Andere accommodaties in Uithoorn, die interessant kunnen zijn:

Appartementen in Uithoorn

Appartementen aan het water

De gemeente Uithoorn list vlakbij Aalsmeer in een waterrijke omgeving. In het centrum van Uithoorn kun je dan ook mooie appartementen huren het water. Huur bijvoorbeeld een appartement langs de Amstel of de Kromme Mijdrecht en geniet van het mooie uitzicht. Ook bij het Zijdelmeer en bij de Westeinderplassen zijn mooie appartementen te huur. Je kunt hier heerlijk varen, suppen en kanoën en er zijn tal van mooie fietsroutes in het poldergebied. Je kunt eventueel een appartement met aanlegsteiger huren en je eigen boot meenemen om optimaal te genieten van de waterrijke omgeving.

Een romantisch weekendje weg

Uithoorn is een gezellige gemeente en in de omgeving is veel te beleven. De centrale ligging maakt het ideaal voor een weekendje weg. Huur een knus appartement met z’n tweeën en geniet van de mooie omgeving van Uithoorn. Er zijn veel leuke restaurants te vinden waar je overheerlijk kunt eten. Bovendien beschikken de appartementen over een keuken zodat je af en toe zelf kunt kokkerellen. In de avond kun je heerlijk in de sauna of de jacuzzi zitten terwijl je geniet van het uitzicht over het water. In Uithoorn kom je even helemaal tot rust!

Reizigers en activiteiten

Bezienswaardigheden in Uithoorn

De stelling van Amsterdam is een verdedigingslinie van 135 kilometer lang en rondom Uithoorn zijn veel forten te vinden die hier deel van uitmaakten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Fort aan de Drecht waar tegenwoordig een horecagelegenheid gevestigd is. Het is een schitterend gebied voor wandelaars en fietsers en je kunt er met een boot varen. Bij het Fort bij De Kwakel kun je een gezellig café vinden. Neem ook een kijkje bij de Thamerkerk die in 1835 gebouwd werd. Met mooi weer wordt het Zijdelmeer graag bezocht en je kunt hier heerlijk zwemmen en zonnebaden. Vanaf het meer zijn prachtige fietsroutes te volgen die je meenemen door het waterrijke landschap.

De Kleurrijke bloemen

Uithoorn ligt direct naast Aalsmeer dat bekend staan om de bloemenveiling. De FloraHolland bloemenveiling is zelfs de grootste bloemenveiling ter wereld en je kunt hier een kijkje nemen. Per dag worden hier miljoenen bloemen verhandeld en het is een kleurrijke veiling! Neem ook een kijkje bij het Flower Art Museum bij Hornmeer. Alle kunstwerken hebben het thema van bloemen waar de sierteelt centraal staat. Naast het hedendaagse kunstmuseum is een mooie tuin te bezoeken met beeldende kunst.

Door de turfwinning veranderde het landschap rondom Uithoorn in grote veenplassen die later weer deels werden ingepolderd.

Top 7 tips in Uithoorn

1. Poldersport De Kwakel

Bij Poldersport De Kwakel ga je een sportief dagje tegemoet. Er zijn tal van outdoor activiteiten te organiseren tussen de sloten en bij de koeien. Er zijn spannende touwbruggen, Highlandgames, je kunt zeskamp spelen en je kunt er prima kanoën.

2. FloriWorld

Bij FloriWorld geniet je van een interactieve experience en wordt je virtueel een onderdeel van de bloemen- en plantenwereld. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten en bij de photobooth kun je je dag laten vereeuwigen op de foto.

3. Westeinderplassen

Wie van wandelen en fietsen houdt, is bij de Westeinderplassen op de juiste plek. Rondom het veen- en plassengebied zijn schitterende routes te ontdekken en je komt langs pittoreske dorpjes aan het water. Je kunt er ook heerlijk zwemmen, zeilen, roeien en windsurfen. Langs de oevers zijn maar liefst 50 jachthavens te vinden en hier kun je een heerlijke hapje eten.

4. Stichting Historische Tuin Aalsmeer‎

Bij de Stichting Historische Tuin Aalsmeer‎ leer je alles over de tuinbouwgeschiedenis van Nederland. Het is hier een oase van rust en je kunt er verschillende tuinen bezoeken. Je ziet hoe de Aalsmeerse kwekers vroeger te werk gingen en hoe het er nu aan toe gaat. Bovendien is het een levend museum waar aardbeien, snijbloemen en sierheesters groeien.

5. Natuurgebied Uithoorn

Bij het Natuurgebied Uithoorn geniet je van een veenweidepark midden tussen de woonwijken van Uithoorn. Het is een heerlijke plek om te wandelen en je kijkt uit over de rietvelden, de veenplas met moerasbos en drasse graslanden. Op de eerste zondag van de maand kun je ook een bezoek brengen aan de Tuin van Bram de Groote.

6. Vinkeveense Plassen

Tussen Uithoorn en Utrecht kun je de mooie Vinkeveense Plassen vinden. Het is een schitterende omgeving voor een boottocht of een fietstocht langs de rietkragen. Stop in de dorpjes voor een lekkere lunch en fiets op de terugweg langs de Nessersluis.

7. Vliegtuigjes kijken

Uithoorn ligt onder de rook van Schiphol en het is leuk hier naar de landende en opstijgende vliegtuigen te kijken. Bij alle landingsbanen zijn spottersplekken te vinden waar je kunt parkeren. Neem ook een kijkje bij het Panoramaterras op Schiphol waar je KLM Fokker 100 van dichtbij kunt bewonderen.

Veelgestelde vragen over Appartementen in Uithoorn

Wat voor type faciliteiten kan je verwachten bij de appartementen in Uithoorn?

Onder de faciliteiten die worden aangeboden via Holidu, blijkt dat de appartementen veel voorzieningen hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire voorzieningen die voorkomen, zijn over het algemeen: tuin (100%), balkon (100%) en wifi (100%). Super toch!

Zijn de appartementen in Uithoorn huisdiervriendelijk?

Zeker weten! In deze regio wordt bij 100% een huisdier met open armen ontvangen, 100% heeft zelfs een tuin!

Hebben de appartementen in Uithoorn doorgaans draadloos internet?

Jawel! Volgens de verzamelde gegevens van afgelopen jaar heeft 100% van de appartementen wifi. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte "workation" plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vrije dag te nemen!

Zijn de appartementen in Uithoorn geschikt voor een tripje met een groep vrienden of eerder voor een vakantie met een kleine groep?

Volgens de database van Holidu, is 100% geschikt voor twee personen. Dus dit is de perfecte bestemming voor reizende stelletjes. Klaar voor een weekendje weg samen naar Uithoorn? Je bent maar een paar minuten verwijderd van het daadwerkelijk boeken! Gebruik tijdens het zoeken ook de verschillende filters, dan worden alle faciliteiten getoond die jij belangrijk vindt.

Zijn appartementen in Uithoorn de beste keuze voor een luxe overnachting?

Mocht je op zoek zijn naar een accommodatie met zwembad en sauna, dan raden we je aan om verder te kijken. Uithoorn heeft namelijk vrij weinig appartementen met deze voorzieningen.

In welke tijd van het jaar kan je het beste reizen naar Uithoorn?

De faciliteiten die de woningen in Uithoorn hebben alles wat een vakantiebestemming nodig heeft en kunnen zich aanpassen aan alle soorten type reizigers en de tijd van het jaar. Omdat er accommodaties zijn met zwembad, airco en zelfs een open haard. Daarom zal je van Uithoorn kunnen genieten in comfort, het hele jaar door.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in UithoornBooking.com Appartementen in Uithoorn
Airbnb Appartementen in UithoornAirbnb Appartementen in Uithoorn
Vrbo Appartementen in UithoornVrbo Appartementen in Uithoorn
Bookiply Appartementen in UithoornBookiply Appartementen in Uithoorn
FeWo-direkt Appartementen in UithoornFeWo-direkt Appartementen in Uithoorn
Abritel Appartementen in UithoornAbritel Appartementen in Uithoorn
HRS Appartementen in UithoornHRS Appartementen in Uithoorn
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Noord-Holland
  4. Uithoorn
  5. Appartementen Uithoorn