Vind Appartementen in Makkum

Andere vakantie-ideeën en accommodaties in Makkum, die interessant kunnen zijn

Informatie over appartementen in Makkum

🏡 Appartementen beschikbaar: 5 accommodaties.
💳 Korting beschikbaar: tot -56%.
🌙 Min. prijs per nacht: Vanaf €38.
⭐ Meest populaire voorzieningen: balkon, wifi en uitzicht.
🐾 Waar huisdieren zijn toegestaan: 3 accommodaties.
📶 Voor workation: 100% van de accommodaties.

Veelgestelde vragen over Appartementen in Makkum

Wat voor type voorzieningen zijn er beschikbaar bij de appartementen in Makkum?

Wat betreft de voorzieningen die je kunt selecteren via Holidu, blijkt dat de appartementen over alles beschikken waar reizigers naar verlangen! De meest populaire faciliteiten die verschaft worden, zijn over het algemeen: wifi (92%), balkon (85%) en uitzicht (62%). Klinkt goed, toch?

Hoe worden de appartementen normaal gesproken beoordeeld in Makkum?

Volgens onze gegevens, heeft minder dan 20% van de appartementen in Makkum een beoordeling van 3,5 sterren. Het zal daarom moeilijker kunnen zijn om de best beoordeelde accommodaties te vinden.

Zijn de appartementen in Makkum geschikt voor vakanties met kinderen?

Volgens de Holidu database, is minder dan 10% van de hier passend zijn voor een vakantie met kinderen. Hier zal het waarschijnlijk gemakkelijker zijn om met vrienden of als een koppel te boeken.

Zijn de appartementen in Makkum huisdiervriendelijk?

Ja! In deze regio wordt bij 54% een huisdier met open armen ontvangen, 46% heeft zelfs een tuin!

Hebben de appartementen in Makkum over het algemeen draadloos internet?

Welzeker! Volgens Holidu's database heeft 92% van de appartementen wifi. Thuiswerken of vakantie? Waarom kiezen? Hier kan je de perfecte "workation" plannen. Werk, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken terwijl je online blijft. Het is niet nodig om een vakantiedag op te nemen!

Hoeveel kosten de appartementen gemiddeld in Makkum?

De meeste, 85%, kosten minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het reserveren van een betaalbare accommodatie. Start het zoeken meteen naar een appartement die bij jou past.

Zijn de appartementen hier vaak uitgerust met een zwembad?

Zeker weten! Volgens de gegevens van Holidu, heeft een groot deel van de appartementen hier een zwembad. Het is daarom een ideale bestemming voor een lang zomerweekend! Daarnaast heeft 38% zelfs een barbecue!

Zijn de appartementen in Makkum geschikt voor een tripje met grote groepen of eerder voor een vakantie met een kleine familie?

Volgens Holidu's gegevens, accepteert 92% van de appartementen vier gasten. Ongeveer 92% van de appartementen in Makkum beschikken over minstens twee aparte slaapkamers. Dit is de ideale bestemming voor families van vier!

Zijn appartementen een goed idee voor een luxe overnachting in Makkum?

Inderdaad, appartementen in Makkum zijn perfect voor een langere vakantie. Echter, als je op zoek bent naar een uniek huisje, adviseren we je ook niet te lang te wachten met boeken. Gezien de beschikbaarheid van appartementen beperkt is. Van de accommodaties in Makkum, heeft 23% een zwembad, 46% een tuin , maar helaas geen sauna. Als je op zoek bent naar een groot verblijf, 92% van de appartementen verwelkomen grotere groepen en 46% heeft een groene omgeving.

Zijn de appartementen in Makkum een goed idee als je van een mooi uitzicht wilt genieten en graag buiten tijd doorbrengt?

Ja, het is de beste plek om hiervan te profiteren! Hier heeft 85% van de appartementen een balkon of terras en 62% heeft een uitzicht. Ongeveer 46% heeft zelfs een tuin, je zult dus zeker je perfecte verblijf vinden. Als je houdt van buiten ontbijten of dineren en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 38% van de appartementen is hiermee uitgerust.

In welke tijd van het jaar kan je het beste reizen naar Makkum?

De faciliteiten die we zien bij de appartementen in Makkum hebben alles wat een vakantiebestemming nodig heeft en kunnen zich aanpassen aan alle soorten type reizigers en de tijd van het jaar. Omdat er een groot aanbod aan verschillende accommodaties is, met zwembad, open haard of airco. Daarom zal je van Makkum kunnen genieten als je daar zin in hebt.

Vakantiebestemmingen in de buurt met Appartementen

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in MakkumBooking.com Appartementen in Makkum
Airbnb Appartementen in MakkumAirbnb Appartementen in Makkum
Vrbo Appartementen in MakkumVrbo Appartementen in Makkum
Bookiply Appartementen in MakkumBookiply Appartementen in Makkum
FeWo-direkt Appartementen in MakkumFeWo-direkt Appartementen in Makkum
Abritel Appartementen in MakkumAbritel Appartementen in Makkum
HRS Appartementen in MakkumHRS Appartementen in Makkum
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Nederland
  3. Friesland
  4. Waddenzee
  5. Nederlandse Noordzeekust
  6. Nederlandse kust
  7. Makkum
  8. Appartementen Makkum