Vakantiehuizen in Ubud

2.010 accommodaties in Ubud - boek voor de beste prijs!

Zoek naar miljoenen vakantiehuizen
+
Vergelijk van meer dan 600 websites
=
Vind uw perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs

Populairste accommodaties in Ubud

Vakantiehuis voor 2 personen, met tuin
4,9
23 recensies
Ubud
vanaf
€ 36per nacht
Landgoed voor 6 personen, met tuin en zwembad
4,8
5 recensies
Ubud
vanaf
€ 126per nacht
Villa voor 3 personen, met tuin en zwembad
3 pers., 1 slaapkamers, 102m²
4,4
3 recensies
Ubud
vanaf
€ 76per nacht
Villa voor 4 personen, met balkon/terras en zwembad
4 pers., 2 slaapkamers
Ubud
vanaf
€ 90per nacht
Villa voor 14 personen, met balkon/terras en zwembad
4,8
13 recensies
Ubud
vanaf
€ 270per nacht
Villa voor 6 personen, met zwembad
5,0
21 recensies
Ubud
vanaf
€ 510per nacht
Villa voor 6 personen, met tuin en zwembad
Ubud
vanaf
€ 120per nacht
Villa voor 2 personen, met tuin
2 pers., 1 slaapkamers
Ubud
vanaf
€ 41per nacht
Villa voor 4 personen, met zwembad en tuin
5,0
127 recensies
Ubud
vanaf
€ 93per nacht
Hostel voor 2 personen, with balkon and uitzicht as well as zwembad, kindvriendelijk
4,7
47 recensies
Ubud
vanaf
€ 72per nacht
Appartement voor 3 personen, met zwembad
3 pers., 1 slaapkamers
4,8
10 recensies
Ubud
vanaf
€ 35per nacht
Villa voor 4 personen, met zwembad
4 pers., 2 slaapkamers
5,0
1 recensie
Ubud
vanaf
€ 138per nacht
Villa voor 10 personen, with zwembad and tuin as well as whirlpool, kindvriendelijk
5,0
12 recensies
vanaf
€ 120per nacht
Appartement voor 2 personen
4,7
17 recensies
vanaf
€ 39per nacht
Villa voor 6 personen, met zwembad en tuin
4,5
5 recensies
vanaf
€ 120per nacht
Villa voor 2 personen, met zwembad en tuin
4,4
213 recensies
Ubud
vanaf
€ 165per nacht
Vakantiehuis voor 8 personen, met zwembad en tuin
8 pers., 3 slaapkamers
5,0
20 recensies
Ubud
vanaf
€ 182per nacht
Cottage voor 2 personen, met zwembad en balkon
Ubud
vanaf
€ 35per nacht
Toon alles

Highlights in Ubud

  • Cultureel centrum van Bali
  • Bezoek Monkey Forest
  • Bezoek kunstwinkels in de hoofdstraat
  • Aanschouw een dansstuk in de oude tempel van Ubud
  • Prachtige rijstvelden

Populaire zoekopdrachten in Ubud

Zwembad 242
Internet 271
Balkon/Terras 175
TV 221
Airconditioning 245
Tuin 154
Parkeermogelijkheid 215
Wasmachine 103
Whirlpool 52

Ander soort accommodaties in Ubud, die interessant kunnen zijn:

Vakantiehuizen in Ubud

Ervaar luxe met een privé zwembad

Ubud is een plaats op het eiland Bali dat erg in trek is bij Europese reizigers. En dat is ook zeker te zien aan het aanbod van vakantiehuizen in Ubud! Het ene vakantiehuis is nog mooier als het ander. Wil je graag een privé zwembad bij je vakantiehuis? Dan is er voldoende keuze. Veel accommodaties bieden een privé zwembad! Zo kun je een heerlijk romantische vakantie hebben met je partner. En mocht je met het hele gezin naar Ubud gaan, dan zijn er ook zeker villa’s te vinden voor bijvoorbeeld zes personen met privé zwembad. De vakantiehuizen zijn bijna allemaal voorzien van airconditioning en dat is geen overbodige luxe met het warme klimaat op dit eiland. Ook zijn er veel vakantiehuizen met een terras, keuken en zelfs een whirlpool. Zie jij jezelf al helemaal zitten hier? Je hoeft niet langer weg te dromen bij dit idee, jouw volgende vakantiehuis is zo gevonden.

Vakantie in Ubud

Locatie en oriëntatie

Cultureel centrum van het eiland Bali

Ubud is een plaats op het eiland Bali, dat in Indonesië ligt. Ubud heeft een bevolkingsaantal van 8000 mensen en is dus vrij klein te noemen. Het eiland Bali is het meest westelijke eiland en is een van de vele eilanden die Indonesië heeft. De hoofdstad van Bali is Denpasar en de bevolking is op dit eiland overwegend hindoe. Bali ligt aan de Balizee en de Indische Oceaan. Het eiland heeft een eigen taal, het zogenaamde Bahasa Bali. Ubud wordt gezien als het culturele centrum van het eiland, vanwege de vele kunstwinkels in de hoofdstraat Jalan Raya Ubud. Daarnaast heb je in de buurt van Ubud een aantal heiligdommen die veel worden bezocht door toeristen. Het klimaat van Bali is een tropisch regenwoud klimaat. Hierdoor zijn er twee seizoenen. Van oktober t/m maart heb je er het regenseizoen. Het kan dan letterlijk non stop regenen. In de maanden april t/m september heb je het droogseizoen. Met dit klimaat betekent het dat er veel vocht in de lucht zit en het klam kan aanvoelen. De temperatuur is vrijwel het hele jaar gelijk, rond de 30 graden overdag. In het dal van de bergen en in het zuiden van het eiland kan het wel wat koeler worden.

Reizigers en activiteiten

Ubud voor cultuurliefhebbers

Ubud is een plek waar je goed terecht komt voor culturele activiteiten. Met verschillende heiligdommen in de buurt die je kunt ontdekken en de bekende winkelstraat met kunstwinkels is het hier goed toeven. De heiligdommen Gunung Kawi en Goa Gajah zijn populair om te bezichtigen. In Ubud zelf heb je de tempel Pura Dalem Agung Padantegal. Hier worden vaak optredens gegeven met traditionele dans. Deze dansen zijn een waar spektakel. Ze hebben de mooiste kostuums aan en er wordt een bijzondere dans opgevoerd. Daarnaast ligt de focus op het gebruik van de handen en de manier waarop er met de ogen bewogen wordt van de dansers.

Ubud om te relaxen

Wat je absoluut goed kunt doen in Ubud is relaxen. Daar is dit dorp helemaal op ingericht. Ubud was vroeger een gehucht, maar sinds de komst van het eerste hotel in 1930 is het snel gegaan. Ubud is voor velen een beetje magisch, niet alleen door de voorzieningen in het dorpje zelf, maar ook vooral door de prachtige omgeving met rijstvelden die je kunt aanschouwen.

“Ubud is voor velen een beetje magisch, niet alleen door de voorzieningen in het dorpje zelf, maar ook vooral door de prachtige omgeving met rijstvelden die je kunt aanschouwen.”

Top 5 spots in Ubud

1. Bezoek Jalan Raya Ubud

Als je in Ubud bent, dan kom je hier niet onderuit en je wilt er ook niet onderuit komen! Deze hoofdstraat van Ubud zit vol met kunst winkeltjes, restaurants en bars.

2. Bezoek een show in Ubud

In de Pura Dalem Agung Padantegal tempel kun je een dans aanschouwen. Dit is eigenlijk een must visit als je naar Bali komt! Kostuum, dans, handbewegingen en oogbewegingen komen hier allemaal samen.

3. Op naar monkey forest

Eigenlijk zou het moeten draaien om de eeuwenoude tempel die hier staat. Maar stiekem komen toeristen hier ook om de meer dan 200 makaken te bezoeken. Deze brutale apen hebben de tempel overgenomen.

4. Ontdek de omgeving van Ubud

Een leuke bezigheid is om een scooter te huren en simpelweg tochtjes te maken door het landschap. Je komt echt de meest prachtige rijstvelden tegen die tegen de bergen gebouwd zijn. Het is betoverend mooi om te zien!

5. De heiligdommen vlakbij Ubud

Er zijn een tweetal heiligdommen rondom Ubud die je zeker bezocht moet hebben, Gunung Kawi en Goa Gajah. Deze heiligdommen zijn belangrijke plekken voor de Hindoestanen van het eiland. Als je deze heiligdommen bezoekt, zorg dan dat je voldoende bedekt bent met kleding.

  1. Vakantiehuizen
  2. Bali (eiland)
  3. Ubud