Appartementen in Hoofddorp

Appartementen in Hoofddorp

We hebben 3 Appartementen gevonden. Vergelijk en boek voor de beste prijs!

Accommodaties ontdekken

Vakantiehuis
Vakantieappartement
4,0
 & meer
Gratis annulering

Populaire Vakantieappartementen in Hoofddorp

Vind Appartementen in Hoofddorp

Kaart

Highlights in Hoofddorp

 • Plaats in Noord-Holland
 • Overdekt winkelcentrum
 • Dichtbij Amsterdam
 • Haarlemmermeerse Bos
 • Historisch Museum Haarlemmermeer

Andere accommodaties in Hoofddorp, die interessant kunnen zijn:

Appartementen in Hoofddorp

Veel groen

Hoofddorp is een prettige stad met veel groen eromheen. Dat is wat dit zo’n fijne stad maakt! Je bevindt je zo in de natuur en je bent snel bij omliggende steden zoals Amsterdam en Haarlem. Ideaal als je wat meer ontdekken wil. De appartementen in Hoofddorp zijn voorzien van alle gemakken. Je vindt het aanbod vooral in het centrum van de stad. Daarnaast heb je ook een aantal appartementen in omliggende dorpen, zoals in Heemstede, wat heel dicht tegen Haarlem aan ligt.

Geweldig centrum

Ben je een liefhebber van winkelen? Dan zit je helemaal goed in Hoofddorp! Hier heb je namelijk een overdekt winkelcentrum met een groot aanbod winkels. Van heinde en verre komen mensen op Hoofddorp af om lekker te shoppen. Hoe ideaal is het als je in de buurt een appartement huurt? Dan ben je zo in het centrum en kun je helemaal los gaan en kijken voor leuke items. Een appartement iets verder uit het centrum is ook geen probleem, je bent er immers zo. Een voordeel hiervan is dat je dan wat meer in de natuur zit, wat ook zeker niet verkeerd is. Kijk welk appartement aan jouw wensen voldoet.

Reizigers en activiteiten

Hoofddorp voor natuurliefhebbers

Natuurliefhebbers zullen zich prima vermaken in de buurt van Hoofddorp. Je hebt hier namelijk verschillende natuurgebieden liggen. Een goed voorbeeld is het Haarlemmermeerse bos. Dit is een prachtig natuurgebied met veel water en bos. Jaarlijks wordt hier ook het festival Mysteryland gehouden, dus mocht je hier van houden, kom dan zeker in die periode! De Groene Weelde ligt iets verder in Cruquius. Ook hier heb je een aantal meren en prachtige wandelroutes. Mocht je liever in de stad willen blijven, bezoek dan het stadspark van Hoofddorp. Dit is het Oude Hoofddorpse Bos, een geliefde plek van locals en vakantiegangers in de zomermaanden.

Hoofddorp voor winkelliefhebbers

Zoals gezegd, in Hoofddorp kun je goed winkelen. Het winkelcentrum is een shop walhalla en veel mensen komen hierop af. Het is namelijk wat minder druk dan Amsterdam en Haarlem en je hebt alles in één centrum zitten, wat ook wel handig is. Shop hier de leukste items voor jezelf of voor het thuisfront en laat je verrassen door de diversiteit aan winkels. Daarnaast heb je elke vrijdag een markt in de stad. Een gezellige plek waar locals hun boodschappen halen. De markt is open van 09.00 tot 16.30.

Hoofddorp is een van de laatste die stadsrechten gekregen heeft. Dit was pas in 2006.

Top 7 tips in Hoofddorp

1. Historisch Museum Haarlemmermeer

In het Historisch Museum Haarlemmermeer kom je van alles te weten over de geschiedenis van de drooglegging van dit gebied. En dan gaat het niet over alcohol, maar over de drooglegging van de grond waar je in onder andere Hoofddorp op staat. Er is op een bijzondere manier land gewonnen. Het museum ligt aan de rand van Hoofddorp.

2. Stelling van Amsterdam

De Stelling van Amsterdam is een verdedigingslinie geweest van de stad Amsterdam. Met maar liefst 45 forten was dit een belangrijke linie op zo’n 15/20 kilometer afstand van Amsterdam. De stelling staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst, samen met de Waterlinie.

3. Het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos is een geweldige plek om in de natuur te zijn. Het bos is enorm groot en ligt ten zuiden van Amsterdam. Vanaf Hoofddorp ben je er vrij snel, het ligt op zo’n 17 kilometer (wat ongeveer 20 minuten rijden is).

4. Kunstfort bij Vijfhuizen

Bij de plaats Vijfhuizen vind je, als onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een fort waar kunst getoond wordt. Een bijzondere plek waar je het oude met het nieuwe ziet staan. Ook zit er een restaurant en kun je een tour doen. Vijfhuizen ligt net boven Hoofddorp.

5. Markt in Hoofddorp

Elke week kun je de lokale markt bezoeken. Deze is altijd op vrijdag en staat er de hele dag, van 09.00 tot 16.30. De markt wordt gehouden op het Burgemeester van Stamplein. Soms is de markt ook te vinden op het Raadhuisplein (als er bijvoorbeeld evenementen zijn op het Burgemeester van Stamplein).

6. Haarlemmermeerse Bos

Het Haarlemmermeerse Bos is een heerlijke plek waar je een enorm bosgebied vindt. Het bos is 115 hectare groot namelijk! Ook vind je hier een aantal meren, wat extra lekker is voor wat verkoeling in de warme zomermaanden. Het bos ligt ten noordwesten van Hoofddorp.

7. Keukenhof

De Keukenhof is een enorm bekende plek waar je talloze bloembollenvelden kunt bewonderen. Als deze in bloei staan weet je niet wat je ziet! Hier komen ook veel buitenlandse toeristen op af, het is een unieke plek. De Keukenhof ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Hoofddorp.

FAQs: Appartementen in Hoofddorp

Welke filters mogen bij de meeste vakantiegangers niet ontbreken bij de voorbereiding van hun verblijf in Hoofddorp?

Als reizigers kijken naar appartementen, wordt er meestal gekozen voor de volgende faciliteiten: balkon (17%), wifi (17%) en zwembad (17%). Afgelopen jaar heeft een groot deel van de reizigers gekozen voor minstens een van deze faciliteiten bij het plannen van een vakantie. Volgens de cijfers van Holidu.

Wat voor type voorzieningen kan je verwachten bij de appartementen in Hoofddorp?

Onder de faciliteiten die je kunt vinden via Holidu, blijkt dat de appartementen de meeste voorzieningen hebben waar vakantiegangers van dromen! De meest populaire faciliteiten die voorkomen, zijn over het algemeen: wifi (70%), balkon (65%) en uitzicht (60%). Niet slecht, toch?

Hoe worden de appartementen over het algemeen beoordeeld in Hoofddorp?

Appartementen worden in deze regio erg goed beoordeeld. Volgens Holidu's gegevens, heeft 30% een beoordeling gelijk aan of hoger dan 4,5 sterren. Een relatief hoog percentage, waardoor we kunnen bevestigen dat hier veel appartementen zijn die erg comfortabel zijn en dat dit de perfecte keuze is voor jouw volgende vakantie.

Zijn de appartementen in Hoofddorp geschikt voor families met kinderen?

Volgens de Holidu database, is 20% in deze regio geschikt voor vakanties met kinderen. Dus het kost dus geen enkele moeite om een ideaal verblijf voor jou en je kinderen te vinden. Bekijk de verschillende filters op de website, die de voorzienigen tonen die voor jou belangrijk zijn.

Zijn de appartementen in Hoofddorp huisdiervriendelijk?

Absoluut! In deze regio wordt bij 20% een huisdier geaccepteerd, 45% heeft daarnaast ook nog eens een tuin!

Bieden de appartementen in Hoofddorp meestal draadloos internet?

Vanzelfsprekend! Volgens Holidu's gegevens heeft 70% van de appartementen wifi. Perfect voor werken op afstand, je kunt toegang tot jouw e-mails houden en favoriete social media zonder problemen!

Wat betaal je voor de appartementen gemiddeld in Hoofddorp?

Een hoog percentage, 40%, kosten minder dan €100 per nacht. Daarom is deze bestemming perfect voor het reserveren van een goedkoop appartement!

Hebben de appartementen in Hoofddorp over het algemeen een open haard of een zwembad?

Zelden. Volgens Holidu's gegevens, heeft de minderheid een zwembad.

Zijn de appartementen in Hoofddorp geschikt voor een tripje met meerdere personen of beter voor een uitstapje met een kleine groep?

Volgens de database van Holidu, is 100% geschikt voor koppels. Dus dit is de ideale bestemming voor reizende paren. Klaar voor een tripje samen naar Hoofddorp? Wacht niet met boeken! Zijn ook andere faciliteiten belangrijk voor jouw verblijf? Zet tijdens het zoeken de verschillende filters aan en uit.

Hebben de appartementen in Hoofddorp opties om van de buitenlucht te genieten?

Meer dan de helft van de appartementen hebben een balkon en een uitzicht (65% en 60%) het is de perfecte bestemming voor degenen die ervan dromen om 's morgens wakker te worden en te genieten van een prachtig uitzicht. Ongeveer 45% heeft ook een tuin, je zal geen moeilijkheden hebben met het vinden van je vakantieparadijs. Als je houdt van heerlijk buiten eten en vooral als je houdt van barbecueën, zit je hier goed. Zo'n 50% van de appartementen is hiermee uitgerust.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Appartementen in HoofddorpBooking.com Appartementen in Hoofddorp
Airbnb Appartementen in HoofddorpAirbnb Appartementen in Hoofddorp
Vrbo Appartementen in HoofddorpVrbo Appartementen in Hoofddorp
Bookiply Appartementen in HoofddorpBookiply Appartementen in Hoofddorp
FeWo-direkt Appartementen in HoofddorpFeWo-direkt Appartementen in Hoofddorp
Abritel Appartementen in HoofddorpAbritel Appartementen in Hoofddorp
HRS Appartementen in HoofddorpHRS Appartementen in Hoofddorp
500+ meer
 1. Vakantiehuizen
 2. Nederland
 3. Noord-Holland
 4. Nederlandse Noordzeekust
 5. Hoofddorp
 6. Appartementen Hoofddorp