Vind Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi

Highlights in Colònia de Sant Jordi

  • Een wandeling naar Es Trenc strand
  • Excursies naar de zoutfabriek
  • Een wandeling langs de havenpromenade
  • De Talaiotische nederzetting van Es Antigors
  • Uitstapjes naar het Nationaal Park Archipielago de Cabrera

De beste Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
meer...
Colònia De Sant Jordi, Zuid-Mallorca
Vakantiewoning • 100 m² • 2 Slaapkamers
3,8
Het appartement in Colònia de Sant Jordi heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Accommodatie De accommodatie heeft een oppervlakte van 100 m² issmaakvol gemeubileerde en is goed belicht, gelegen vlakbij het strand, met uitzicht zee. De woning bevindt zich op 0 m van het zandstrand "Cala Galiota", 0 m van het dorp "Colònia de St. Jordi", 600 m van de supermarkt "Supermercat Miquel | SPAR", 47 km van de luchthaven "Aeropuerto Palma" en is gelegen in een gebied met de volgende kenmerken kindvriendelijke buurt zone en vlak aan zee.Tevens heeft u de beschikking over ter...
vanaf € 227 / nacht
meer...
Colònia De Sant Jordi, Zuid-Mallorca
Vakantiehuis • 150 m² • 4 Slaapkamers
4,1
(9 recensies)
This wonderful property features 2 fully equipped terraces, one small terrace at the entrance of the house and another bigger terrace with barbecue. The house of 150 m2 is distributed over two floors. It has 4 bedrooms; one on the ground floor with a single bed; and three on the 1st floor, two with double bed and one with one single bed. One cot and a highchair are available on request. There are 2 bathrooms, both with bathtub. The cozy and spacious living room is equipped with one comfortable sofa, a TV, a coffee table, a dining table with chairs and a fireplace. The separate kitchen with ...
vanaf € 100 / nacht
meer...
Colònia De Sant Jordi, Zuid-Mallorca
Vakantiehuis • 300 m² • 5 Slaapkamers
4,2
(3 recensies)
The exterior space is wonderful. You can enjoy the peace offered by the countryside and have a really good time swimming in the pool, playing tennis or ping-pong, or cooking a delicious barbecue. The porch, furnished with a large table with chairs and some sofas, is perfect for the long summer evenings. Here, you also find the jacuzzi, heated up to 35º C. The chlorine pool sizes 11 x 5 metres and its water depth goes from 0.9 to 1.8 metres. There are 8 sun loungers around the pool in order to sunbathe and a more than 200 m2 lawn area, full of trees and plants, that becomes the perfect place...
vanaf € 237 / nacht

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen van vakantiehuizen Colònia de Sant Jordi

€ 218voor 10 dec. - 17 dec.
€ 248 jaarlijks gemiddelde
jan.
feb.
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Gemiddelde prijs per week

Beschikbaarheid van vakantiehuizen Colònia de Sant Jordi

48%voor 10 dec. - 17 dec.
54% jaarlijks gemiddelde
jan.
feb.
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi

Vakantie aan de zuidkust van Mallorca

Colònia de Sant Jordi heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld van een klein vissersdorpje tot een bloeiende kustplaats met een goed ontwikkelde toeristische infrastructuur met een keuze uit vakantiehuizen, appartementen of appartementen. Omringd door natuurreservaten vindt u in Arenal of Cala Ratjada niet het hooggebergte dat u in Arenal of Cala Ratjada vindt, maar een heerlijke rust en ontspanning midden in de prachtige natuur.

Vakantie in het vissersdorpje

De meeste vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi passen perfect in het stadsbeeld met zijn lichte stenen gevels. Er zijn enkele hotelcomplexen, maar die verstoren de algemene indruk niet. Wilt u absolute rust en privacy tijdens uw vakantie? Wat dacht je dan van een vakantiehuis finca een beetje buiten de gebaande paden?

Vakantie in Colònia de Sant Jordi

Plaats en oriëntatie

Vakantie omgeven door een natuurreservaat

Colònia de Sant Jordi ligt in het zuiden van Mallorca, ongeveer halverwege tussen Santanyi en Campos. De kustplaats behoort tot de gemeente Ses Salines, die zeven kilometer landinwaarts ligt en minder inwoners heeft dan Colònia de Sant Jordi. Deze regio van Mallorca is vooral bekend om de zoutproductie in de Salinas de Llevant, die van de zee tot diep in het achterland via talrijke vertakte kanalen verloopt. Een groot deel van de gemeente Ses Salines valt onder het Zoutreservaat, waar zich, naast zoutwerende planten, 150 verschillende vogelsoorten hebben gevestigd. Colònia de Sant Jordi ligt ongeveer 55 kilometer ten zuidoosten van de Mallorcaanse hoofdstad Palma de Mallorca. Als u op de luchthaven aankomt, zijn er directe busverbindingen naar Ses Salines en Colònia de Sant Jordi, die u in minder dan anderhalf uur naar uw vakantiehuis brengen. U kunt ook huurauto's ophalen op de luchthaven. Om de natuur rondom Colònia de Sant Jordi te verkennen, is het echter raadzaam om de auto te vermijden en in plaats daarvan een fiets te huren (er zijn tal van fietsverhuurbedrijven in het dorp).

In het eerste weekend van augustus vindt in Colònia de Sant Jordi het jaarlijkse zomerfestival plaats, met veel muziek, lekker eten en gastvrijheid.

Top 5 reistips

1. Een wandeling naar het Es Trenc strand

Zelfs de stranden van Colònia de Sant Jordis zijn een absoluut hoogtepunt op Mallorca, maar als u op zoek bent naar rust, natuur en waarschijnlijk het fijnste zand, is een wandeling vanuit uw appartement naar het strand van Es Trenc de moeite waard. Het strand grenst direct aan het plaatselijke strand, maar is gelegen in het natuurgebied. Er zijn hier maar weinig gebouwen en u kunt vaak urenlang helemaal alleen genieten van uw strandgedeelte. Vooral romantici komen hier bij zonsondergang aan hun trekken! En achter het brede en lange strand begint de legendarische zoutmijn van Colònia de Sant Jordi.

2. Excursies naar de zoutfabriek

Over zoutwerken gesproken, deze mag u niet missen tijdens uw vakantie in Colònia de Sant Jordi. Op meer dan 130 hectare strekken de verschillende bassins zich uit, die rood schijnen door een micro-organisme. Het trekt krabben aan, die er op hun beurt voor zorgen dat meer dan 130 vogelsoorten zich in de zoutmijn hebben gevestigd - of hier op weg naar het zuiden tenminste een pauze nemen. Het populaire gourmetzout Fleur de Sel wordt hier vandaag de dag nog steeds met de hand afgeschept.

3. Een wandeling langs de havenpromenade

Colònia de Sant Jordi was vroeger niet meer dan een handvol vissershutten aan de kust. En precies daar bruist het leven van de plaats vandaag de dag, aan de prachtige havenpromenade. Hier vindt u niet alleen heerlijke cafés waar u kunt afkoelen met een heerlijk ijsje, maar vooral een aantal uitstekende visrestaurants die letterlijk de vangst van de dag vers van de zee op uw bord toveren.

4. De Talaiotische nederzetting van Es Antigors

Niet ver van Colònia de Sant Jordi ligt de archeologische site van de Talaiotische nederzetting Es Antigors. Deze prehistorische site is een indrukwekkend bewijs van de rijke en spannende geschiedenis van Mallorca. Hoogtepunt zijn de Talaiots, torengebouwen tot vier meter hoog uit de prehistorie. De opgravingsplaats kan tijdens de normale openingstijden gratis worden bezocht.

5. Uitstapjes naar het Nationaal Park Archipielago de Cabrera

Ongeveer tien kilometer uit de kust van Cap de les Salines ligt de archipel van de Cabrera-eilanden en vertegenwoordigt het gelijknamige nationale park. Het bezoekers- en informatiecentrum bevindt zich in het centrum van Colònia de Sant Jordi, vanwaar u ook per boot het Nationaal Park kunt bereiken. In het park is er de mogelijkheid om te duiken langs de kusten (met toestemming) of deel te nemen aan een van de gratis rondleidingen.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi

Wat kost het gemiddeld om een huisje in Colònia de Sant Jordi te huren?

Met een gemiddelde prijs van €212, is dit geen bestemming die opvalt als de duurste of goedkoopste bestemming van Spanje.

Wanneer zijn de accommodaties in Colònia de Sant Jordi goedkoop te huren?

Als je het zo goedkoop mogelijk wilt houden, zijn april (€182 per nacht), mei (€186) en oktober (€191) de meest betaalbare maanden om naar deze bestemming af te reizen.

In welke maanden is het gunstiger om een accommodatie te boeken in Colònia de Sant Jordi?

In de maand juli, zijn de prijzen het hoogste in Colònia de Sant Jordi. Met een gemiddelde van €248 per nacht, gevolgd door augustus (€245) en september, met €222 per nacht.

Zijn er over het algemeen veel vakantiehuizen te boeken in Colònia de Sant Jordi?

Het is beter dat je ruimschoots op tijd boekt, omdat gemiddeld maar 40% van de vakantiehuizen vacant zijn, gedurende het hele jaar.

Wanneer zijn er veel vakantiewoningen te boeken in Colònia de Sant Jordi?

April, mei en november zijn de maanden (in volgorde van hoog naar laag) met het hoogste percentage beschikbare accommodaties in Colònia de Sant Jordi, met een gemiddeld percentage van respectievelijk 60%, 59% en 51%.

Wanneer is het gros van de accommodaties vol?

De vraag naar vakantiehuizen bereikt de piek in augustus, met een gemiddelde beschikbaarheid van 8%. De tweede maand waarin de vraag hoog is, is juli met 18% beschikbaarheid en de derde maand is september met 30%. Tijdens deze drie maanden, is de beschikbaarheid slechts 18%. Het is daarom aan te raden om vroegtijdig te boeken.

Hoeveel huizen zijn er in Colònia de Sant Jordi?

Wij brengen vakantiehuizen van 19 verschillende aanbieders samen, waaruit we jou in deze regio 150 accommodaties kunnen tonen.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiBooking.com Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
Airbnb Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiAirbnb Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
Vrbo Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiVrbo Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
Bookiply Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiBookiply Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
FeWo-direkt Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiFeWo-direkt Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
Abritel Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiAbritel Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
HRS Vakantiehuizen in Colònia de Sant JordiHRS Vakantiehuizen in Colònia de Sant Jordi
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Colònia de Sant Jordi