleven en het prachtige platteland. Je komt vanzelf langs kleine en schattige dorpjes, de een is nog mooier dan de ander. Daarnaast heeft Kerkwerve zelf ook heel wat natuur in de aanbieding! Zo zit er een heuse alpaca farm. Hier kun je deze bijzondere dieren met eigen ogen zien en voeden. Leuk is dat je ook een rondje met ze kan wandelen. Daarnaast zijn er ook andere dingen te doen op het terrein, zoals golfen.

Kerkwerve voor gezinnen

Kerkwerve is een heerlijke plek om rustig te ontspannen met de kids. Geen drukte, een fijne camping en genoeg ruimte om te spelen. Wat wens je nog meer voor de kleintjes? Als je dichtbij het strand zit, kun je hier gemakkelijk naartoe wandelen. Hier kunnen de kids zandkastelen bouwen, zwemmen of lekker ravotten. Het is daarnaast ook leuk om naar de vereniging te gaan die allerlei modellen van stoomtreinen verzamelt. Deze verzameling is te zien bij recreatieboerderij van Langeraad. Kerkwerve is de afgelopen jaren wel in populariteit toegenomen, dit komt voornamelijk doordat het slechts op 5 kilometer van de provinciale weg ligt en dus goed te bereiken is.

Kerkwerve heeft haar naam te danken aan het feit dat een hele oude kerk (die nog bestaat) op een verhoging (werve) gebouwd is.

Top 7 tips in Kerkwerve

1. Alpaca Farm Kerkwerve

De alpaca farm Kerkwerve is een leuke plek voor jong en oud. Hier tref je de dieren die normaal alleen in Zuid-Amerika voor komen. Je kunt ze aaien, eten geven en met ze wandelen. Ze zijn heel relaxed en dat maakt ze juist zo knuffelbaar!

2. Stoommachines als schaalmodel

Je kunt verschillende stoommachines als schaalmodel vinden bij de vereniging op recreatieboerderij de Langeraad. Ze hebben er vooral stoomtreinen, maar je kunt ook je eigen stoombootje meenemen en laten varen op het meertje aldaar.

3. Bruinvissen spotten

Langs de zuidkust van Schouwen-Duiveland ligt een knap stukje strand en zee, de Oosterschelde. Leuk is om hier bruinvissen te spotten! Dit kan middels een boottocht of vanaf de waterkant. Dan is het wel handig om goed materiaal te hebben om ze te zien, zoals een verrekijker.

4. Wandelroute Levensstrijd

Deze wandelroute brengt je langs prachtige natuurgebieden. Bijzonder is de grote verscheidenheid vogels die hier een break nemen of broeden. Neem dus zeker je verrekijker mee om ze goed te spotten! De wandelroute is ongeveer 10 kilometer lang.

5. Dagje Zierikzee

Zierikzee is een mooie stad waar je je lekker een dag kunt vermaken. Bezoek bijvoorbeeld het Stadhuismuseum, de Museumhaven Zeeland of maak een boottocht op het water dat door Zierikzee loopt. Het is een prachtige, historische stad!

6. Fietsroute langs de zuidkust

De zuidkust van Schouwen-Duiveland is bijzonder mooi en heel geschikt voor een mooie fietstocht. Maak een fietstocht langs de zuidkust en aanschouw de prachtige natuur en bijzondere vogels. De route is ongeveer 50 kilometer lang.

7. Het strand van Burgh-Haamstede

Als je naar een bekende badplaats wilt gaan voor een dagje strandhangen, ga dan naar Burgh-Haamstede. Deze plaats ligt op ongeveer 14 kilometer van Kerkwerve, je bent er echt zo met de auto!

Veelgestelde vragen over Campings in Kerkwerve

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de campings in Kerkwerve?

Met betrekking tot de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de campings alles te bieden hebben waar reizigers naar verlangen! De meest populaire faciliteiten die worden aangeboden, zijn over het algemeen: tuin (88%), wifi (81%) en barbecue (75%). Klinkt goed, toch?

Hoe beoordelen reizigers de campings meestal in Kerkwerve?

Volgens de gegevens van Holidu, krijgt de meerheid van de campings in Kerkwerve een score minder dan 4,5 sterren. Als dit criterium belangrijk voor je is, is het misschien goed om wat meer aandacht te besteden aan de beoordelingen.

Zijn de campings in Kerkwerve geschikt voor families met kinderen?

Volgens de Holidu database, is 75% in deze regio kindvriendelijk. Dus het kost dus geen enkele moeite om het perfecte vakantieverblijf te vinden voor jou en je familie. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de campings in Kerkwerve geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Absoluut! In deze regio wordt bij 31% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen, 88% heeft ook een tuin!

Bieden de campings in Kerkwerve in de regel een internetverbinding?

Vanzelfsprekend! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 81% van de campings wifi. Het is de perfecte bestemming voor digitale nomaden!

Wat betaal je voor de campings gemiddeld in Kerkwerve?

Een hoog percentage, 44%, kosten minder dan €100 per nacht. Dit is de ideale bestemming voor het reserveren van een betaalbare camping!

Zijn de campings hier gewoonlijk uitgerust met een open haard of een zwembad?

Ja! Volgens Holidu's gegevens, hebben veel campings hier een zwembad. Zin in een weekendje aan het zwembad en ontspannen met vrienden of familie? Wacht dan niet met boeken in Kerkwerve! Bovendien heeft 75% zelfs een barbecue!

Zijn de campings in Kerkwerve geschikt voor een verblijf met meerdere personen of eerder voor een weekendje weg met een kleine groep?

Volgens Holidu's gegevens, accepteert 88% van de campings vier gasten. Ongeveer 69% van de campings in Kerkwerve beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de ideale bestemming voor een kleine groep vrienden!

Zijn campings in Kerkwerve de beste optie voor een luxueuze reis?

Sommige campings zijn erg luxueus, maar niet alle. Als je opzoek bent naar dé verborgen parel, wacht dan niet te lang met boeken want maar 25% heeft een zwembad, 6% heeft een airconditioning, maar geen enkele heeft een sauna. Echter, als het de accommodatie is die je zoekt, 88% van de campings heeft plek voor vier volwassenen en meer en 88% heeft een tuin.

Hebben de campings in Kerkwerve een mooi uitzicht?

Ja, het is de beste plek om hiervan te profiteren! Hier heeft 75% van de campings een balkon of terras en 56% heeft een uitzicht. Ongeveer 88% heeft zelfs een tuin, je zal geen probleem hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Als je houdt van dineren in de buitenlucht en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 75% van de campings is hiermee uitgerust.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Campings

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Campings in KerkwerveBooking.com Campings in Kerkwerve
Airbnb Campings in KerkwerveAirbnb Campings in Kerkwerve
Vrbo Campings in KerkwerveVrbo Campings in Kerkwerve
Bookiply Campings in KerkwerveBookiply Campings in Kerkwerve
FeWo-direkt Campings in KerkwerveFeWo-direkt Campings in Kerkwerve
Abritel Campings in KerkwerveAbritel Campings in Kerkwerve
HRS Campings in KerkwerveHRS Campings in Kerkwerve
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Zeeland
  4. Nederlandse Noordzeekust
  5. Campings Kerkwerve