Vind Vakantiehuizen in Versailles

Highlights in Versailles

  • Reis naar Parijs
  • UNESCO Werelderfgoed Kasteel Versailles
  • Verzameling schilderijen in het Musée Lambinet
  • Kerk in het klooster van de Koningin

De beste Vakantiehuizen in Versailles

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor locatie, netheid, en nog veel meer.
meer...
Versailles, Yvelines
Vakantiewoning • 45 m² • 2 Slaapkamers
5,0
(4 recensies)
In het centrum van de stad, in een rustige omgeving:46 m2, 3 kamers: entree, keuken, een aparte badkamer, twee slaapkamers, woonkamer.(Zie kaart in foto's).Te huur voor de middellange of lange verblijf. Ideaal voor één persoon of stel die tijdelijk als gevolg van het werk, de overdracht, expats ...1900 Appartement volledig gerenoveerd, nieuwe apparatuur, vloeren, HSP en open haard, zeer goede prestatie in het hart van Versailles.Een 4 minuten lopen naar de rechteroever station (Parijs in 20 minuten), 10 minuten lopen van het kasteel, terwijl winkels in de buurt.
vanaf € 133 / nacht
meer...
Versailles, Yvelines
Vakantiewoning • 30 m² • 4 Slaapkamers
5,0
(3 recensies)
La Terrasse Miss is een gemeubileerd appartement voor toerisme - voor 1-4 personen - gedacht om uw verblijf in Versailles zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken. In een historisch gebouw, La Terrasse de Mademoiselle biedt zowel de charme van de achttiende-eeuwse stijl (door middel van meubilair, decoratieve voorwerpen en stoffen in Jouy) en de moderne gemakken van een functioneel appartement.La Terrasse Miss is een penthouse. Het appartement van 30 m2 bestaat uit:• een grote woonkamer, bestaande uit een keuken met eethoek, een woonkamer (met slaapbank) en een slaapkamer (met hemelbed...
vanaf € 98 / nacht
meer...
Versailles, Yvelines
Vakantiewoning • 45 m² • 2 Slaapkamers
5,0
(8 recensies)
In het stadscentrum in het hart van de rechteroever, gecreëerd onder Lodewijk XIV,46 m2, 3 kamers: entree, onafhankelijke keuken, onafhankelijke badkamer, grote kamer 25m2 slaapkamer aan de ene kant woonkamer aan de andere kant, een andere kamer die dienst doet als slaapkamer of kantoor (zie kaart op foto's).Volledig gerenoveerd en met zorg ingericht. Een zeldzaam adres, een vertrouwelijke plek in het hart van de stad, in een zeer rustige woonwijk, in de onmiddellijke nabijheid van het kasteel, winkels en stations. Er zijn altijd enkele bloemen om je te verwelkomen. U kunt meteen genieten v...
vanaf € 137 / nacht

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen van vakantiehuizen Versailles

€ 212voor 4 feb. - 11 feb.
€ 233 jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Gemiddelde prijs per week

Beschikbaarheid van vakantiehuizen Versailles

54%voor 4 feb. - 11 feb.
50% jaarlijks gemiddelde
mrt.
apr.
mei
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
Beschikbare accommodaties in %

Vakantiehuizen in Versailles

Luxe accommodaties met direct uitzicht op de machtszetel van de Zonnekoning

In Versailles vindt u talrijke comfortabel ingerichte vakantieappartementen, gelegen in het centrum van de stad, niet ver van de prachtige kloosters en kerken. Als u wilt genieten van een echt statig uitzicht tijdens het ontbijt op het terras, dan is een appartement direct naast het kasteel van Versailles en de Koninklijke Operagebouw precies de juiste vakantieaccommodatie. Versailles biedt ook de mogelijkheid om een vakantiehuis met tuin te huren. Sommige hebben zelfs een zwembad en een open haard die op koelere dagen voor een aangename warmte zorgen.

Vakantie in Versailles

Plaats en oriëntatie

De prachtige stad in het verzorgingsgebied van Parijs

De Franse stad Versailles is een elegante plek om te wonen in het departement Yvelines. Het ligt ten westen van Parijs en biedt tal van culturele bezienswaardigheden en enkele beboste dalhellingen in het noorden. De dichtstbijzijnde luchthavens bevinden zich in Parijs. Van daaruit kunt u Versailles gemakkelijk bereiken met de trein.

De grootste delen van het kasteel van Versailles, waar het vredesverdrag van 1919 werd ondertekend, werden in de 17e eeuw gebouwd door de beroemde "Zonnekoning" Louis XIV.

Top 3 reistips

1. Bezoek een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Frankrijk

Het paleis van Versailles, geklasseerd als UNESCO-werelderfgoed, werd gebouwd om de glorie en de kracht van de "Zonnekoning" te demonstreren. Tijdens de rondleiding kunt u de staatskamers, de spiegelgalerij en de kamer van de kroonprins bezoeken en een indruk krijgen van het pompeuze ontwerp van de Chateaus. Het kasteelmuseum wordt beschouwd als het meest bezochte museum in Frankrijk.

2. Meer te weten komen over de geschiedenis in het museum

Bezoek het Musée Lambinet, een museum voor stadsgeschiedenis in een indrukwekkend 18e eeuws paleis. Het toont tal van schilderijen en meubilair in in totaal 35 kamers, evenals vele tentoonstellingen over de geschiedenis van de stad. Daarnaast kunt u producten uit de wapenkamer van Boutet en schilderijen uit de Guy-collectie bewonderen.

3. Het klooster van de koningin bezoeken

Het klooster van de koningin, een augustijnenklooster, diende ooit om jonge meisjes op te voeden. Het werd opgericht door koningin Marie Leszczynska. Het klooster heeft een bezienswaardige kerk, ontworpen door Richard Mique en voorzien van een sikkelvormige koepel.

Vakantiehuizen in Versailles

U vindt meer dan 100 accommodaties van verschillende aanbieders in Versailles. Deze kunnen gehuurd worden vanaf 61 € per nacht. De gemakkelijkste en handigste manier om een vakantiehuis te huren is om het online te boeken. Op holidu.de is dit mogelijk voor veel van de vakantiehuizen in Versailles.

Veelgestelde vragen over Vakantiehuizen in Versailles

Wat kost het gemiddeld om een huis in Versailles te huren?

Hier betaal je een gemiddelde prijs van €201 per nacht. Een betrekkelijk hoge prijs voor een bestemming in Frankrijk.

Wanneer zijn de huisjes in Versailles goedkoop te huren?

Als je zoveel mogelijk wilt sparen, zijn november (€177 per nacht), december (€182) en januari (€183) de meest budgetvriendelijke maanden om naar deze bestemming af te reizen.

In welke maanden is het minder duur om een vakantiehuis te reserveren in Versailles?

Als we hier kijken naar een accommodatie, zijn de maanden waarin het duur is: juni, augustus en september (in volgorde van hoog naar laag) met een gemiddelde prijs per nacht van €217, €216 en €214.

Zijn er in de regel veel vakantiewoningen vrij in Versailles?

Het is beter om vooruit te plannen, omdat maar 33% van de vakantiewoningen doorgaans beschikbaar blijven.

In welke maand is het merendeel van de accommodaties beschikbaar in Versailles?

De maand wanneer het het gemakkelijkste is om vrije accommodaties te vinden, is oktober (gemiddeld 37% vrije accommodaties), mei (36%) en januari (35%). Zelfs tijdens deze maanden waarin er veel beschikbaar is, 36%. Adviseren we je daarom altijd je vakantie vroeg voor te bereiden.

In welke maanden zijn er weinig vakantiehuizen vacant in Versailles?

De vraag naar accommodaties bereikt het toppunt in december, met een gemiddelde beschikbaarheid van 26%. De tweede maand waarin de vraag hoog is, is november met 28% beschikbaarheid en de derde maand is juni met 31%.

Hoeveel vakantiewoningen worden er in Versailles aangeboden op Holidu?

In Versailles werken we met 3 verschillende aanbieders samen, om jou een keuze uit 210 vakantiehuizen aan te bieden.

Holidu doorzoekt honderden websites en vindt het perfecte vakantiehuis tegen de beste prijs.

Booking.com Vakantiehuizen in VersaillesBooking.com Vakantiehuizen in Versailles
Airbnb Vakantiehuizen in VersaillesAirbnb Vakantiehuizen in Versailles
Vrbo Vakantiehuizen in VersaillesVrbo Vakantiehuizen in Versailles
Bookiply Vakantiehuizen in VersaillesBookiply Vakantiehuizen in Versailles
FeWo-direkt Vakantiehuizen in VersaillesFeWo-direkt Vakantiehuizen in Versailles
Abritel Vakantiehuizen in VersaillesAbritel Vakantiehuizen in Versailles
HRS Vakantiehuizen in VersaillesHRS Vakantiehuizen in Versailles
500+ meer
  1. Vakantiehuizen
  2. Frankrijk
  3. Ile de France
  4. Versailles