Appartementen in Uithoorn

Appartementen in Uithoorn

0 accommodaties gevonden voor Appartementen. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Vind Appartementen in Uithoorn

Highlights in Uithoorn

  • Fort aan de Drecht
  • Het Flower Art Museum
  • De Westeinderplassen
  • Fietsen in het polderlandschap
  • De FloraHolland bloemenveiling

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Uithoorn, die interessant kunnen zijn

Appartementen in Uithoorn

Appartementen aan het water

De gemeente Uithoorn list vlakbij Aalsmeer in een waterrijke omgeving. In het centrum van Uithoorn kun je dan ook mooie appartementen huren het water. Huur bijvoorbeeld een appartement langs de Amstel of de Kromme Mijdrecht en geniet van het mooie uitzicht. Ook bij het Zijdelmeer en bij de Westeinderplassen zijn mooie appartementen te huur. Je kunt hier heerlijk varen, suppen en kanoën en er zijn tal van mooie fietsroutes in het poldergebied. Je kunt eventueel een appartement met aanlegsteiger huren en je eigen boot meenemen om optimaal te genieten van de waterrijke omgeving.

Een romantisch weekendje weg

Uithoorn is een gezellige gemeente en in de omgeving is veel te beleven. De centrale ligging maakt het ideaal voor een weekendje weg. Huur een knus appartement met z’n tweeën en geniet van de mooie omgeving van Uithoorn. Er zijn veel leuke restaurants te vinden waar je overheerlijk kunt eten. Bovendien beschikken de appartementen over een keuken zodat je af en toe zelf kunt kokkerellen. In de avond kun je heerlijk in de sauna of de jacuzzi zitten terwijl je geniet van het uitzicht over het water. In Uithoorn kom je even helemaal tot rust!

Reizigers en activiteiten

Bezienswaardigheden in Uithoorn

De stelling van Amsterdam is een verdedigingslinie van 135 kilometer lang en rondom Uithoorn zijn veel forten te vinden die hier deel van uitmaakten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Fort aan de Drecht waar tegenwoordig een horecagelegenheid gevestigd is. Het is een schitterend gebied voor wandelaars en fietsers en je kunt er met een boot varen. Bij het Fort bij De Kwakel kun je een gezellig café vinden. Neem ook een kijkje bij de Thamerkerk die in 1835 gebouwd werd. Met mooi weer wordt het Zijdelmeer graag bezocht en je kunt hier heerlijk zwemmen en zonnebaden. Vanaf het meer zijn prachtige fietsroutes te volgen die je meenemen door het waterrijke landschap.

De Kleurrijke bloemen

Uithoorn ligt direct naast Aalsmeer dat bekend staan om de bloemenveiling. De FloraHolland bloemenveiling is zelfs de grootste bloemenveiling ter wereld en je kunt hier een kijkje nemen. Per dag worden hier miljoenen bloemen verhandeld en het is een kleurrijke veiling! Neem ook een kijkje bij het Flower Art Museum bij Hornmeer. Alle kunstwerken hebben het thema van bloemen waar de sierteelt centraal staat. Naast het hedendaagse kunstmuseum is een mooie tuin te bezoeken met beeldende kunst.

Door de turfwinning veranderde het landschap rondom Uithoorn in grote veenplassen die later weer deels werden ingepolderd.

Top 7 tips in Uithoorn

1. Poldersport De Kwakel

Bij Poldersport De Kwakel ga je een sportief dagje tegemoet. Er zijn tal van outdoor activiteiten te organiseren tussen de sloten en bij de koeien. Er zijn spannende touwbruggen, Highlandgames, je kunt zeskamp spelen en je kunt er prima kanoën.

2. FloriWorld

Bij FloriWorld geniet je van een interactieve experience en wordt je virtueel een onderdeel van de bloemen- en plantenwereld. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten en bij de photobooth kun je je dag laten vereeuwigen op de foto.

3. Westeinderplassen

Wie van wandelen en fietsen houdt, is bij de Westeinderplassen op de juiste plek. Rondom het veen- en plassengebied zijn schitterende routes te ontdekken en je komt langs pittoreske dorpjes aan het water. Je kunt er ook heerlijk zwemmen, zeilen, roeien en windsurfen. Langs de oevers zijn maar liefst 50 jachthavens te vinden en hier kun je een heerlijke hapje eten.

4. Stichting Historische Tuin Aalsmeer‎

Bij de Stichting Historische Tuin Aalsmeer‎ leer je alles over de tuinbouwgeschiedenis van Nederland. Het is hier een oase van rust en je kunt er verschillende tuinen bezoeken. Je ziet hoe de Aalsmeerse kwekers vroeger te werk gingen en hoe het er nu aan toe gaat. Bovendien is het een levend museum waar aardbeien, snijbloemen en sierheesters groeien.

5. Natuurgebied Uithoorn

Bij het Natuurgebied Uithoorn geniet je van een veenweidepark midden tussen de woonwijken van Uithoorn. Het is een heerlijke plek om te wandelen en je kijkt uit over de rietvelden, de veenplas met moerasbos en drasse graslanden. Op de eerste zondag van de maand kun je ook een bezoek brengen aan de Tuin van Bram de Groote.

6. Vinkeveense Plassen

Tussen Uithoorn en Utrecht kun je de mooie Vinkeveense Plassen vinden. Het is een schitterende omgeving voor een boottocht of een fietstocht langs de rietkragen. Stop in de dorpjes voor een lekkere lunch en fiets op de terugweg langs de Nessersluis.

7. Vliegtuigjes kijken

Uithoorn ligt onder de rook van Schiphol en het is leuk hier naar de landende en opstijgende vliegtuigen te kijken. Bij alle landingsbanen zijn spottersplekken te vinden waar je kunt parkeren. Neem ook een kijkje bij het Panoramaterras op Schiphol waar je KLM Fokker 100 van dichtbij kunt bewonderen.

Informatie over appartementen in Uithoorn

🏡 Appartementen beschikbaar: 1 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -60%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €39.
⭐ Meest populaire voorzieningen: uitzicht, tuin en balkon.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 1 accommodaties.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.

Veelgestelde vragen over Appartementen in Uithoorn

Wat voor type voorzieningen kan je verwachten bij de appartementen in Uithoorn?

Wat betreft de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de appartementen over veel faciliteiten beschikken waar vakantiegangers naar op zoek zijn! De meest populaire faciliteiten die voorkomen, zijn over het algemeen: uitzicht (100%), tuin (100%) en balkon (100%). Klinkt goed, toch?

Zijn de appartementen in Uithoorn geschikt voor vakantiegangers die met hun huisdier reizen?

Absoluut! In deze regio wordt bij 100% de mogelijkheid geboden voor reizigers om huisdieren mee te nemen. 100% heeft ook een tuin!

Bieden de appartementen in Uithoorn doorgaans draadloos internet?

Vanzelfsprekend! Volgens Holidu's database heeft 100% van de appartementen draadloos internet. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte workation plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vakantiedag op te nemen!

Wat betaal je voor de appartementen normaal gesproken in Uithoorn?

De meeste, 100%, kosten minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het vinden van een betaalbare accommodatie. Start meteen met het zoeken naar een appartement dat bij jou past.

Zijn de appartementen in Uithoorn geschikt voor een tripje met grote groepen of beter voor een reis met een kleine familie?

Volgens de gegevens van Holidu, is 100% geschikt voor koppels. Dus dit is de perfecte bestemming voor koppels op vakantie. Klaar voor een weekendje weg samen naar Uithoorn? Je bent maar een paar klikken verwijderd van het daadwerkelijk boeken! Gebruik tijdens het zoeken ook de verschillende filters, dan worden alle faciliteiten getoond die jij belangrijk vindt.

Zijn appartementen in Uithoorn de beste keuze voor een luxe overnachting?

Het valt mee, appartementen in Uithoorn zijn niet perse gericht op luxe faciliteiten. Echter, als je op zoek bent naar een appartement dat bijzonder is, adviseren we je ook niet te lang te wachten met boeken. De appartementen zijn in deze regio snel vol. In Uithoorn, heeft 0% een zwembad, 100% een tuin , maar helaas geen sauna. Als je op zoek bent naar ruimte, 0% van de appartementen verwelkomt grotere groepen.

Hebben de appartementen in Uithoorn de mogelijkheid om buiten veel tijd door te brengen?

Meer dan de helft van de appartementen hebben een balkon en een uitzicht (100% en 100%) het is de beste bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 100% heeft ook een tuin, je zal geen moeilijkheden hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Voor barbecuefanaten is het een goed idee om te dubbel checken of er een aanwezig is bij de accommodatie, omdat 0 % een barbecue heeft.

In welk seizoen wordt er geadviseerd om op vakantie te gaan naar Uithoorn?

Afgaande op de voorzieningen bij de appartementen in Uithoorn, is het een ideale bestemming waarvan je op ieder moment van het jaar kan genieten. Er is een variatie aan opties, van zwembad tot open haard. Daarom zal je van Uithoorn kunnen genieten als je daar zin in hebt.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

500+ meer